29

Burzum

преди 5 години

Тридесет държави срещу една и пак памперси.....как да го разбирам не ми е ясно...

28

Анонимен

преди 5 години

ХАЙДЕ РУСОФИЛИ,ЕДИН ПО ЕДИН С ВОДЕНИЧЕН КАМЪКИ В РЕКАТА.....БЪЛ БУК...БЪЛБУК....И ДА ВИ НЯМА НА ТОЗИ СВЯТ

27

R

преди 5 години

Този задал ли си е въпроса дали българите ще тръгнат да стрелят по руснаци, даже и да е БГ в НАТО? Някои от коментиращите а ла Плевнелиев и Паси веднага ще отговорят - да той народа е против Русия!!! На такива само ще кажа, молете се да не сте пред моя мерник! НАТО са врагове и такива ще си останат! Погледнете Либия, Ирак и Сирия... и повече не питайте!

26

Анонимен

преди 5 години

Искал..............хаха...................колко е нахален......................руснаците вече няма да се излъжат и да се хванат на лъжите на НАТО-вците!

25

до WTF???

преди 5 години

1. Не бяха ли съюзници със Сталин тези мишоци?Това си е заяждане , по принцип американците не учат история, а човека като горд американец също не е учил история.Не е коректно да се подиграваш с това че не е учил история с американец .

24

до 21

преди 5 години

дали излъгаха Горбачов и Елцин е малко спорно , просто защото докато беше слаба Русия се обезсмисли фунцията на НАТО и трябваше да си импровизират войни за да се запази НАТО.Но ето вече имаме Русия при която не върши работа икономически санкции.И А отново НАТО е на преден план.Т.е Русия е жизнено важна за съществуването на НАТО.А НАТО е жизненоважна за американската икономика.Цикъла действа в пълна сила в момента.

23

Анонимен

преди 5 години

Солтенберг, защо сложихте уран в бомбите.За да избиете цялото население на Балканите и да си разчистите територията ли?Свършиха ли се колониите?

22

WTF????

преди 5 години

"Сталин не можеше да бъде спрян с думи."1. Не бяха ли съюзници със Сталин тези мишоци? 2. Кой и как спря Сталин? Явно нещо съм пропуснал в часовете по история. Доколкото си спомням Сталин го е спряла Смъртта, но тя няма загубен мач досега и нея не я броим.

21

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияСигурно имат добри Психиатрии в Германия, щом чак там са те пратили на лечение, *** що са ви пуснали и нет не мога да разбера. (Кое диво село в балкана сме Гръстили Германия, че не съм запознат)

20

Анонимен

преди 5 години

Един път излъгахте Горбачов, втори път Елцин, ама трети път няма да ви се получи чифутския номер! Те нека си се въоръжават руснаците, за всеки случай

19

Victimized

преди 5 години

НАТО е атакувало повече суверенни държави от която и да е държава в последните 50+ години, без резолюции от ООН, в абсолютен разрез със международното право. Държава от НАТО НИКОГА не е била нападана от друга фракция, атентата в Ню Йорк трудно би минал като акт на война, понеже нито една държава не стоеше зад него. Война срещу тероризма не може да е война, понеже при всяка война има крайна цел, а да изличите тероризма в този му вид по този начин е НЕ ВЪЗМОЖНО!!

18

Шопо

преди 5 години

И защо да се откаже ,като от четири страни е обградена от НАТО !!!???

17

Анонимен

преди 5 години

Естествено се пропуска че САЩ трябва да прави оръжия и че това е решаващо за американската икономика , нека да го кажем така България инвестира 2 милиарда в америка, полша инвестира 50 милиарда а това са само две малки държави от НАТО .Естествено не е важно какво въоръжение имат партньорите на НАТО а е важно да купуват от САЩ .Ако някой не го прави е публично наказан.Но това е хубаво защото САЩ не се стреми към трета световна а само да продава оръжия които евентуално не би трябва да се ползват

16

НАТО

преди 5 години

Русия да се отаже от новите ракети,за да можем лесно да и откраднем всички ресурси.

15

vlady

преди 5 години

Да почака до 20 април, когато приключва траурът по повод *** на архиепископ Месроб Мутафян и да подаде жалба срещу Русия.

14

Анонимен

преди 5 години

Дано най-после започне тая Трета Световна Война, че ни писна на всички да ви гледаме театрите. Само се зъбите като улични кучета на такси. Дано тази година започне ядрен конфликт та всички да ср наврете в земята завинаги!

13

Гьобелсов идеолог

преди 5 години

С лъжи повтаряни 1000 пъти, вече не става, демагог недоучен и марионетка на робовладелците!

12

привет от Германия

преди 5 години

Много ми харесва политиката на НАТО и особено на САЩ , говорят за мир , предлагат мирни споразумения , а когато някой не ги спазва действат и наказват !Руснаците затова не се осмеляват официално да нападнат Украйна , а могат само за часове да я превземат ! Страх лозе пази , затова пращат военни без опознавателни знаци! Възхищавам се на американците как потопиха руската атомна подводница! Руснаците правеха някаква демонствация в опит да продадат някакви ракети на Китай ! САЩ ги предупреди и ....

11

Тези до сега

преди 5 години

плашеха и назидаваха, а вече взеха да призовават!? Краварска работа, ще си седнат на ***, разбраха, че никой вече не ги признава! Даже и Турция не ги признава, НАТО умира!

10

Анонимен

преди 5 години

НАТО: Путин откажи се от нови ракети, че твойте "нови" са нашите стари !