96

Гледна точка

преди 5 години

Хайдеее...Гербавите *** заляха темата.Вече няма смисъл да се коментира.Има смисъл да се коментира, когато сте болшинството и можете най - нагло да лъжите и обиждате. Сега опорните ви точки "капят"!

95

пълно е със....

преди 5 години

....по малки и по големи САРАЙЧЕТА--каква хубава българска дума ,как я бяхме просто забравили...

94

Анонимен

преди 5 години

Като каже един политик, че има доверие на друг политик, се нарича демагогия,а като каже един политик, че снема доверие от друг политик - перверзия !

93

Анонимен

преди 5 години

Знае че нищо няма да направи но вдига политическа пушилка за да угоди на господарите си. Жалкото е, че всичко това е за наша сметка.

92

Гледна точка

преди 5 години

До Гледна точка,а "червената"тиква ,като иска оставките на тези от герб-комунисти,случайно да връщат откраднатото,и асаньора остава ,терасата също.От написаното по-горе явно е нещо закодирано и само вие yшaнкитe cи го разбирате!Кое е откраднато се ДОКАЗВА в съдът, другото е морал и етика, които са ви съвсем непознати!

91

Анонимен

преди 5 години

Хайдеее...Гербавите *** заляха темата.Вече няма смисъл да се коментира.

90

1

преди 5 години

До редно ли е???да са закарали болния при честния асансьорчиков,той има асансьор,купен с "честни" пари.

89

1

преди 5 години

До от питащия избирател,антон-шайката,нали е говорител на тв европа.манлихери е криел,и дядото на твоя любим пожарникар,иначе той как ще учи в милиционерското училище,ти знаеш ли какви проучвания са правели на кандидатите на милиционерското училищи,до девето коляно,а твоя любим се пише за антикомунист.

88

1

преди 5 години

До Унуфри,защото пожарникаря със сините чорапи,не е брутален така ли.

87

1

преди 5 години

До Гледна точка,а "червената"тиква ,като иска оставките на тези от герб-комунисти,случайно да връщат откраднатото,и асаньора остава ,терасата също.

86

Унуфри

преди 5 години

И Гоце беше ***, но поне по-рафиниран апаратчик. Зеленото чорапче е толкова брутално ***, че бай дъ уей Деса изглежда по-изискана.Но не в това всъщност е проблема. Проблема е, че чорапчо е разтворил задни бузки като в донаборна комисия за красная армия. Потресаващ русороб, позор за България.

85

от питащия избирател

преди 5 години

До 1 Не е от Антон тодоров информацията, а от ТВ ЕВРОПА.Освен за евтинджос на апарт. на Радеви се изредиха и следните имотници: Желю бойчев-голем палат от 150 кв.м. за нез пари, на Киро добрев -голем палат за без пари (от Югоембаргото-дизела.милионите...), за Валерко Жаблянов-разкошна лукс къщурка в бояна -ад 500 кв.м. за около 300 бона -евтиния за тоз квартал, в мазето кътал пити с кашкаваля и манлихери и калашници-готвят ПАРТИЗАНСКА офанзива..из цялата страна чистят и подготвят ЗЕМЛЯНКИТЕ...Ко

84

Анонимен

преди 5 години

Радев като се пише толкова честен, нека да започне от себе си и да публикува данъчната си декларация.

83

този не е моят прези

преди 5 години

Какво му е достойното на Радев, нищо? Дължи обяснение на своя работодател, народа, как така плаща 2 заплати на държанката си и квартирата и с нашите пари. Колко получи от производителите на Грипен да лобира за тях? Какво прави Деса в президенството, защо има кабинет и сътрудници, от кого я пази НСО и защо? А сигурно и заплата получава. Тази жена не и е мястото там. Та ние не сме гласували за ния, че да харчи нашите пари. Докато не даде отговор на ния въпроси, няма правио да търси сметка на когот

82

Анонимен

преди 5 години

Радев ако си юнак, погледни и около себе си - баща, жена, син...Андрешко, до Андрешко !

81

Гледна точка

преди 5 години

Нинова и "Зеленият пъпеш", ако бяха в ГЕРБ до сега десет пъти да са си подали оставките!!

80

предложение

преди 5 години

В какво жилище живее Радев и на каква цена го е купил?Нека започнем на чисто. Нека остане да живее там, но да плати разликата до пазарната цена. Нека даде личен пример и после да принуди останалите да сторят същото.Тази година всички народни представители от НС и членове на комисии.Догодина да се разщири кръга до градските съвети и т.н.Просто трябва смелост да се започне отнякъде.

79

До Анонимен

преди 5 години

И да ти обясни няма да разбереш

78

Анонимен

преди 5 години

Сега видях в 24 часа каква партенка са пуснали герберастите. Тома Биков твърди, че Нинова предлагала 30 млн. лева на Михаил Миков, за да освободи лидерското място в БСП и тя да го замести.

77

Анонимен

преди 5 години

До гласоподавателНапълно съм съгласен и Ви подкрепям!