136

До: Президент на БГ

преди 5 години

Г-н Президент, свиквайте Независима Правна Комисия, както е в САЩ.Публично разследване на всички без оглед на партийна принадлежност грабили държавата 30 г.Ако се стигне до съд, процесите да са медийно отразени и публични.Ако има зависимости между законодателна, съдебна и изпълнителна власт, изводът е един БГ не е държава, а територия владяна от криминален елит.Вземете пример от САЩ, не оставки, а независимо разследване от експерти и отнемане на имущество и ефективни присъди.

135

Анонимен

преди 5 години

Prezident Radev e christianski terorist izstrebitel.

134

Анонимен

преди 5 години

Тоя го питат за апартамета му ..а той говори за олигарси..прави се на ощипана булка))

133

БСП-жалка

преди 5 години

Въпрос: Какво става като се срещнат комунист и крадец ? Отговор: поздравяват се - Здравей колега...

132

мнение

преди 5 години

Докато тази корумпирана система е изгодна на Големия брат,все така ще бъде.С компроматите държат всички в ръцете си и ги принуждават да слушкат.Преди малко повече от година Македония реши да се присъедини към трасето за руска газ и какво стана?Народни бунтове и правителството си отиде за отрицателно време.Бойко говори за продължаване на трасето през България и избухна апартаментгейт?Новината дойде от радио Свобона Европа.Все едно сега са разбрали,че са корумпирани.Да видим сега тръба ще има ли?

131

Решетников

преди 5 години

Този не разбра ли, че от него нищо не зависи. И какво ще постигне с тази ялова пр инициатива.

130

Фатмак

преди 5 години

А радефф кога ще даде обяснение как назначи любовницата си за секретарка?

129

Бсп са гадове

преди 5 години

А този червен *** кога ще снеме доверието си към лица от БСП. Например, Нинова за "Техноимпекс", Йончева - за офшорката и пране на пари, Манол Генов - за купуване на гласове, Иво Христов *** и др.

128

гласоподавател

преди 5 години

БСП сега искат да направят КуКу избори по режисура на Алгафари.Този филм вече сме го гледали и главните герои вече са известни.Все едно, аз не искам Луканова зима, Виденов ата зима, нито пък Обещарски да ми купува атомен реактор който залежава в склада. Нямам пари да ги държа в КТБ.Въобще очевидно не могат ме агитират за БСП

127

очаквам личен пример

преди 5 години

Просто трябва да се започне на чисто.Румен Радев трябва да доплати сумата на жилището си до пазарната цена и в срок от една година да принуди всички депутати да направят същото. Да продадат собствеността която не могат да доплатят до пазарна цена.Следващата календарна година прокуратурата да извади сделките на по-широк кръг от властта, докато за оставащите три години покрие всички държавни служители.При условие че не е възможно парите да се инвестират, корупцията ще мине на по-ниско ниво и ще

126

Анонимен

преди 5 години

Борисов повикал Владислав Горанов - Влади, трябва да построим нов затвор. - Няма пари, шефе. - Ще намериш! ТРЯБВА ДА МИСЛИМ ЗА БЪДЕЩЕТО СИ.

125

Радев-балалайка

преди 5 години

Балалайка - руски музикален инструмент.

124

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 5 години

ЧОВЕКЪТ С АПАРТАМЕНТИТЕ НАЗНАЧИ ЧОВЕКА С ТЕРАСИТЕ НА ВИСОК ПОСТ.СЕГА ЧОВЕКЪТ С ТЕРАСИТЕ ЩЕ ПРОВЕРЯВА ЧОВЕКА С АПАРТАМЕНТИТЕ.

123

Анонимен

преди 5 години

А нещо за бай Лозан не изока ли?

122

Ко?! Не !

преди 5 години

Решетников ли го посъветва?!

121

Анонимен

преди 5 години

Правилно решение !

120

111

преди 5 години

Аз снех доверието си от орезидента.

119

Чехлю президента!

преди 5 години

Тоя па *** защо не снеме доверието си от Деса Мерцедеса заради постоянните й излагации, ама е под чехъл и не смее да гъкне пред разтури къщата селян.ка! Първо да каже как й е давал две заплати за двете длъжности на които я е назначил когато е бил шеф на ВВС без тогавашната му любовница да има нужния образователен ценз и тогава да дава оценки на други!

118

тя

преди 5 години

Когато кажеш истината те наричат "комунист"! Явно само комунистите са смели да я изричат високо на глас , което никак не се харесва на престъпници - политици !

117

Импийчмънт!

преди 5 години

Българският народ отдавна сне доверието си от руската маша Румен ***!