36

Костов

преди 5 години

Корнелия като заместник министър си купи за 70000 Техноимпекс като в касата на Техноимпекс по това време е имало над милион. Сега взели да говорят за апартаменти и други кокошкарски истории!

35

Дряновица за вас

преди 5 години

А кой ще иска оставката на Румен Радев след като се показаха документи, че той си е купил нов апартамент на цена 600 евро за квадратен метър а Пламен Георгиев купува стар апартамент за 1000 евро на квадратен метър в същия квартал? Нахалници дебелооки! Да не говорим за апартаментите на Йончева на Корнелия на Дъбов и т.н.Един заекващ социолог пък когато го попитаха за колко си е купил игрището за голф отговори, че не бил на изборна длъжност. Значи като не си на изборна длъжност може да се краде!

34

Тяхното си остава

преди 5 години

Кой ще се върне на бял кон ще видим. Засега се вижда, че Цецо, Цецка и дружинката им си дадоха оставките, но си запазиха евтините апартаменти. А по-нататък, когато всичко позатихне, и службица ще им се намери. Това е гербаджийската номенклатура.

33

Анонимен

преди 5 години

Bsp sa christianski teroristi i ubiici na bg darjavnata hazna.

32

111

преди 5 години

Тези червени *** да не се върнаха в парламента?

31

Анонимен

преди 5 години

НЯМАШЕ ДА ИМА БЕДНОСТ, АКО ОТ ГЕРБ НЕ КРАДЯХА ТОЛКОВА МНОГО.

30

Анонимен

преди 5 години

В ГЕРБ няма честни хора, откъде да намерят заместник на Георгиев?

29

Анонимен

преди 5 години

АБЕ ОТКЪДЕ ВСИЧКИ ГЕРБЕРИ ПА СА РЕШИЛИ ТОЧНО С МЕГА АПАРТАМЕНТИ ДА СЕ СДОБИЯТ. КОЙ ЛИ ИМ Е ГЛАВАТАРА В ТОВА ОТНОШЕНИЕ И ИМ Е ДАЛ СЪВЕТ ПО ВЪПРОСА...

28

Анонимен

преди 5 години

До VIDAдА МНОГО ДОБРЕ РАБОТИ ПАРЛАМЕНТА БЕЗ бсп. Сега например ще приемат внесен от САБАНОВ - Джамбазки законопроект с който всеки престъпник, който има законно оръжие в страната ще МОЖЕ ДА СИ НАПАЗАРУВА И ЗАГЛУШИТЕЛ-СУПРЕСОР ЗА НЕГО. ТАКА ДЕ КАТО УБИВА ХОРА ДА НЕ СЕ ЧУВА МНОГО МНОГО. ЕЙ ТАКА СЕ БОРЯТ С ПРЕСТЪПНОСТТА НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ПАТРИОТИ И ГЕРБЕРЕ. БСП СА ВИНОВНИ.

27

тя

преди 5 години

Некадърни и крадливи управници , затова сме най- бедни!

26

VIDA

преди 5 години

Без БСП - парламента работи много по-добре. Да излезем утре и да не допуснем БСП и Нинова да ВЛЯЗАТ и да нарушат реда в парламента!

25

Анонимен

преди 5 години

трябва да се разграничат умните и порядъчни политици и бизнесмени и тези,които са се сдобили с богатство по престъпен начин...ако всички е морално и законно ...няма проблем...всички трябва да се стремим към по-добър начин на живот ,но не и по начина ,по който го правят герберастите...с измами,лъжи,далавери и чист цинизъм...

24

Анонимен

преди 5 години

Покривите и мансардите много се виждат. Сега ще настане нова мода из хайлайфа на политиката, бизнеса, съдебната система. Ще започнат да се търсят подземни луксозни бункери по 200-300 квадрата, луксозни мазета под земята. Това е една ниша, много дълбока ниша, която само най-бързите и най-умните бизнесмени строители ще запълнят.

23

Ало Днес

преди 5 години

Тази снимка е стара.По телевизията се вижда *** как е наддала.

22

Анонимен

преди 5 години

едно дете казало...ЦАР БОРИС е гол...а другите казали...гол е ама я вижте какъв му е голям пожарникарския маркуч...по-голям от апартамента на Цветанов и терасата на Пламен Компито взети заедно...

21

Анонимен

преди 5 години

една от десетте божи заповеди е НЕ КРАДИ,но ГЕРБ-ГРОБ са безбожници

20

ГОСПОД

преди 5 години

И ГОСПОД няма да помогне на крадливата герберастка шайка,колкото и да му си Молят

19

я, глей...

преди 5 години

От левицата най-вероятно утре ще внесат подписката в парламента, обясни червената шефка Корнелия Нинова. ---------------------------------------------------Ама, те още ли са в парламента?

18

въпрос

преди 5 години

А кога ще подаде оставка Грозната Стара Мома?

17

Анонимен

преди 5 години

какво стана с апартамента на Горанов...ПЛАМЕН КОМПИТО май го покри...Хайде и Горанов да излиза в отпуск...