51

Анонимен

преди 5 години

абе хора трепят а власта гледа да се награби колкото можече чак повръщат от лакомия

50

4040

преди 5 години

,няколко гласове за изборите повече, срам ме е да се наричам съм Българин., за първа радост не знам. В др.държава това щеше да е тероризъм .

49

Анонимен

преди 5 години

все повече се убеждавам, че ние сме за американската прецедентна система; само така нещата ще се оправят. и въоръжаване на населението с избор на шерифи. не знаех, че сме 200 години след щатите като развитие, но се вижда - индианци нападат влакове с камъни, за тях законите не важат; племената нападат поселищата на белите и избиват наред. само дето тук е дивият изток, но там историята е свършила със самоорганизиране на населението, линчове и резервати. каква европа за нас, какви пет лева?

48

fake news

преди 5 години

До реалистала бала. това го плампате от години ама си траете. големи мъже на думи.

47

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

46

Да

преди 5 години

Да ги наемат като треньори в базата. Да тренират нови командоси.

45

fake news

преди 5 години

веднага да съдят този военен за всичко което има. как не го е срам да вика полиция за приятелска борба!

44

Анонимен

преди 5 години

Къде е новината тук!? Деградиралата държава България с корумпираните и изгнили МВР-та и прокуратури и съдебни министерства, за пореден път доказва колко е слаба, смешна и в каква пародия се е обърнала! За пореден път пускат електората си на улицата, за да гласуват за тях, за да не се разсърдят господарите от Брюксел и видиш ли, ги обвинят че не се работи по интеграцията, да не се разсърди Сорос който вече много милиони вложи за тази ситуация, и да не би БХК да не осъди за пореден път тази ***

43

Анонимен

преди 5 години

Ако имахме нормална съдебна система нямаше да се краде и убива в такива огромни размери и нямаше да сме най-бедни в ЕС.

42

Анонимен

преди 5 години

И да ги повишат в звание. Старши нинджи.

41

Анонимен

преди 5 години

Докато не се вдигнем и не изметем ВСИЧКИ ВЛАСТИ то всичко е пропито в корупция даже май съдебната власт е по корумпирана и от законодателна и изпълнителната власт.

40

Анонимен

преди 5 години

по този начин съдиите и прокурорите са дали ясен сигнал, че ако някой реши да си отмъсти или да си го върне по същия начин на въпросните биячи, ще мине с условна присъда. страхотна система имаме явно.

39

Анонимен

преди 5 години

Няма ли сега БХК да излезе с изявление и да поиска защита на правата на командоса? Или той не е от тия, които защитават, въпреки че настояват за равни права?

38

Анонимен

преди 5 години

Той Барни Ръбъла сега ще "оправи" нещата като министЕр, ромовете са любимият им електорат на ГЕРБ....

37

анонимен

преди 5 години

Бог да пази България!На къде продължаваме да вървим?Какво е това правосъдие?Има ли нужда въобще от наказателен кодекс?

36

До Дядо Поп

преди 5 години

Без вас дето учите на смирение и Бла Бла вели сме. С вас унизени като тоя случай. Култура религиозни поини птички дето в бой и меле един път в живота си не сте влизали, психологически и физически бой. Къща твойта мама попска.

35

Некомпетентен

преди 5 години

А защо, когато престъпникът сключва споразумение с прокуратурата, не се иска съгласието на пострадалия ? Просто питам.Да ми се обясни като на незнаещ!

34

Анонимен

преди 5 години

Ей прокажена държавица.Няма справедливост.Ето това отвращава хората,които бягат в чужбина.Не толкова безпаричието,колкото липсата на закони

33

Анонимен

преди 5 години

Народе...

32

реалист

преди 5 години

Браво на Българския съд. А,защо и медали и оредени за храброст не им сложихте на ромите? Ето това е решението на "независимия" съд. Тези нали са избиратели на ГРОБ как да ги осъдят? Избори идват. Пак гласувайте на ГРОБАРИТЕ, да ви дооправят със съдействието на ромското "малцинство". Който гласува за ГРОБ, гласува заедно с ромите,които ви крадат и убиват,ама като ви е толкова акъла никой не може да ви помогне. И не ме причислявайте към БСП, защото не съм нито техен член, нито симпатизант