91

привет от Германия

преди 5 години

Направил им забележка след като ромите внезапно са излезли пред колата на нинджата ?!А някой може ли да каже под каква форма е била тази забележка ?!Виждал съм много полицаи как правят " забележки " , направо си търсят боя , търсят някой с космати гърди като тези роми ,които да им дадат добър урок как се прави забележка и какво имаш право да казваш когато правиш забележка !Едав ли са го набили само ако е казал - абе какво правите бе момчета , вие нарушавате правилника за движение !

90

Анонимен

преди 5 години

Само са ги освободили? Малко е..., и орден за храброст да им дадат, идват избори не може избирателите да са затворени ,така трябва, даже предлагам да ги освободят всичките че да им е по лесно да гласуват на мъ...те

89

Анонимен

преди 5 години

Баси и смешната държавица

88

1

преди 5 години

До Браво,напълно си прав,"командоса"се опитал да се направи на мъж,подгонил ромите с опела си,но уви ударил на камък,ромчетата,го пребили,при самоотбрана,браво на съда,макар,че и условната присъда е много.

87

Юрист

преди 5 години

Прблемът е Наказателния кодекс и Наказателно-процесуалния кодекс. Там са определени размера на присъдите и начина на тяхното налагане.Т.е. сам съдията е безпомощен, когато някой сключи споразумение с прокуратурата или има съкратено дело. Той не може да наложи по-строги наказания.

86

Ако

преди 5 години

Ако някой българин пребие ром почти до смърт, дали ще го пуснат на свобода и то по скоро двама срещу един. Защо не пускат лекаря застрелял рома нахлул в къщата му за да краде, като може и да влезнал да го убие, а не само да краде. Те и рома убил жена на 94 години пуснаха преди няколко дни.

85

факт

преди 5 години

ДПС контролира съдебната власт.който не знае, нека го зпаомни

84

ттт

преди 5 години

Не ни трябва Истанбулска конвенция. Ние вече сме държавата на джендърите. Вярно, по места все още тлеят огнища на съпротива, но главата не просто е мухлясала, вече е червясала. И щом главата е на такова деридже, няма никакво значение, какви инициативи се случват в низините.

83

Анонимен

преди 5 години

А къде е споразумението с текста,че и наториално заверено за истинност щот едната страна от него е публична институция и е задължително оповестяването на текста по надлежния ред,обнародвано в държавен документ от който да се вижда,че то не е в ущърб на третата страна спрямо която е извършено злодеянието от група лица,а възможно ОПГ,че относно това споразумение третата страна да подаде иск за справедливост и за нанесени й телесни увреждания,морални,материални щети от нападението и споразумението.

82

Човек

преди 5 години

А в Модерно предградие в София има пребити немалко хора, но даже не са намерени ромите.Там е пълно беззаконие - незаконни къщи, тези къщи са захранени с ток и вода, краде се здраво, музиката е силна и е до 4-5 сутрин????А столична община и полицията се оправдават, че не им достигат хора и париЖалко

81

Анонимен

преди 5 години

Странджа, Тонка, Гледна точка, Професор сега разбрахте ли че ГЕРБ са анти Българска партия. Колкото и да тролите с нищо не можете да помогнете на тези ***.

80

НИКОЙ

преди 5 години

Пожелавам на съдията тези роми да срещнат децата му

79

СПЕЦНАЗ

преди 5 години

НАЙ-ДОБЪР СПЕЦНАЗ В СВЕТА СА РОМИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!!2 - от РУМЪНИЯ !!! командоси -долу!

78

Браво

преди 5 години

Само така. Даже е много условна присъда.

77

До 90

преди 5 години

Предполагам и ти си от тези, които..за една забележка си готов да пребиеш човек.Голям си герой, бе!

76

Анонимен

преди 5 години

Поредното доказателство, че от 1989 год. насам властта поощрява своеволията на ромите, и ни казва в прав текст че те са недосегаеми. Вече ми е невъзможно да спирам стремежа на децата ми към Терминал 2. А и заслужава ли си?

75

Съчмата

преди 5 години

Протести имаше за горивата!Сега обаче няма ли протест в името на честта на България защото армията е това за всеки народ .. то по добре да ни няма защото всеки лесно пише тук

74

Анонимен

преди 5 години

Дайте имената на съдията!

73

авс

преди 5 години

а забележката каква беше сто процента съм уверен че той ги обидил много яко и братята не се се издъжали и го пребиха защо не пишете причината или искате да сейте вражда между роми и бг.същият случай беше и в варна пребит младеж и приятелката му с чупени зъби.къде е истината когата не я пишете г-да журналисти вие помагате на политиците да сейте тази омраза аз съм бг неги защитавам.

72

Анонимен

преди 5 години

Да живей България! И всички *** в нея!