15

Анонимен

преди 5 години

Всеки дар трябва да се заслужи, в противен случай няма да се оцени!Вместо да поставим нещата така, че детето да се старае да реализира постижения и чак след това, на базата на тези постижения да получи нещо наготово, ние умоляваме и даряваме ромчето с какво ли не, само и само да благоволи да посещава училището. И у това дете се изгражда впечатлението, че е безценно и че някакви низшестоящи по отношение на него, се опитват да го умилостивят с дарове.Това е погрешен метод.

14

От къде накъде

преди 5 години

ще се стараем всячески да набутаме блага наготово в ръцете на подрастващо, което има за еталон родителите си и смята за будала всеки, който се опитва да му помогне?Резултатът е само един - можем да го видим в Бл..иц, качен е клип с ромски юноша, който псува, обижда и ругае българите, защото ги бил мразел. Мразел ги, защото според него са некачествени.Но докато е папал помощи и детски надбавки, не е помислял да се откаже от тях заради факта, че му ги дават хора, които са некачествени според него

13

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости.Как ще подкрепите със средства детето в училището като родителите не го пускат там? Само се раздуват местенца за медиатори,психолози и се прахосват пари от зор да вкарат ромски деца които не желаят да учат в училище .Едно е присъствие,друго е учене на материала,тази перхидролка не прецЕня/както сама се изразява/ ли това ???Затова и от училищата излизат неграмотни роми с подарени дипломи,като дипломата няма как да работи компетентно вместо тях.

12

Димитър

преди 5 години

Тази програма не е с достатъчно рестрикции.Дали ще бъде добре контролирана?Учителите ще получат тези пари ще им купуват учебници и тетрадки ли?По скоро трябва да е по крайна мярката,за да го няма това неходене на училище и градина от представителите на ромският етнос най-вече!

11

Анонимен

преди 5 години

Тераси има ли? Или идеални части?

10

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Я да пробва Цецо да гледа три дъщери на минимална и с големите детски.Или някой с деца,написал този закон.

9

Анонимен

преди 5 години

За децата по 30 лв, за управляващата мафия по един тризонет. Така е честно.

8

ха-ха-ха

преди 5 години

В Герб няма един грамотен средноинтелигентен човек.Нито един.Тази Галя и останалите колхознички Менда ,Екатерина, Теменужка ,Николина ,Лиляна ,Цвета и т.н. са просто едни пернати същества ,чиито напъни да се подмажат на Тиквата направо цепят мрака.Чалгари ни управляват.

7

123

преди 5 години

От къде ги вадите тези прости ***? Изрусени и проскубани колхознички...

6

House M.D.

преди 5 години

Когато аз бях министър на образованието, всички ходеха на училище!Ваша: Дряновицата

5

Анонимен

преди 5 години

Естествено на индийците няма дасе пишат отсъствия и ще им пишат тройки. За българите е друго тогава едно нереално неизвинено се счита за неизвинено. Българите ще плащат, а "малцинствата" ще цоцат.

4

Анонимен

преди 5 години

"ГЕРБ скоро си отиват на бунището на историята" Пешо комунягата 12.3.2009

3

Дид

преди 5 години

Парите трябва да отидат в училището / градината. Иначе, както чета съм сигурен, че ще има пребити учители. Ще стане, като с лекарите от бърза помощ... Всички знаем защо...

2

Анонимен

преди 5 години

Следваща хрумка герберотъпчета е спиране на пенсиите !л

1

Нане

преди 5 години

Мамина калинка малинка...Една руска даскалица картофка, оправи софето... Таз ша да оправи и Убразуванинйето... Вервайте ми...