27

до ЦК на ГЕРБ

преди 5 години

борим корупцията! Кога ще задържите корумпираните депутати? Или се придържате към мохабета за кокошката и милионите?Иванчева, хубаво я натопихте и арестувахте, защото ви пречеше да крадете.Но кога ще арестувате Юрданка, която открадна милиарди?

26

Анонимен

преди 5 години

А кога ще кажете какъв е резултатът от този мониторинг, който се точи вече доста време??? Другото е демагогия и отбиване на номера.

25

Анонимен

преди 5 години

Българи, вместо да се заяждете по форумите, ИЗЛЕЗТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ.Излезте и гласувайте, ако наистина искате крадилвата Шайка да бъде изметена от властта.В противен случай ще продължаваме да си пишем само ...

24

Анонимен

преди 5 години

и открито заплаши властите в Букурещ с "незабавни и решителни действия", ако те реализират Плановете си да ОСВОБОДЯТ ЗАЕМАЩИТЕ ВИСШИ ДЛЪЖНОСТИ във ВЛАСТТА от ОТГОВОРНОСТ за ДЕЙСТВИЯТА ИМ .Там не само няма борба с корупцията, ами имат намерение официално да освободят корумпирани от отговорност!

23

Циник

преди 5 години

Не Герб ... не БСП...не ДПС...всичките НАД 300 РЕГИСТРИРАНИ ПАРТИИ У НАС - СА РЕГИСТРИРАНИ С ЕДНИЧКАТА ЦЕЛ - И ТЯ Е КОРУПЦИЯ!У нас - корупцията - е единствената форма на държавно управление!Формулата е проста - намърдваш се във властта ... и крадеш - за лично забогатяване.Щом кметчета в Созопол...Несебър - успяват да сдиплят 2 000 000 ... какво още да коментираме.Баневите - фалирали заводи...крали...и никой не разбрал овремеИ едно корабче - си плува в лявото ми око!

22

Не бойте се

преди 5 години

Тимерманс е социалист. Юнкер ще ни уреди по линия на ЕНП, нема да се плашите

21

Waffen SS

преди 5 години

Нека никой не се заблуждава,че в европейската комисия не знаят за нашенските далаверки.Та нали те са писали учебника,по който нашичките доморасли усвоители сега сричат.Колкото и папи на галят по *** една персона,каквито и бравурни обещания да се дават,онези при голямата "кесия" много добре знаят при кого,колко и кога са отишли паричките.Много добре знаят,че реално се разпределят не повече от 30%, а останалите потъват в банкови сметки.Не,че и от тези 30% не се заделя още по нещичко

20

Анонимен

преди 5 години

Не само мониторинг, а Кьовеши да дойде в България и да се заема за работа.

19

Анонимен

преди 5 години

Тези номера,с това една от двете държави е по-напред(в неопределеното "по-добре"),а другата,по-назад,след което си сменят местата,мисля,че аборигените от двете еврокшари отдавна са го разбрали!Въпросът е,докога аборигените ще продължат да си траят,докато се топят,като августовски сняг, а не вземат и теглят една майна на скапаната джендерастияЕС си дигнат чукалата!!!То все едно,както върви,или аборигените ще изчезнат от териториите,или трябва да си спретнат по един "екзит" и тегят една майна

18

Waffen SS

преди 5 години

""Тимерманс, който отговаря за механизма посочи, че в България "има все още много работа за вършене, но и много беше постигнато".""Това е израз на куртоазия и от него се разбира,че България е затънала в корупция,което ние си го знаем.Ей така на първо четене ,имаме един много свеж пример наречен "Апартамент гейт",но той е една малка трохичка,ами ремонта на Графа,ами течащото метро,ами продънващите се магистрали,ами матрата "и след ремонта,пак ремонт".Това е една нескончаема въртележка.

17

Анонимен

преди 5 години

Браво, мониторинг до дупка на крадливите гербаджии.Защото тук вътре в БГ няма нито кой да ги контролира, нито кой да ги накаже.Превзели са цялата власт, включително и медиите.

16

Анонимен

преди 5 години

Кой вярва на държава в която власт имащите са се снабдили с евтини апартаменти получени по всяка вероятност срещу задължения.

15

Анонимен

преди 5 години

Мониторинга не само, че не трябва да спре, а трябва да се засили !Кой вярва на държава-троянски кон, която руски шпиони са я превърнали в авгиев обор ?

14

Анонимен

преди 5 години

Това с мониторинга е Кервна си върви ,кучето си лае ! И накрая оецрте плащат глобите в Страсбург !

13

Анонимен

преди 5 години

Мониторингът е лош за Боко и ГЕРБ, но добър за народа.

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Тая новина е стара :) Чак сега ли я изрови?!

11

реалист

преди 5 години

Любопитен съм как ЕС прилагат мониторинг в България и как си правят заключенията при положение, че ГЕРБавата глутница вече не се крият при извършването на далавери и как това се отразява в докладите им след това? Явно Вожда еднокнижник от там се е научил на формално прилагане на законите особено към съпартийците си. Оставка, съд, затвор и конфискация !!!

10

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се засили !!Кой говори за спиране ??

9

Анонимен

преди 5 години

Управляващите не се интересуват от мониторинга.Според тях всичко в Бг е точно.Стабилност.

8

Логично е

преди 5 години

От както сме в ЕС, ни управлява само една партия ГерБ и те не са вкарали политик в затвора от прехода или някакви мерки с корупцията, те самите копуват апартаменти с пари от неясен произход и са заменени в десетки корупционни сделки, като Ало Банови и много други, които знаете.