50

Анонимен

преди 5 години

Абе русофилите защо все скачат против Америка, когато българите желаят да са с Европа, а не с руския Гулаг !?

49

Анонимен

преди 5 години

Всеки истински българин мрази ................заради злините, които са ни докарали!!!!

48

Анонимен

преди 5 години

До 60.. А ти не си ли предател лобирайки че всичко що е Американско е правилно???? Малки наивници!-:) Ще пораснете някой ден!

47

Анонимен

преди 5 години

ТУРЦИЯ ВЪН ОТ НАТО

46

Анонимен

преди 5 години

Аз съм са друга абревиатура.Под друга нямам предвид руската.Моята е Европа горе Америка и Русия долу Саудитска Арабия вън.Не ми трябва да се кланям на двете фашистки тоталирарни империи.Трабва ни пълна промяна на структурата на ЕС създаване на обща европейска армия и превръщането на нас Европа и България в суперсила.А всичко друго е защита на американски, руски и арабски колониални интереси.Поотделно европейските държави не могат да ги победят, но заедно защо не.Всичко зависи от народа.

45

Равносметката

преди 5 години

Руснаците, за съжаление, са "вътре"!Питайте хер Шрьодер...Льо Пен, Фарадж..Салвини..."Подемос"..каталунските "борци за независимост"..Орбанистите..АзГ..........Пари->медии->политическо представителство->пари прим!Схемата им работи перфектно!

44

крем.хунта???!

преди 5 години

Германците си направиха и северен паток и откривад завод на Мерцедес в Москва.За нас остава да теглим заеми за да им купуваме храната с по-лошо качество от ЛИДЛ...

43

Анонимен

преди 5 години

НАТО - Кошмарът на Кремълската Хунта !Винаги с НАТО, никога с руския Гулаг !

42

Анонимен

преди 5 години

*** каква дълга абревиатура а можеше да се каже с две думи целия свят да е на колене пред САЩ.И да се моли там да не дойде някои куку на власт то не че не стана щото тогава на целия оду.пен свят му е спукана работата.Че САЩ и англосаксонците са *** е ясно тия по целия свят един не ги обича.За жалост обаче и Русия не е онова което беше.Русия която ни освободи на Пушкин и Достоевски беше заменена от тоталирарна мразеща всичко свободно и висше Русия която обожава Путин в който вижда далечен

41

меркел

преди 5 години

Мерцедес ще пави коли в Москва.Наздраве,Бойко!.

40

Анонимен

преди 5 години

НАТО вън от Европа! Европа има нужда.От Европейска армия! А не да я " пази" Америка! Тоест.Един континентда " пази" друг! Америка.чрез своят сателит НАТО.Контролира своите държави " членки"! А що се отнася до Русия! Най малко НАТО може да определя съдбата и!!!! Как си представяте ситуацията.Европа да пази Америка? Абсурдно нали! А при нас е факт уви! Събуди се Европа! НАТО ще си отиде един ден от Европа.Но Русия ще си остане!-:) Велика държава е Русия! Жив и здрав да е Путин!-:)

39

Анонимен

преди 5 години

Московската Орда - в тайгата !Кремълските шпиони вън от България !Съветските паметници да се премахнат от лицето на България !Винаги с Европа, никога с Московската Орда !Бог да пази България от рускотурската империя !

38

Путин е педал

преди 5 години

Фашистчето от кремл е едни нищожество, което с гъзене и надупване печели *** и *** като него, с които се обгражда.А копейкаджийският тролеж има задача да представи проституирането му като "мъдра държавническа политика".

37

Анонимен

преди 5 години

Време е НАТО да затрие руската ***

36

привет от Германия

преди 5 години

руснаците са алкохолици , некадърници и мизерници , точка по въпроса !Не вдигайте излишна врява заради някакви си сибирски диваци !

35

Б

преди 5 години

Голяма работа нато ниека гледа америка

34

Руская

преди 5 години

Степна фшкия + славянска сволч = втори по интелигентност.Тактично пропускам петте века обилно опрашване от половин Oриента.Вот резултат.

33

Анонимен

преди 5 години

Българи, вместо да се заяждете по форумите, ИЗЛЕЗТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ.Излезте и гласувайте, ако наистина искате крадилвата Шайка да бъде изметена от властта.В противен случай ще продължаваме да си пишем само ...

32

Руская

преди 5 години

Български сввне, злобни сте, фашисти сте, мразите майките ви, че са ви родили.Така трупате омраза на другите към вас.Затова и всички ви мразят и затова "българин" е синоним на прститутка, поми-и-яр......И когато поради горните неща, дойдат поредните 5 века клане и .......,чакате накой да ви свърши черната работа.

31

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са скапаняцци. Пияна ....