70

Велика Америка

преди 5 години

Немците да не са започвали две световни войни. За всяко действие си има съответното по сила противодействие. Сега да не мрънкат, а да развързват кесията и да си изпълняват съюзнеските ангажименти от 2% бвп за военни разходи!

69

Анонимен

преди 5 години

Какво знаеш за комунизъм и за социализъм ,че се правиш на толкова компетентен?Сигурен съм ,че и от капитализъм не разбирашА живял ли си при социализъм или само си чувал?

68

Анонимен

преди 5 години

КОМУНИСТ КЪДЕТО СТЪПНЕ ТРЕВА НЕ НИКНЕ!!!!РУСИЯ,БЪЛГАРИЯ,ВЕНЕЦУЕЛА,СЕВЕРНА КОРЕЯ,КУБА,СИРИЯ,КРИМ.АКО НЕ Е ЕС И НАТО,СВЕТА ЩЕ Е МРАКОБЕСИЕ!!!!!!

67

Анонимен

преди 5 години

КОМУНИСТ КЪДЕТО СТЪПНЕ ТРЕВА НЕ НИКНЕ!!!!РУСИЯ,***,ВЕНЕЦУЕЛА,СЕВЕРНА КОРЕЯ,КУБА,СИРИЯ,КРИМ.АКО НЕ Е ЕС И НАТО,СВЕТА ЩЕ Е МРАКОБЕСИЕ!!!!!!

66

X

преди 5 години

Руснаците вън!

65

Анонимен

преди 5 години

До Гост+Точно обратното. И стига с политическата пропаганда. Имаме си глави на раменете, не ми прави партийни внушения, моля.

64

Идеалист

преди 5 години

НАТО никого не е защитила. През моя живот съм видял само разрушения на цели държави и региони от тази организация. НАТО се управлява от военни бюрократи, които изсмукват средства от собствените си народи.

63

Гост+

преди 5 години

"Руснаците вън, американците вътре, германците долу" - точно заради този грешен лозунг НАТО,много вероятно, ще издуха супата в бъдеще.

62

Анонимен

преди 5 години

Вай, вай, вай...........може девиза да им е бил такъв, но явното сега е, че СЕ Е СЛУЧИЛО ТОЧНО ОБРАТНОТО!!! Хи-хи-хи.............руснаците вместо да са вън, сега са под носа на краваристан във Венецуела, а за Сирия въобще да не говорим, а пък от укропията скоро ще ги погнат с голямата метла!! Относно това, че краварите вътре...е да, скоро, като си построят стената с Мексико, съвсем ще са вътре......а Германия вече е най-силната в еуропката!!! Е......та КАКВА Е РАВНОСМЕТКАТА!!

61

месарня

преди 5 години

нато е голям бизнес на сащ. още трябва пушечно месо от полша румъния българия и т.н.

60

Анонимен

преди 5 години

Адвокат Хаджигенов подаде сигнал до КОМБИ да си проверят шефа. Медията не съобщава новината макар че сигнала е общественодостъпен. 111 о място по гербава медийна диктатура в света

59

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости си написал за убийствата. Няма как в ЕС да е едно на сто хиляди души. Брюкселски ***.

58

Анонимен

преди 5 години

Русия - 8.5/100000 убийстваЕС средно - 1/100000 убийстваПак си помислете кое е нормалното.

57

дедко

преди 5 години

До Анонимен 71:***!

56

Анонимен

преди 5 години

Значи,ОТАН "държи" на прицел Москва!А "случайно" Москва да държи на прицел и цялата тъпоъгълна "ЕВропа"(набутаната като стадо в ОТАН),че и световния агресор ФАЩ?"Загрижените" за европа фашаги от ФАЩ,си изработиха едни хубави мишени с цялата евроспийска гмеж и особено с източноевроспийските жертви,с надеждата,че Русия ще си изсипе джепането върху жертвите от Източна Европа.Да ,ама ядец!Има достатъчно джепане за изсипване директно върху фашагските кратуни - океаните няма да ги спасят,а напроти

55

не издържам

преди 5 години

Кои са НАТО ,Кои са американския народ ей неграмотни това нато е създадено да руши ,а американския чичко да прави. Чарли Чаплин и хлапето единия чупи другия прави за сметка на потърпевшия.Събудете се.

54

Само НАТО

преди 5 години

На калпавите руснаци, все българите им пречат.

53

Глобус на Европа

преди 5 години

Европа не е ЕС и ЕС не е Европа. Дойче зеле и НАТО да си припомнят георграфията.

52

Анонимен

преди 5 години

До 60Щом може да се пръкне русофил заченат ин витро от "брацката дружба" между турски *** и руска Матрьошка, значи е възможно да може и от кръстоска Путин 1 и Сидиров 2 да се появи и по-голям българофоб от настоящия русофил !

51

какъв ЕС,бе

преди 5 години

До Анонимен 54ЕС натиска нашите за ИК,приемането и е въпрос на дни!Тях не ги интересува мнението на хората,просто заповядват да се приеме и това е!!Медиите на запад широко го отбелязват,а тук е мъртвило и тишина!Боко и цвъчко са се скатали като мишки,и дишат само със заявка!Доклада на Държавния департамент за корупцията у нас е направо унищожителен,а тук тотална цензура по медиите!Работата е направо безнадеждна!