18

пипи дългото чорапче

преди 5 години

До 16:Затова ли има толкова автобуси Русе-София и за чужбина?ЩоТо Русе е прекрасно място за живот да знаеш

17

българин

преди 5 години

А пред "Коня",тези апаши,никой не ги закача,защото са "наши".

16

Анонимен

преди 5 години

Цялата тежест на закона върху "дребния" човек. Отнемане на незаконно придобито имущество пак от "дребния" човек.Законът не се отнася за "големите".Колко ало-апаши заловихте? Залавяте и съдите мулета. Как така нито 1 тартор не е заловен и съден?

15

Наско

преди 5 години

Пламен Нунев е честен човек, доказал се и се е раздал за народа. Цяло Русе заставаме зад него и го подкрепяме безрезервно. Ако не беше той, градът ни все още щеше да е в средновековието. Паметник трябва приживе да му построим.

14

Анонимен

преди 5 години

Основен проблем са 10 години управление на ...нали.

13

Анонимен

преди 5 години

Прочетете му биографията - милиционер, доносник на ДС, типичен гербераст.И тоя ще се бори с корупцията.Нямам думи, няма такава държава наистина.

12

Анонимен

преди 5 години

Ти я кажи, как съсипа бизнеса на проспериращо и любимо на русенци заведение, тъй като реши да си строиш къща на улицата, на която се намира, за да не ти нарушават спокойствието, гиди дерибей русенски!

11

Анонимен

преди 5 години

Основен проблем на комисията би трябвало да е корупцията по високите етажи на властта. Нунев иска обаче комисията да се занимава с не толкова важни работи, които са част от функциите на МВР

10

РусенецЪ

преди 5 години

Както ми е споделял един бивш шеф на ГДБОП в Русе : "За ме е неясно защо той не влезе в затвора". Точка.

9

хахо

преди 5 години

Ало апашите и битовата престъпност са проблем,но не основен,а следствие от основния проблем-шайката ОПГ ГРОБ.Сбъркани са ви приоритетите.Преди 10 години началника ви ги говереше същите,е...не успяхте да е преборите тая битова престъпност,нито пък ало апашите,но покрай тая мъгла се накрадохте за лично облагодетелстване.

8

Виьеску Потнуто

преди 5 години

Партамент ми дай, партамиьент ми дай,и повичи не мъ търси,Взими жената и дицета,но партамиьентите ми остави.по идея на Цветан Цветанов

7

Анонимен

преди 5 години

Основен проблем е корупцията и чувтвото за безнаказаност поради липсата на нормален съд, ние може би сме на корумпираната страна в северното полукълбо.

6

???

преди 5 години

ГЕРБ са олицетворение на корупция и престъпност. Като как корумпираните ще се борят с корупцията?!

5

Анонимен

преди 5 години

ветанов като олицетворение на корупцията. И това се пише в Германия, откъдето е люпилнята на ГЕРБ.Наистина висок стандарт!Само дето германските журналисти са в грешка, че му е прекъсната кариерата. Напротив, напротив, така би било в Германия и навсякъде по света.Не и в Мутроландия.Хубаво е това да се прочете и от Европол, защото върху тях също пада петното.

4

Анонимен

преди 5 години

"ИЗРИВАНЕ" български игдален филйм с участието на БиБитко от банкя, Цвичко, Болен Сидерчук. Шкембе ВоЕвода, и Барели Винкелски. Премиерата ще се състои утре - 4. Април с участието на БОЕЦ пред МС.

3

Анонимен

преди 5 години

цялата страна е потънала в корупция, населението емигрира, тези стават мултимилионери от крадене. Само бесилките са оправия, изборите са за мошениците.

2

ФарсТекс

преди 5 години

Този има ли си апартамент или тепърва ще придобива.

1

Анонимен

преди 5 години

Още едно корумпе от Шайката.