9

Реставратор

преди 5 години

Центровете дори столиците на "освободените" държави и народи в РФ не са така дамгосани с имена на руски улици, булеварди, черкви, паметници и площади както е София !Не случайно наскоро руски издания писаха, че София е най-московския град извън Московията !Докато това не се промени България няма да се еманципира от Московската Орда !

8

Столичанин

преди 5 години

Честит празник на всички столичани !!!

7

изедници

преди 5 години

До РеставраторОбезличиха Ромелията и столицата и Пловдив! Всичко извън столицата зарадна!!!

6

Реставратор

преди 5 години

140 години София московско предградие !Погледнете Центъра: всяка втора улица и булевард - руски, всяка втора черква - руска, все втори паметник - руски, най-голямият площад - руски, най-голямия паметник - ***.Държавата - Президент, Премиер и Парламент се водят на руски адрес: булевард княз Александър Дондуков-Корсаков !Кое и' е българското на София !?

5

Анонимен

преди 5 години

За съжаление откакто града се управлява от некомпетентни и алчни същества, става все по-грозен. Не може хора без усет, образование и морал да правят красиви неща. Това презастрояване, блок до блока, връщане на някакви измислени междублокови пространства на измислени собственици за да строят. Община без позиция и визия за града, всичко се прави на парче и не се мисли за бъдеще. Новите неща са по-грозни от старите, а това да се съхратява духа на центъра просто липсва.

4

sofeto

преди 5 години

Днес да живееш и работиш в София е психичен и физиологичен тормоз за тялото и душевноста на индивида!

3

Анонимен

преди 5 години

Пловдив пасва по добре за столица а таа София дето си говорят на страннен диалект и Депутатиите им такива в тоа скапан софийски Парламент

2

Анонимен

преди 5 години

Това е най ужасно изглеждаща столица. Много други градове в България изглеждат много по добре от Фънди сити.

1

Анонимен

преди 5 години

Честит празник!