8

ЧИТАТЕЛ

преди 5 години

Ами да горят.Освен реклама на книгите и изделията, нищо друго няма да постигнат.Няма религия без издънки.Но при едни това са изключения, при други правило.

7

Анонимен

преди 5 години

Спомени от нацизма... Чакай, говорим за Полша, нали? А.k.a. на смачканата страна от ВСВ?

6

един

преди 5 години

Само не разбрах какъв е проблемът в това тяхно деяние.

5

Анонимен

преди 5 години

Да гориш книги е израз на безсилие и диващина!

4

ШибиРиби

преди 5 години

Конфликта не е църква -магия а е чисто и просто Полша -Англия мдаааа

3

Анонимен

преди 5 години

А и още нещо знаете ли защо въпросната нацистка партия още е на власт.Защото позволи на американците да имат бази в Полша да построят ракетен щит и да вкарат вече 13 000 души гарнизон.Това във всяка нормална държава се казва окупация но не и в такава управлявана от нацистки марионетен на САЩ режим.Така ще разберете защо Русия е бясна вие в България бихте ли се чувствали спокойно с нацистка агресивна държава с огромна армия на САЩ и бронетехника е нея явно готвеща се за конфликт де.

2

Анонимен

преди 5 години

В Полша са точно в средновековието не бяха но до там ги докара подфържащата добри отношения с църквата управляваща нацистка партия.Защо нацистка ли защото членовете и се прочуха с това че на заседанията на Европарламента идват с нацистки ленти със свастики на тях и се поздравяват с хайл хитлер, очевидно забравили че именно техния идол хитлер унищожи Полша.Е от псевдопатриоти финансирани от САЩ само толкова.

1

Анонимен

преди 5 години

Да не са изобретели машина на времето? Все едно не сме в 21, а някъде в Средновековието!!! Днес горят книги, а утре? Хора набедени за вещери и вещици?! Ужас! А уж в Европа вече не се случвали такива неща! Е, с какво са по-различни от талибаните, които пребиват с камъни и унищожаваш всичко, което не е свързано с Корана и исляма?