28

Анонимен

преди 5 години

Артър Кларк, Рицар на Британската империя, книгите на когото са четени даже от някои от читателите на този сайт, бе цитиран тук (от 19) и получи 3 минуса. Въпрос: защо?

27

Истина

преди 5 години

Има книги и играчки които подтикват към сатанизъм, тъмни сили и демони. Трябва да се стои далеч от тях. Не е шега!

26

ако щеш

преди 5 години

Който гори книги,той ще гори и хора!

25

Анонимен

преди 5 години

Луд умора няма!

24

Анонимен

преди 5 години

Тя и инквизицията започна с книги,и завърши с цели семейства на кладите.Накарайте ги да ви говорят за житието на Исус Христос,и ще ви анатемосат на часа.Много ги е страх от учението на Христос,и неговите последователи богомилите.Тези са готови и днес да качват на кладата в името на властта и парите.За каква вяра може да ти говори най-богата институция в света.Това е аналогично от всякъде.Най алчните,и най перверзните.

23

АнонимеН

преди 5 години

ДА ГОРИШ ХАРИ ПОТЪР Е ВСЕ ЕДНО ДА ГОРИШ ФЕНТЪЗИ РАЗКАЗИТЕ :DЦЪРКВАТА ГО Е ПРАВИЛА ПРЕЗ СРЕДНОВЕКОВИЕТО И ХОРА СА ГОРИЛИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СА КАЗВАЛИ ИСТИНАТА, ЧЕ ЗЕМЯТА Е КРЪГЛА ИЛИ ДА СИ ИЗМИСЛЯЛИ НЕЩО!!!ТЕЗИ СЕ КОНКУРИРАТ С ЕРДОГАН ПО ГЛУПОСТ :D

22

Анонимен

преди 5 години

Религиите са като светулките, трябва им мрак за да светят.

21

Анонимен

преди 5 години

Всички религии са еднакво агресивни. Християнството по нищо не се различава от исляма, когато стане радикално - могат да налагат със сила религията и да убиват различните от тях. Човечеството рано или късно трябва да се освободи от фанатизма, наречен религия.

20

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТоСъгласен съм с всяка твоя дума. Полаки сон бидло!

19

Анонимен

преди 5 години

"Най-голямата трагедия в цялата човешка история е заграбването на нравствеността чрез религията." Сър Артър Кларк

18

ПроСоТо

преди 5 години

поляците са особена категория ***..Който познава поляк или полякиня по-отблизо,ще ме разбере....иначе,що се отнася до "Хари Потер",не бих я изгорил тая ..."книга",но не бих я допуснал и до библиотеката си.

17

Анонимен

преди 5 години

Българите също са идолопоклонници защото вярват във магии, заклинания, суеверия, ходят на врачки и баячки, плащат на попове да правят съмнителни ритуали и да се молят вместо тях....и разбире се не на последно място българите се кланят на "чудотворни" икони и кръстове и също обожествяват различни исторически личности подобно на старите религии Гърция и Египет! Всичко това напълно противоречи на истинското християнство и на практика няма нищо общо със истинското учение на Христос.

16

Анонимен

преди 5 години

Религиите дават оправдание на всякакви болни мозъци да правят каквото си поискат.

15

Анонимен

преди 5 години

А слончетата към коя група спадат? Доколкото знам децата си играят с различни играчки под формата на животни, но тук не схванах връзката.

14

Палмето

преди 5 години

Поляците са ограничени хора.По далече от носът си не виждат.Казват че половин Европа е тяхна.

13

vlady

преди 5 години

Неслучайно католическите свещеници са възпети от много екстремни метъл групи.

12

ии

преди 5 години

Да не сме в средновековието?Тези еретици, католиците се забравиха.

11

горяха

преди 5 години

свещениците гориха мин св време, а не горяха мин. несв. време.

10

Да един

преди 5 години

До един, дето пита какъв е проблемът, че горили. Ето какъв е. Ако същите тези пиромани видят някой да гори библия, ще писнат на двеста гласа колко са онеправдани. Ей това е проблемът.

9

Анонимен

преди 5 години

До 5Зависи от книгите. Ти знаеше ли, че и Криско има книга :).... А пред 2014 се оплаквайхме от 50 Нюанса Нашарено с Камшика, мислейки си, че сме ударили дъното... Колко наивни сме били!