39

Анонимен

преди 5 години

До Anonimen 36Ако убиецът е с някакъв вид психични отклонения, може просто да е пренебрегнал това, за което ти пишеш. Някои видове шизофреници например си въобразяват, че са богоизбрани и "чуват" гласове от Отвъдното, които им нареждат какво да направят. Някои психично болни са способни виртуозно да планират престъплението, други пък изобщо не се замислят за последиците от него.

38

Момичета!

преди 5 години

Винаги, когато ще пътувате сами с такси, нека някой да ви изпрати до самата кола, шофьорът да знае, че някой го е видял да ви качва в колата си.Поръчаните по телефона таксита от солидни таксиметрови фирми са по-надеждни в това отношение, но както виждате, стават грешки.

37

Fck

преди 5 години

Така се случва защото купоните свършват рано. Едно време купонясвахне по два дена. Афтъриииии ,афтъриииии. Жалко за момичето за мен версията е ,че сигурно е отказала да спи с него. Понякога така се случва :(

36

Петърчо

преди 5 години

За този дето е нацвъкал няколко коментара все по отношение за цвета на кожата на убиеца. Да не би бели да не убиват и изнасилват? Разбира се че за такива плиткоумни нацистите и комунистите не се броят въпреки че точно тях няма кой да ги стигне по убиване. И относно това че светът е полудял. Не е така такива неща са се случвали и ще се случват за съжаление. Човек трябва да си отваря очите и да внимава какво прави. Няма оправдание в нищо след като крайния резултат е да ти отнемат живота.

35

Anonimen

преди 5 години

Дали не е някаква постановка? Може ли да си толкова ***, че да те запишат, че си бил повикан на адреса, камерите да те запишат, че си взел девойката и да убиеш? Че то е ясно, че ти си първият, когото ще заподозрат. Не може някой да е толкова ***. Или може?

34

Анонимен

преди 5 години

Ще им дойде акъла на западняците. Жалко, че много ще пострадат докато това се случи.

33

Fake News ...

преди 5 години

Цялата митична и сърцераздирателна притча напомня на анти-Uber акция платена от лобисти на тасиметровите превозвачи.

32

Киро Х

преди 5 години

Поредното доказателство, че мултикултитализма унищожава Бялата раса.

31

Додо

преди 5 години

Hели, зле си. Много си зле.

30

Моше

преди 5 години

Носенето на оръжие трябва да стане свободно.А използването му по собствено усмотрение.Престъпленията ще намалеят до 0.

29

5

преди 5 години

В център стои и чака 5ца та. Гледа странно, скача на едно място и сложил качулка. Типичен изнасилвач и убиец на бели момиченца.Вече спряха да правят дори статистика на ***, които убиват и насилват бели жени. В youtube бели момиченца говорят как били изнасилени от ***. Това е масово

28

да

преди 5 години

Как ясни са мотивитре. Живее в САЩ!

27

масово

преди 5 години

Ако потърсите малко в нета ще разберете,че *** изнасилват всяка година десетки хиляди бели момичета. Повече не могат да се защитят. За да запазят живота си оставят да ги !%@%%@#.

26

Анонимен

преди 5 години

Селяните съсипаха София. Кметицата е една от тях.

25

Анонимен

преди 5 години

Селяните вонят защото са прости и не се къпят!

24

Анонимен

преди 5 години

А аз питам, защо в София все по често се срещат негрри? Тиквата си ги вкарва от Европа и ги разпределя във всички квартали по малко, но те се увеличават! Тиквата и в това е предател сккапаняка му мръсен!

23

MaйMyнaтa

преди 5 години

Дааа но може да стане при сестрати, бе кестен

22

София

преди 5 години

Селяните все на софиянци завиждат.

21

Анонимен

преди 5 години

Това не е станало в София бе селянин!

20

MaйMyнaтa

преди 5 години

Ае да ви го кажа, по селски, че евтиното иэлиза скъпо.Ама нали, сте ми едни софеянци... че трея да пътувате евтино в големиот град