Снимка: BBC

След вечер, прекарана с приятели в бар The Bird Dog в Колумбия, Южна Калифорния, Саманта Джоузепсън си поръчва Uber, който да я откара у дома.

На следващия ден нито съквартирантките й, нито родителите й могат да се свържат с нея.

21-годишната студентка е обявена за издирване в петък. 14 часа по-късно тялото й е открито на 130 км от бара с множество прободни рани. Но какво се е случило?

Саманта излиза от бара около 2 часа през нощта. Охранителни камери са я запечатали как си вика Uber и се качва в черен Шевролет Импала, който паркира пред заведението. Това, което студентката не знае е, че това не е шофьорът, който тя чака. Нейният Uber пристига минути по-късно и отменя повикването, мислейки си, че Саманта се е отказала от превоза.

Тази проста грешка коства на момичето живота й. Тялото на студентката е намерено от ловци на пуйки, захвърлено край пътя.

Няколко часа по-късно полицията забелязва черна импала, която се движи в района на убийството. Кара я 24-годишният Натаниел Роуланд. Когато полицията се опитва да го спре, той излиза от возилото и се опитва да избяга. Въпреки това е арестуван, а в колата, освен телефона на Саманта,  са открити мокри кърпички и белина. Седалките били покрити целите в кръв.

Въпреки множеството разпити, мотивите на убиеца още не са ясни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase