Снимка: BBC

След вечер, прекарана с приятели в бар The Bird Dog в Колумбия, Южна Калифорния, Саманта Джоузепсън си поръчва Uber, който да я откара у дома.

На следващия ден нито съквартирантките й, нито родителите й могат да се свържат с нея.

21-годишната студентка е обявена за издирване в петък. 14 часа по-късно тялото й е открито на 130 км от бара с множество прободни рани. Но какво се е случило?

Саманта излиза от бара около 2 часа през нощта. Охранителни камери са я запечатали как си вика Uber и се качва в черен Шевролет Импала, който паркира пред заведението. Това, което студентката не знае е, че това не е шофьорът, който тя чака. Нейният Uber пристига минути по-късно и отменя повикването, мислейки си, че Саманта се е отказала от превоза.

Тази проста грешка коства на момичето живота й. Тялото на студентката е намерено от ловци на пуйки, захвърлено край пътя.

Няколко часа по-късно полицията забелязва черна импала, която се движи в района на убийството. Кара я 24-годишният Натаниел Роуланд. Когато полицията се опитва да го спре, той излиза от возилото и се опитва да избяга. Въпреки това е арестуван, а в колата, освен телефона на Саманта,  са открити мокри кърпички и белина. Седалките били покрити целите в кръв.

Въпреки множеството разпити, мотивите на убиеца още не са ясни.

Коментари Напиши коментар

39

Анонимен

преди 4 години

До Anonimen 36Ако убиецът е с някакъв вид психични отклонения, може просто да е пренебрегнал това, за което ти пишеш. Някои видове шизофреници например си въобразяват, че са богоизбрани и "чуват" гласове от Отвъдното, които им нареждат какво да направят. Някои психично болни са способни виртуозно да планират престъплението, други пък изобщо не се замислят за последиците от него.

38

Момичета!

преди 4 години

Винаги, когато ще пътувате сами с такси, нека някой да ви изпрати до самата кола, шофьорът да знае, че някой го е видял да ви качва в колата си.Поръчаните по телефона таксита от солидни таксиметрови фирми са по-надеждни в това отношение, но както виждате, стават грешки.

37

Fck

преди 4 години

Така се случва защото купоните свършват рано. Едно време купонясвахне по два дена. Афтъриииии ,афтъриииии. Жалко за момичето за мен версията е ,че сигурно е отказала да спи с него. Понякога така се случва :(