29

Анонимен

преди 5 години

Хубавица????? В случая звучи доста изнасилено това понятие.

28

Анонимен

преди 5 години

поредната пръчка която не знае как да си пусне предната камера

27

Анонимен

преди 5 години

КАТО Я ГЛЕДАМ И ТЯ Е С КНИГА В РЪКА , И НЯМА ГРАМ ПУБЛИКАЦИИ В ИНСТАГРАМ ,.... АБЕ АРЕ СТИГА СЕ ПРАВИ НА СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА! АКЪЛ ДАВАЙ СЛЕД КАТО СИ БЕЗ ТЕЛЕГОН В РЪКА И СПРЕШ ДА КИФЛЕЕШ!!

26

гост

преди 5 години

И Александра не я слуша много много главата!

25

Анонимен

преди 5 години

Щом ти трябват социалните мрежи за да комуникираш, си са лекар! Празна душица...

24

...

преди 5 години

Както не вднъж съм казвал Земята и населението и като цяло са изгубена кауза вече! И социалните мрежи го доказват и изказвания на випове, и да не говоря само за тази, го доказват и изявления на политици и въобще всичко го доказва! Затова се моля Мъск най-накрая да напредне с ракетите! Поне малко от малко да имаме надежда, че поне някой разумен и мислещ човек може да напусне това загниващо място!

23

Анонимен

преди 5 години

Хората няма какво да ядът, един милион на минимална пенсия от стотина евро.Тази мрънка, че живота и бил мноооооу труден дето си качва сама кифленските снимки в интернет.Малеее жена, как се справяш с тежестта на това битие не та знам.Като има кой да те издържа пак добре. Първо мама и тати, после чичко паричко.

22

Анонимен

преди 5 години

Тази, да й се не види, откакто роди още по-хубава стана. Дето викаше Баш Майсторът - ей само тъй да ми стои до мене, по един надник ще й плащам! Но да не забравяме, че момичето вече не е свободно, ами е с онзи лигльо. Да са живи и здрави!

21

Ton

преди 5 години

Интернета трябва да ни прави свободни, имаме достъп до всякаква информация, а вместо това кликаме и лайкваме снимки на котки и интернет звезди. Аз имам Инстаграм, нямам фейсбук, не пиша на маймуница и когато искам да видя някой му звъня и отиваме на кафе/бар а не му пиша в Месинджър. Просто не обичам псевдокомуникация и избирам да не я ползвам.

20

65

преди 5 години

Ами ние ли те карахме да качваш снимки от твоя обикновем живот.То не бяха почивки ,лиготий,физиономии,бебета.Хвалиш ли се или се оплакваш?Тъкмо бяхте се скрили малко с Петканчо

19

Анонимен

преди 5 години

И какъв модел може да е тая, нито е красива, нито нищо.Даже сама си прави снимките с телефона. Никой не иска да я снима и затова сама се снима и после вика "аз съм модел"... Шшшш ооооууууу, какъв модел си бе??? На дамски тампони?

18

майко милааа

преди 5 години

"Познато, нали?"Ми, не, не ми е познато. Нямам акаунт в Инстаграм, излизам, виждам се с приятели, и си говорим, смеем се, някой уикенд на походче, през седмицата на бира, никой "не се забие поглед в телефона, за да обработи и качи поредната снимка"...А бе хора, тия, блогари, влогари и тем подобни безработни верно много са си повярвали?!?

17

House M.D.

преди 5 години

Иветче, да беше обяснила коя е Сашка Петканова...

16

Софроний

преди 5 години

Продължавам...По-малките телевизии също не остават по-назад. Почти са същите. И там канят пак такива хора. Даже им се радват ако дойде някое разпознаваемо лице, което вече е придобило популярност по другите телевизии. И пак са навързани като cвински чеpва. Поканили някой, той после ги запознал с брат си, ама те му били задължени, че им помагал, а брат му бил доктор и да му се подмажат, че да си имат връзки с него и с такива хора. Никой няма интерес просто така да ви покани ВАС.. не ви познават.

15

Софроний

преди 5 години

Продължавам...И така започват да се въртят САМО едни и същи хора по телевизиите. Вижте и филмите и сериалите. Не ви ли прави впечатление, че актьорите са все едни и същи? Има 20-30 човека и само те се повтарят. После ако се зачетете в бъквите, ще видите, че и хората подготвили филма, пак супер често са едни и същи. И певците са едни и същи и музикантите и всичко. Само с едни и същи хора се сключват договори за предавания, сякаш само те могат да ги правят и така...

14

Кифладжия

преди 5 години

Не прочетох статията, правих си сьелфи, та ко речи Сашка пръста?

13

Софроний

преди 5 години

Продължавам...Примерно някой си има любовница... любовницата му обаче си има някой мъж, дете или друг любовник или приятел и му казва... "абе, моля ти се, хайде го вземи тоя на екран, няма да те подведе" а той поне с плямпането си наистина е годен за идиoтизмите от които се нуждаят хората които гледат ТВ. И така се започва. После той пък си вкарва жена си/мъжа си... каквото си има. Всички знаем и за двата варианта. Или пък сещам и се и за случай в който влиятелен човек да вкара някой там.

12

Софроний

преди 5 години

Вижте сега, да ви обясня накратко как стават нещата..В телевизиите се печелят много пари. И там като допуснат някой, той после се върти от предаване в предаване, канят го за "гост" (ако е умен срещу хонорар, ако е умен и не е много известен може да се навие и без хонорар докато свикнат с него хората, да го гледат на екран... и ако е пpoст - тогава без хонорар). Много от водещите също са хора и си имат слабости, хващат ги за оная работа и ги принуждават да показват някой на екран после.

11

Анонимен

преди 5 години

Ужасен нос.

10

Анонимен

преди 5 години

И тя мина в зоната на здрача.