7

Ха-ха

преди 5 години

Дреме ми за Венецуела....Обаче забавното е,че американците хубаво се оплетоха и в тая бъркотия.Колкото до Вашингтон пост-връзката със Сорос е очевидна и неслучайна.

6

Victimized

преди 5 години

Цялата статия е пълна с неверни твърдения, основната цел е да се злепостави Тръмп, нещо което либералните медии в САЩ превърнаха в спорт.

5

Дали ве ?

преди 5 години

Сигурно има общо с десетките сандъци с Игла-9к38 и опериращото С-300.

4

Гледна точка

преди 5 години

Докато самите венецуелци, не почнат масово неподчинение Мадуро ще е на власт.Трябва да спрат да ходят на работа да блокират институции, парламента и обществени места. Иначе ще чакат Мадуро да умре и не се знае дали следващият няма да е като него.

3

Контрапропаганда

преди 5 години

Не знам от кой руски сайт е превеждана тая статия, но общият брой дезертирали и избягали в съседна Колумбия венецуелски военни към момента възлиза на 736. Кой президент с поне капка чест би останал на мястото си при това масово бягство. Не и дебелака с шапката със сигурност.Положението във Венецуела е катастрофално, но гнусната политика на Кремъл цели само и единствено хаосът и страданието да продължат максимално, за да цените на петрола да стоят високи. Толкова си могат североазиатците.

2

Анонимен

преди 5 години

Колко трогателна статия ! От нея се носи лек шум от сороски долари и аромат на джендеридеологията. Гладът и мизерията се увеличават във Венецуела заради САЩ които им блокираха милиарди долара.

1

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Не Тръмп, а САЩ буксува. САЩ вече НЕ е световен хегемон ! Така беше и при Обонго. Така ще бъде и при следващия президент. Никой не *** Америка вече - от Башар Асад, през Ердоган и Ким Чен Ун, та до Мадуро.Свиквайте !