47

firebg

преди 5 години

Политика!

46

ттт

преди 5 години

Написаното ми прилича на уводна статия в Работническо дело. Авторке, има ли ефект от санкциите на САЩ и сателитите му? Ако "ДА", какъв е този ефект? Не е ли точно лишаването на населението на стоки от първа необходимост? Точно затова гладуват венецуелците, а не заради некадърно управление на Мадуро. Ако "НЕ", напиши, че САЩ просто са се провалили във Венецуела! Защото, ако от действията им няма ефект, то те са се провалили.А бе, ДНЕСБГ можете да си намерите и по-кадърни кадри.

45

Аспарух

преди 5 години

САЩ откраднаха 7млр $ от петрол,Англия не им даде злато за 1,2мрд.САЩ заплашиха със санкции всички страни които търгуват с Венецуела от което износа пада на половина.Е как няма да да гладувт?Наглиците ги душат и викат,ама те не могат да дишат!Относно преврата и воената намеса,Куба вече издържа 60г със заплахите на Янките ,всичките им опити за преврат и всичките им опити за убийство на Кастро.

44

Анонимен

преди 5 години

Горките,и ние чакаме като венецуелците,някой да ни освободи от 30-та годишна тирания!

43

Анонимен

преди 5 години

ОТ БЪЛГАРИЯ ИЗБЯГАХА 3 МИЛИОНА. БЪЛГАРИЯ СТРАНА ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ. ПОВЕЧЕТО ОТ ТЕЗИ КОИТО СА ОСТАНАЛИ В БЪЛГАРИЯ СЕ БОРЯТ ЗА ОЦЕЛЯВАН. ПОЛОЖЕНИЕТО НА БГ Е ПО ЛОШО ОТ ВЕНЕЦУЕЛА. ТАКА ЧЕ ТЕ ПРЯБВА ДА ОПОЗНАЯТ БГ ЗА ДА ЗНАЯТ КАКВО ЩЕ ИМ СЕ СТОВАРИ НА ГЛАВИТЕ КОГАТО СПЕЧЕЛЯТ БАНДИТИТЕ

42

Анонимен

преди 5 години

Голяма боза, не можах да прочета дори и полвината.

41

Анонимен

преди 5 години

Скоро ще дойдат и при вас да ви освободят от бейовете с апертаментите ама ще ви кажат че сами не можете.

40

Ром"с

преди 5 години

Като цяло статията е написана посредствено(както в повечето случаи) и некомпетентно.Само ще кажа,че армията няма да се преметне на другата страна към Гуайдо ,защото повечето от офицерският състав е от народа и те знаейки,че при смяна на власта ,то те веднага ще бъдат свалени и отправени да чистя улиците в най-добрият случай и тЕ няма да предадът себе си и да станат чистачи да речем или шофьори.Точно руснаците са главните "виновници" за необрат във Венецуела,защото те дават надежда за помощ ...

39

Анонимен

преди 5 години

Вече за всички е ясно че Тръмп не става за управник още повече за президент на САЩ. Външната му политика е хаос и трагедия и до сега обслужва единствено интересите на Путин.

38

Анонимен

преди 5 години

Хамериканците знаят много добре, че влязат ли в джунглите на Венецуела, ще се повотори абсолютно същото като в джунглите на Виетнам. И никакви високотехнологични оръжия със сателитно и лазерно насочване, няма да помогне. Нито ще помогнат засипването на джунглите с килотонове експлозиви, защото това във Виетнам също не мина. Въобще където са стъпили високотехнологичните хамерикански жендървойници, там винаги са били бити от обикновени селяни с калашници.

37

Nightborn

преди 5 години

Какво дирят САЩ там ? Канил ли ги е някой ? В Югославия някой канил ли ги беше ? Де е Сърбия, де е америка на картата ? Какви интереси имаха там ,че натровиха земята с уран ? Ами същите интереси имаха като в Корея, Виетнам, Сирия........ Да изброявам ли още ? А, инак все "идат руснаците" , "путин виновен- санкции" ! Не разбраха ли, че са се провалили вече и всички видяха, че царят е гол ? Гол и рижав паун без какпка ум! И ние сме се засилили да им подражавме ! Срам !

36

Анонимен

преди 5 години

Добре, че я има Русия на Путин, иначе хиените отдалече надушват плячката особено като им замирише на петрол и газ. Примери колкото си щеш - като се почне от Виетнам .... в близко време Ирак, Либия, Сирия.След демократичните революции следва разруха.

35

Анонимен

преди 5 години

Мдаа...Страдали венецуелците, да, ама щяли да почнат да се надяват морската пехота на САЩ да дебаркира.А на мен кой знае защо ми се струва, че фактите от статията са общо-взето верни, но не и заключенията.Вярно, че Тръмп и правителството му залагат на страданията и изтощението на венецуелския народ. Но при това някак си се сещам как навремето нацистите залагаха на страданието и гладната смърт на руския народ при Ленинградкста блокада. Която между впрочем западните медии напоследък изопачават.

34

Анонимен

преди 5 години

За сведение на фейк новинарите:Мадуро не се е окопал Той е законният Президент на Венецуела. Гуаидончо го натресоха Хамериканците за да се опитат да заграбят петрола на Венецуела.

33

ПЕТРОЛ

преди 5 години

Нещастията, мизерията и гладът в Венецуела са благодарение на хищницит? ФАЩ. Няма разумен човек който да не разбира защо агресорите янки са за пореден път в чужди земи. Защо предизвикват войни, несправедливост по цял свят.. Световните политически сили спят Купени от тлъстите заплати който самите те си определят.

32

АнонимеН

преди 5 години

МАДУРО, РАДЕВ, ФАЛШИВИЯ ПУТИН, БОРИСОВ , ОБРАН СЛУЖАТ САМО НА ДЯВОЛА!

31

Burzum

преди 5 години

До 30 на баба ти фърчилото американско с мед и масло...И Сатаната е готин бе християнско псе...

30

АнонимеН

преди 5 години

ЗЛОТО НА ЗЕМЯТА СИ ИМА ИМЕ И ТО Е КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ ПРЯК СЛУГА НА САТАНАТА, ГЛАВЕН АТЕИСТ И АНТИХРИСТА НА ЗЕМЯТА!!!

29

Патриот

преди 5 години

злото :)

28

Патриот

преди 5 години

ФАЩ-империя на залото!