165

БГ

преди 5 години

До БобиТИ ЩО НЕ СИ ПИШЕШ ПО РУСКИТЕ САЙТОВЕ ВЕ? НЯМАШ МЯСТО В БЪЛГАРИЯ!

164

Анонимен

преди 5 години

Страшно е невежеството на млади. С коментарите си за НАТО. Т о създадено да предпази ЕВРОПА разбойниците на СССР. Които с завладяването на Берлин. Няма какво да предложат на света. До този момент СССР освен колективизъм в Колхози, Заводи, Воени продукти няма нищо. Където е минала СССР армията е масово ограбено.И самия СССР прави стената в Берлин. Никой не я е желал.

163

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Важно е ,че няколко дестки хиляди бойците на 700хил.чеченци бръкнаха в здравето на непобедимая милионна комунистическая руская армия на 145млн руснаци."Първата чеченска война беше по времето на ПРЕДАТЕЛЯ ЕЛЦИН - колко ПРЕДАТЕЛСТВА е имало по време на тази кампания няма изобщо да се опитвам да си припомням. Гробовете на руските военни са красноречив примерВъв Втората Чеченска Война 3 човека в РФ знаека какъв е плана Путин и два командващи генерала. 120 дни и войната свърши

162

Боби

преди 5 години

До Анонимен"От танка Т-90 се отказа да го закупува повече дори Р.А.,,Армата" от години се очаква да влезе в серийно пройзводство,както и ПАК ФА ,,су-57"! Скоро това няма да се случи!"Ех Експерте1. Оригинално Т-90 е модификация на Т-72 с пасивен инфрачервен прицел, Сегашните Т-90М(АМ/СМ за експорт) ползващи технологии от Армата са 3 пъти по-евтини от Т-14 и точно за това за сега Т-14 си остава на 100бр2. Су-57 сега е в Торжок и провежда държавни изпитания 2020 година ще е на въоръжение

161

Анонимен

преди 5 години

На 163 написа " свободата на д ух а" и изтрита. Защо така .Така е човек има тяло и душа . Какво е че триете. При колективизма свободата на дух.а е ограничена както при роба.

160

Шлемофон Баси

преди 5 години

Май ната му на НАТО !

159

///

преди 5 години

До 141 съмБрато, не се коси. Аз преставам да пиша в този форум, че и навсякъде. *** трият постове по някаква автоматична система, докато някои хора използват неприемливи думи, но тях не ги трият. Освен това, когато аудиторията не ти е на нивото, тяхното мнение не трябва да те вълнува.

158

Анонимен

преди 5 години

НАТО е защитник на свободата на индивида Да развива способностите си на духа и интелекта.. Да живее в мир, свободно. Да развива пазарната икономика. И да се предпазва свободния ПАЗАР. От робството на колективизма.

157

Анонимен

преди 5 години

Преди да е НАТО. В България при Цар Фердинанд 1913г. Нахлуват през границата. първите криминални разбойници. Именовали се революционери социалисти. Подпалват на пл. Лъвов мост . Дирекцията на полицията. От следващата година конспирацията на СССР действа на територията на България като си прави социалистическа партия.

156

Анонимен

преди 5 години

До160. Не е така , както го мислиш. СССР е създадена политически. С много агресия първо в нейната територия и агресията и се прехвърля в България и други страни в Европа. НАТА е създадена да спре АГРЕСИЯТА НА СССР. Да спре РОБСТВОТО ОТ БОЛШЕВИЗМА.

155

Анонимен

преди 5 години

Причината за съществуването на Блато не е посочена. Това е нуждата на американската оръжейна олигархия доброзорно да продава умишлено завишените цени на оръжията си на страните членки и затова принципа не е един за всички всички за един а само всички за един. Когато се разпадна Съветския съюз НАТО не се разпадна а си измисляше различни дребни противници, за да оправдае съществуването си. Измислената руска заплаха е днешния мит, раздухван от ястребите, а България има само една заплаха - ТУРЦИЯ.

154

№141 съм

преди 5 години

Гледам, сложили са ми три минуса. А само съм споменал три имена и три държави. Нещо невярно? Да съм ги назначавал аз? Нито съм правил някоя от рожбичките на фрау Урсула, нито съм щипал фрекен Ане-Мари или оная с Рубенсовите форми! Пак аз виновен!Смешното е, че нищо не зависи от вашите минуси или плюсове, нули пресечени!

153

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 157Ти пък...ти пък...."русофоб" и "начално образование"!!! Ти бъди благодарен, ако ВЪОБЩЕ тия "фоби" имат НЯКАКВО ОБРАЗОВАНИЕ!!! Ако са чели поне малко история, география...всъщност, даже се съмнявам че знаят всички букви........обикновенно вместо буквата "Ч" пишат четворка, 6 вместо "Ш" и т.н!!! А ти искаш "образование"!!!!!.....Мечти...мечти...Бог да ни пази....

152

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 144"НАТО през ВСВ е бил съюзник на СССР".....Абе НАТО и през ПСВ е било съюзник на СССР. Но тогава Путин не искаше да влезе в НАТО.Чудя се, няма ли поне един русофоб с начално образование! Такава базпросветна тъъъпота, би било смешно, ако не беше жалко!

151

До Сата Н.

преди 5 години

Трябва ни трифазен ток, за да поразтърсим сатаните да кротнат, да мирясат и за се затичат в ужас право на майките си в... скутовете. Вие какво си помислихте? Аз съм възпитан човек и избягвам да споменавам за детеродни органи...Сата Н., ти вече се изживяваш като Бойчето, много взе да плампащ в I л.ед.число! На него по-му отива - едър, бивш каратист, макар вече отпуснат, видяхме го да събаря един свой министър, вече бивш, който мазнишки му се подложи. Ама ти, пинюго? Съвсем не ти отива, мухъл!

150

Сата Н.

преди 5 години

Аз ще съм този, който ще изтреби 15 мои граждани, които са срещу Русия и хич не съм предател, Калашников ми е под въззглавницата.- Утре сабаале да икономисаш една баничка и да си купиш една хубава здрава пила. Че на калашника основата на мушката е много масивна. И ще ти разцепи дъртия зад ник, когато ти наврем цевта там.

149

Стамат

преди 5 години

НАТО държи на Москва хобота!

148

Анонимен

преди 5 години

Как пък ни един журналист не разбра, какво каза Тръмп за Черна Гора???? А само манипулации пишат.Тръмп не е поставял под съмнение член 5 на НАТО, а просто постави важен въпрос: Защо да се разширява НАТО безмислено , без изпълняване на условията и без геополитическа важност.

147

Анонимен

преди 5 години

НАТО...................една терористична организация, която избива мирни хора в Либия, Сърбия, Сирия и т.н.Русия е велика сила, Крим е руски завинаги..............свикнаха ли западните лицемери в Амглия, Франция и САЩ и слугите им в България???

146

Анонимен

преди 5 години

До 141 Да точно така е това са жени министърки ,но забележи на никоя не е дадено генералско звание ,както на Китаева и Шевцова и то при положение ,че нямат военно образование!Журналистака и актриса!А и защо Шойгу не назначи на тези постове мъже с воено образование ?Нали Расия го играе здравомислещо общество не е прогнила като гейевропа!Нормално е мъже във М.О.