185

Анонимен

преди 5 години

Русия е най-великата държава на света!Бог да пази България и Русия!!

184

ПЕНКО

преди 5 години

КОГА ,КОЙ И ОТ КОГО Е ОТБРАНИЛ " ОТБРАНИТЕЛНИЯТ АЛИАНС" НАТЮ ?!??!

183

Анонимен

преди 5 години

До БобиСу-57 сега е в Торжок и провежда държавни изпитания 2020 година ще е на въоръжениекой от двата :)))Су-57 няма да има, защото Индия се отказа навреме от това недоразумение, а руснаците немат мъни да финансират производството му.

182

Анонимен

преди 5 години

ТРОЛОВЕТЕ НА блнато водят хибридна война против България. Против Русия само лаяТ и вият като хиени. България го отнася.

181

Михал

преди 5 години

До Бдинец. Численото превъзходство не е решило никоя война. Единствените неща от решителна важност са по доброто въоръжение и духът на армиите. Ти и аз и безбройните щтракачи по клавиатурите ли ще воюваме с Русия? Оядените европейски народи ли ще воюват? Братята *** и главорезите, крадците и изнасилвачите от ИДИЛ ли? Руснаците имат и дух и оръжие. 150 милионен народ бил в колапс. Ти си голям майтапчия бе.

180

Анонимен

преди 5 години

До АНОНИМЕННо вече в НАТО сън не ги лови знаейки за това с какви ракети разполага вече Русия и как са по-бързи от звука и неуловими.и като изтрият клипчетата на джуджето в ютуб кво праим?

179

Симеон

преди 5 години

До Бдинец."През 1774 годинапо време на битката при Козлуджа(днес Суворово), Руската армия, макар и по малобройна от османската, побеждава". На 22 септември 1789 година, Суворов е начело на 25 хилядната обединена Руско - Австрийска армия.Атакува турските позиции при Римник, които са отбранявани от около 100 хиляди души".

178

Анонимен

преди 5 години

НАТО - Кошмарът на Кремълската Хунта !

177

До Анонимен 165 и 16

преди 5 години

Мисля, че сте един и същ човек. Човека е висше социално животно, което означава, че колективизма е основа и гаранция за неговото съществуване и развитие. Когато колективизмът се представя изкривено, като форма, тоест се изпразни от съдържание, се превръща в противоположност, за която говориш. Да вземем за пример НАТО, преди това Варшавския договор. И двете организации се командват от един център и всъщност колективизация няма. Обективно погледнато и ЕС е на същата позиция. Робство е силно казано

176

Бдинец

преди 5 години

До 179 Всичките си спечелени битки във войните със западни държави Русия печели единствено с огромното си числено превъзходство достигащо понякога до 4към 1.Това е още от времето на Александър Невски в битките му шведите!Срещу японците през 1904-5г.и това не им помогна!Как виждаш Русия с демографския колапс който има да може да води успешна война със САЩ?Руснаците в момента ги спасява доброто ПВО което имат и ракетите от всякакъв тип с които разполагат в излишък!

175

Славчев

преди 5 години

До Видов ден. Спокойно не те плаша, тебе никой не може да те уплаши, защото си се родил подплашен. Само, че разбирам от кармични натрупвания и знам какво е Видов ден. Няма от какво да се плашиш. Това което ти разправям се отнася до фините, духовни нива. Ти си физиологично същество и при тебе, ако има мир, всичко ще е наред. Ядене, ходене до тоалетната и хабене на клавиатурата. Бог да ти е на помощ.

174

До умника 172

преди 5 години

Тези "агресори" кой ли не се опита да ги "вразуми". Ама то монголи, шведи, поляци, Французи, германци и знаеш ли защо? Защото руснаците са агресори. Така е. Ти винаги ще бъдеш умен,въпреки че се държиш като ***. Нека ти кажа една тънкост. САЩ, които подкокоростват такива таланти като теб, Никога не са воювали срещу Русия! И никога няма да воюват, по една единствена причина - не са си изпили мозъка. Там високо интелигентни и четящи индивиди знаят че " Кат Русия няма втора, тъй могъща на света".

173

Видов ден

преди 5 години

До СлавчевЩе ядеш голата опашка! Тръгнал да плаши...

172

АНОНИМЕН

преди 5 години

Нали уговорката преди 30 години беше разпада се Варшавският договор и НАТО да се разтури? Това поне беше"договорил" Горбачов със западните си колеги. А то какво стана НАТО достигна и до Грузия ? Е как тогава Русия да стои със скръстени ръце и да гледа случващото се с безразличие? Но вече в НАТО сън не ги лови знаейки за това с какви ракети разполага вече Русия и как са по-бързи от звука и неуловими. За нас като "лоялен" партньор на НАТО вече имаме насочени такива ракети към нашите земи

171

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПричината за съществуване то на НАТО не е Русия, а парите. Всяка страна, където има база на НАТО е длъжна да и плаща издръжката плюс 50%. А в коя база на НАТО има други военни, освен американски? Русия била в истерия, че САЩ ще ги превземе, САЩ не били в истерия. А кой имаше повече от 800 военни бази по света, Русия ли? Русия няма нито една, но именно тя била агресора. Ега ти логиката.

170

Анонимен

преди 5 години

До Анонименнато е саздадена за окупация и грабеж на България. Кратко, ясно и вярно.

169

Славчев

преди 5 години

До БГ 169. За какво се имаш бе нахалнико, че определяш кой къде да пише? Понеже си невеж, не знаеш, че в руските сайтове се подвизават недоразвити типове, които под думата демокрация, разбират правото да плюят по Русия, която за сведения им е родина. И тези българи, които не са на твоето мнение и в руските сайтове ще бъдат пратени не знам къде да пишат. Скачай си и гледай да не те намерят, щото на Видов ден ни сълзи, ни сополи ще ти помогнат.

168

Анонимен

преди 5 години

И да го има НАТО и да го няма все същото ще е , щатите ще си командват васалите от Европа. Ето днес сме по-бедни от средния руснак, въпреки пропагандата, сигурно затова, защото няма кой да им гепи на руснаците от парите. БВП Русия 10668 долара на човек, България 8068, "спасената" от руската "агресия" Украйна 2099. Сърбия колктото нас а спасено косово - 3100. Само И Д И ОТ НЕ ВИЖДА КАК ЗАПАДА НИ СЪСИПВА. *** то тия психодесните са си такива. Запада им гепи от джоба те викат Русия виновна.

167

Анонимен

преди 5 години

От Руския царизъм през СССР сталинисти, брежневисти, ***. Те са били и сега винаги агресори. Психозата си подържат към народа че може някой да ги нападне и завладее. За това е създадено НАТО против агресията на СССР.

166

ГОТИН

преди 5 години

До БГТУК ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ИЗКАЗВА МНЕНИЕ-НЕ СИ ТИ ТОЗИ КОЙТО ДА ОПРЕДЕЛЯ КОЙ КАКЪВ Е--НАЛИ СИ ДЕМОКРАТ БЕ ПИЧА....СВОБОДА НА СЛОВОТО И ПЕЧАТА ,ТАКА СЕ ВИКАШЕ ОТ СКАЧОЧИТЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ...