27

Анонимен

преди 5 години

СОФИЯ,ПЛОВДИВ,ВАРНА,БУРГАС,РУСЕ,БЛАГОЕВГРАД,КЮСТЕНДИЛ,СИЛИСТРА,ПЛЕВЕН,СЛИВЕН,ЯМБОЛПЪЛНА ПОБЕДА НА ИСТИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ НАД ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ,АМИН!!!!!

26

Анонимен

преди 5 години

Е така е при мюсюлманите. Законите са такива зада защитават мъжа. Отслабят ли закона , жените им се качват на главите и от разводи и убииство края не се вижда. .

25

Анонимен

преди 5 години

Като видя някого така омотан в главата като това същество на снимката и го съжалявам много. Да накараш някого да ходи така омотано, особено лятно време си е живо издевателство.

24

Гостенин

преди 5 години

Над 300 ранени легко,8 тежко и 5 убити това са жертвите на вчерашните избори .Може даги мразим и ненавиждаме но комшиите се борят и са готови даже да умират в това което вярват.

23

привет от Германия

преди 5 години

След дъжд качулка ! Усети се ,че вкара турците в много тежка положение и сам реши да не манипулира и да не фалшифицира резултатите от изборите ! Ако искаше можеше да фалшифицира резултатите ! Сега явно е решил да остави на друга партия да се мъчи да му оправя лаййната ,които ги захлюпи на главите на турците ! А той ще си гледа президентската работа , дано и от този пост го изхвърлят , тоест той сам да реши да се оттегли защото ако той не иска да се оттегли ще намери начини да остане в политиката

22

муспи

преди 5 години

Ако нещата станат необратими, Ердоган може да поиска политическо убежище в България, но Бойко Борисоф от една страна също е на косъм от пропаста, а от друга се пише вече републиканец.

21

4614141

преди 5 години

Този загубиии. Прогресивните хора го шутираха, а това е само началото.

20

Анонимен

преди 5 години

Нека Европейската част на Турция от днес да се нарича - Южна Македония

19

Анонимен

преди 5 години

Ех цъки, защо не отиде да му бройш гласовете.

18

да

преди 5 години

Ердо загуби Истанбул и Анкара. Айде няма какво да се спори. Да предава ключа на Истанбул и Анкара на Кълъчдароглу. aa.tr/en ето ги резултатите

17

Бай Ставри

преди 5 години

Ква е тая нинджа до Ердо?

16

Анонимен

преди 5 години

ДАЙ БОЖЕ СЪЩОТО ЗНАЧЕНИЕ НА ЕРДОГАН ДА ГО ИМАТ И КОМУНИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ!!!!

15

Цецо Мен

преди 5 години

Много анализатори, много нещо. По принцип не съм почитател на Президент Ердоган и няма и да бъда. Във всички анализи се изпуска очевидното - този кого анализирате управлява дълго време Турция и винаги ще има хора, които уважават постигнатото. Вие ги наричайте неграмотни и т.н В същото време в Европа, във Франция от дълго време не е имало лидер повторил мандата си. Не говоря дали са лоши или добри, но поне отчитайте фактите. Не изпитваш ли иване към противниците си то ти не изпитваш уважение ...

14

Анонимен

преди 5 години

ердоган е спечелил гласовете на плиткоумните из запустелите турски катуни!

13

Анонимен

преди 5 години

Когато стана менте преврата се разбра , че Ердоган ще почне да губи. И от тогава тяка вървят нещата.

12

House M.D.

преди 5 години

Местни избори няма как да бъдат спечелени или загубени в истинския смисъл на думата, защото са различен вид избори и затова няма как да се съди по техните резултати за резултата от едни парламентарни или президентски избори.

11

Анонимен

преди 5 години

Много се изказват. Почетния кога?

10

Анонимен

преди 5 години

До8. Много не ни интересува. Интересуваме Европеиската част кога ще се отдели от Азиатската.

9

Анонимен

преди 5 години

Глупости на търкалета. Печели с 50% изборите. Властта е в него. Това че загу Константинопол няма да го свали от власт. На президентските избори пак ще спечели. Външната политика на Турция няма да се промени. А тя е груба намеса във вътрешните работи на балканите, купуване на политици, използване на малцинствата и на исляма като оръжие, износ на турци и колонизация на Европа. Демографските реалности не прощават. Останалото е либерален дилиpиум и загуба на връзка с риалността. А тя е плашеща.

8

Анонимен

преди 5 години

Сега на Ердоган дали ще му направят чаламба, както на Кадафито?