24

Бай Кольо

преди 5 години

При обявяване края на втората световна война,във филмите се вижда как в момент на еуфория,американските войници целуват на поразия жени и в Европа и в щатите.Как никой не се сети да ги осъди.Щеше да е много интересно. Тези отношения там,са толкова изопачени и деформирани,че приличат на гротеска.Прочети още на: https://dnes.bg/notifikacii/2019/04/04/nova-drama-izvyn-ringa-iskat-slujebna-zaguba-za-kobrata.406552

23

Bild

преди 5 години

Кобрата твърди, че много жени искат да бъдат целунати от него. Сега е момента да го докаже и да подобри рекорда на Гинес :)))

22

Я па ти..

преди 5 години

До Ъ 19 Противна ама виж какви цици вади.На Пулев му изхвръкна акъла.

21

Анонимен

преди 5 години

Пулев се държи като ***. Първо се пробва без да пита, после жената му била виновна и започна компроматна война срещу нея.

20

Анонимен

преди 5 години

Първо налапа репортерката, после се опита да я изкара такава и онакава. Жалка история.

19

Анонимен

преди 5 години

Тоя *** защо стои със слънчеви очила в студиото???

18

Политкоректен

преди 5 години

Кралицата на "Голото суши" ( лежи гола по гръб на маса ... и клиентите и боцкат сурова риба от венериния и хълм...) е жертва на "сексуален тормоз, че Пулев и е направил "комплимент" да я целуне - и така да и "отложи климактериума" ... а завистливите български селяни - вече броят милионите на Кубрат...и злорадстват.Те заради такива - никога няма да сме "народ" а сбирщина от завистници - действащи на принципа - "Не е важно - аз да съм добре...а и другите да са зле!" Лоялност - не и от българите!!

17

вулкан

преди 5 години

спечели и си каза купон ала купона свърши бързо а

16

Ъ

преди 5 години

Помните ли на световното 2018 в Русия как един Французин целуна нашата журналистка от нова телевизия?Само че нашето момиче е толкова красиво и чаровно без ъпдейти на устни и гърди и т.н.Пък тази е толкова противна че се чудя на нашия Пулев какви ги върши?!Но явно се дължи на многото удари които получава по време на мачовете си!?

15

Анонимен

преди 5 години

Аз ...също съм спортист ..но като това до сега не съм виждал..голяма простотия ,а в САЩ за такива изпълнения се заплаща страшно скъпо.

14

Я

преди 5 години

Крум Савов е адски про-тивно изглеждаща личност.

13

Паро Никодимов

преди 5 години

Българопитека Пуляф ще бъде осъден и за непозволено пускане на виедео фгаил и клип .А суши името и е ДЖЕНИФЪР РАВАЛО, И ИМА ДЕБЕЛИ ВРЪЗКИ В КОСТА МЕСА .В САЩ, И НАЙ-ГОЛЯМАТА К..ВА, и на масов педофил, също имат Гарантирани ГРАЖДАНСКИ Права .А ТАТАРИНА ПУЛЬОВ Е АГРЕСАНТ . АГРЕСИВЕН ИНВАЗИВЕН ИНВЕЙДЪР = НАШЕСТВЕНИК , СЪС ТАЗИ НЕПОИСКАНА ИНВАЗИВНА ЦЕЛИВКА .Много добри адвокати има. И ще му свалят главата от дела .Да приготвя доларите, Пульоф .

12

Анонимен

преди 5 години

Крум Савов е заприличал на изсъхнала стафида. Пуста борба за младост!

11

АнонимеН

преди 5 години

ДЖЕН СУШИ Е АЗИАТСКА КОБРА ОЧИЛАРКА И САМО КРАЛСКАТА КОБРА МОЖЕ ДА Я ПОБЕДИ А НАШИЯ НИКОГА НЕ Е БИЛ КРАЛСКА КОБРА И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ!ИНТЕРЕСНОТО ЗА КОБРИТЕ ОЧИЛАРКИ Е, ЧЕ МНОГО РЯЗКО СИ СМЕНЯТ НАСТРОЕНИЕТО ОТ МНОГО СПОКОЙНА ИЗВЕДНЪЖ СТАВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО АГРЕСИВНА!

10

Сата Н.

преди 5 години

Круме, само да не излезе, че съзнателно си е направил пиар акция, използвайки джуките и, та оттук нататък да и плаща 50% от сичко заработено.

9

Анонимен

преди 5 години

До шматкаНе е задължително да говориш английски, задължително е да се ограмотяваш. А ако международната ситуация би била по-благоприятна за теб, ако знаеш английски, тогава би трябвало да е задължително за теб (ако си знаеш интереса разбира се).

8

до 4

преди 5 години

Ако искаш да си стоиш на село, изобщо не е задължително :DАко обаче искаш да продаваш своя продукт или услуга и да си успешен, извън село *** и Руска пропаднария, е! И това, че не го осъзнаваш, говори колко тъпо момченце си :D Не става само с ядене, трябва и четене на книжки - ДРУГАРЮ!

7

Анонимен

преди 5 години

до кога бе,......... кобра, суши?! на кой му дреме та ни занимавате толко време?

6

Анонимен

преди 5 години

ДА говориш английски отдавна е задължение. Вижте, че човек който не пее на английски на ЕВровизия няма шанс да спечели. Просто ако искаш да излезеш на голям пазар, трябав да ползаваш "уиниверсален " език - английски или евентуално немски. С навлизането на компютрите в края на 90те години английския си стана най-универсалния език.

5

Анонимен

преди 5 години

До шматкаНе е задължително да се владее английски, но това би показало пред света, че е образован човек.