126

Анонимен

преди 5 години

Кевин Спейси му водят дело за секс тормоз!Нашия селски бек от Софето ще го занулът та стой и гледай!

125

Анонимен

преди 5 години

Гледам пишете,пишете квото искате, в България може да пишете и да целувате квото и който си поискате,ама в Щатите ще си плащате за дяволъка!Кобра ли е Питон ли е ще плаща кат поп!

124

Анонимен

преди 5 години

Тоя Пич направо изкара некъв щур късмет с тая целувка.Плановете са били други,да се повдигне обвинение за изнасилване,но целувката обърква цялата афера.След такава целувка,няма как да има изнасилване.Те и Тайсън така го притиснаха до стената.Ако не я беше целунал,мачът щеше да продължи до ,,купона в хотела'' след което щеше да има брутално обвинение,от което нямаше да има измъкване.Това беше капан,и случайността му помогна да не попадне в него.Таз целувка обърка тотото на цялата конспирация.

123

Doctor Klichko

преди 5 години

паднах и се издигнах! има начин.

122

Анонимен

преди 5 години

Кобрата пропусна факта ,че не е във Русия да целува мамашки,във САЩ законите и правата на човека се спазват и който ги наруши плаща цена.Щатския съд няма да вземе под внимания клипчетата на кобрата,тук проблема е за непозволена целувка,мдааа кобрата ще плаща,но пък скандала го направи по отворен,по печен и по високо платен

121

АнонимеН

преди 5 години

ВИЕ КАК ЩЕ СЕ ПОЧУВСТВАНЕ АКО ВИ ЦЕЛУНЕ ПО УСТАТА МИНИСТЪРКАТА НА ТУРИЗМА АНГЕЛКОВА ОСОБЕНО КОГАТО Е БЕЗ ГРИМ!!ЦЕЛУВКАТА НАЙ-ВЕРОЯТНО Е БИЛА ПРЕДВАРИТЕЛНО ДОГОВОРЕНА НО ТОВА ОПУЛЕВ НЯМА КАК ДА ГО ДОКАЖЕ И С ТОВА ДЕЛОТО СРЕЩУ НЕГО Е СПЕЧЕЛЕНО ОТ НЕЯ!ОПУЛЕВ НЯМА ДА И ДАДЕ 1 МИЛИОН ДОЛАРА КАКТО СЕГА БИХА СЕ СПОРАЗУМЯЛИ И НЕЩАТА ЩЕ СТАНАТ МНОГО ЗЛЕ ЗА НЕГО И ЩЕ ПЛАЩА МНОГО ПОВЕЧЕ ПОСЛЕ!

120

...

преди 5 години

Какво се оправдава, ако беше мислил преди да направи тая простотия.А сами се замислете не е ли с цел реклама... Точно в Калифорния ли, та къде другаде на планетата е по опасно да направиш подобно нещо. Е ако това беше целта успешно е . Но сега ще дойде време за плащане... Но най-важното е... Кога ще има мач за титлата? И този път да не го отлага, че бокса е по-важен от скандалите.

119

Анонимен

преди 5 години

И на мен все повече ми прилича на постановка и на двамата

118

Анонимен

преди 5 години

Твой, мой тип опозори България и това си е.

117

Анонимен

преди 5 години

Прават си ПР и двамата, нема какво да им се връзвате

116

Анонимен

преди 5 години

Тая ще му вземе и конците от аркадата.Голямо шоу Кобрата срещу Очиларката!Това не е Софийски градски съд!

115

АнонимеН

преди 5 години

В БЪЛГАРИЯ ЗА ПОДОБНО НЕЩО СИГУРНО И 100 ЛЕВА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ НЯМА ДА ПОЛУЧИ ОТ СЪДА ЖЕРТВАТА!!!ОБАЧЕ В ФАЩ СА ЛУДИ !! МОЖЕ ДА ГО СЪДИ НЕ САМО ЗА СЕКСУАЛНОТО ПОСЕГАТЕЛСТВО НО И ЗА ОРОНВАНЕ НА ИМИДЖА!!! 2 МИЛИОНА ДОЛАРА НЕ МУ МЪРДАТ!!

114

Анонимен

преди 5 години

Мутрафончо го чакат черните почитатели на Майк Тайсън в някой американски затвор :)

113

Ужасите

преди 5 години

Нещата отиват към 4 години ефективно, за сексуално нападение.

112

Анонимен

преди 5 години

До Русомраз 114Мерси но той сам си намери майстора без много усилия.

111

Анонимен

преди 5 години

Кубрат Митрев да не се обяснява а да прехвърля необходимата сума пл сметката на силиконовата журналистка . Това не му е софиската чалготека да си граби жените когато поиска и те да не смеят нищо да кажат понеже после им раздава шамари . И ако не си плати , ще го боксират черните боксьори в някой щатски затвор .

110

АТАКИСТ

преди 5 години

Кубрате, когато разбра как бият световните шампиони( КЛИЧКО) и точно тогава напълни гащите за Джошуа.Кажи си че те е страх от Джошуа и толкова. Няма нищо срамно.Обаче наречи Джошуа" малко момиченце", както нарече Кличко и ще се отървеш от мъките си веднъж завинаги.Оня набързо ще те приключи- няма да боли поне.Нищо няма да усетиш- ляво дясно кроше и си при Свети Петър!

109

АнонимеН

преди 5 години

ОПУЛЕВ ГО ЧАКА МЕЖДУНАРОДНА ЗАПОВЕД ЗА АРЕСТ ДОРИ БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА НЕ ГО ПРЕДАДЕ ТОЙ ЩЕ БЪДЕ ТЪРСЕН ОТ ИНТЕРПОЛ!!!ДА И ПЛАТИ 1-2 МИЛИОНА ДОЛАРА И ДА ОБЯВИ ФАЛИТ ТОВА Е ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ ЗА НЕГО!!!ТЯ СПЕЧЕЛИ МАЧА ;D

108

Берлин

преди 5 години

Опиянен от победата Кубрат си е помислил, че се намира в чалготеката.

107

Анонимен

преди 5 години

Продължава да приказва глупости и небивалици. Като не е твой тип защо я целуваш директно в устата? Кубрате, вземи млъкни защото ще те размандахерцат та да не може да си седнеш на ***. Не си много акълия за това плати на някой с акъл да ти води делата а ти по добре не думай нищо по случая! Тъпотата струва винаги много скъпо!