146

шматка

преди 5 години

Тази каква постановка му спретна.Сега ще изкара едни бързи пари.Кога провокативното облекло на дамите ще влезе също в графата сексуално насилие.Значи може да се овърта около мен с пола до пъпа и деколте пак до там а аз да се държа като монах.

145

Сата Н.

преди 5 години

До nikonikДонякъде си прав. Но човек, загубил дело за сексуално посегателство...някой ще се хване ли да прави бизнес с него? Това не е граждански иск за пари, а за посегателство срещу личността. Плюс това никой не го знае кога пак може да превърти и да почне да целува наляво и надясно. Може да му се е повредило нещо в мозъка, може да има нужда да го поставят на хормонално лечение, студени душове, електрошок, химическа кастрация...

144

Сушито

преди 5 години

За никакви МИЛИОНИ не може да става въпрос.Пулев е много далече от тези пари. Той може би спечели толкова само от мача си с Кличко, койото беше преди много време, а имаше продължителен период когато Кубрат не игра.Само да ви светна, че сега Тервел играе за много ниски суми.Сушито най-късно до 3 месеца ще се откаже от делото и ще сключат споразумение за $40К - $50К но не и повече.До няколко месеца Кубрат ще играе в САЩ, друг е въпроса какви са му боксовите умения.

143

Анонимен

преди 5 години

*** и пульо арогантни високомерни нагли циргаджии, щом си в чужда страна ти си длъжен да се съобразяваш с законите ако ли не ще ядеш суши с вмирисана риба.

142

nikonik

преди 5 години

Тук много "разбирачи" пишат, но сега ще ви светна. Юрист съм и отделно разбирам от бокс. Кубрат има един шанс да се отърве. Да не стъпва повече в САЩ. Ще трябва да разтрогне договора си с промоутарите. Да се бие в Европа и да чака уж сигурния мач с Джошуа. За екстрадация от ЕС и дума не може да става, защото е граждански иск, а не наказателно дело, правете разлика. Ако беше посегателство до сега да е закопчан и с оранжев комбинезон, но спокойно си тръгна от САЩ.

141

Анонимен

преди 5 години

Като не е твой тип що я целуваш?

140

Паскал

преди 5 години

Сули току що се сдоби с още две обвинения - расизъм и нахлуване в личният живот, явно има достатъчно пари за даване щом не спира с балканските изцепки! Пък и работата може да стигне оттатък парите и вместо мистър Пулев може да е вече KF206784 примерно ако ме разбирате

139

Анонимен

преди 5 години

Постановка ,като мачовете е тва с тази Суши- хонорар е взела репортерката !Пулев ще е герой!

138

Анонимен

преди 5 години

Репортерът на "Билд" Йорг Лубрих Пулев трябва да е незнаен до момента брат на *** с уши.

137

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 124Като стане друг скандал ще има

136

Анонимен

преди 5 години

С тия клипчета Джени вече има основание да го съди и за уронване на престижа и навлизане в интимното й пространство. А можеше просто да я съди за това, че го е потиснала и унизила като девствен на купон, докато е сядала у всички без него.

135

Анонимен

преди 5 години

Ако е негово тип направо къса дрехите -хаха

134

Сата Н.

преди 5 години

Тя не е негов тип, затова инстинктивно я е унижил публично? Или пък...тя е негов тип, но проста кът сега лъже и я унижава, защото е обиден, че му създава проблеми? Ако Държавата (РБ) плати пари за защитата на този необуздан не рез, аз може ли да я съдя, задето унижава мене като българин и данъкоплатец, защитавайки драстично нарушение на личната неприкосновеност? Колко ще ми струва един такъв иск, някой знае ли?

133

Анонимен

преди 5 години

Пулеви пуснали клип,ах ха ха ха ?Да го пусне в Щатите клипа Пулю

132

Анонимен

преди 5 години

Ето една примерна реплика от съда: "Г-н съдия, г-н Пулев твърди че репортерката дори не е негов тип, от което произлизат два въпроса: Защо я целуна, след като не е негов тип, и какво прави на жените, които са негов тип?"Дотук всичко, което правят Пулеви, е да помагат на репортерката да се изкара жертва.

131

Тролъ

преди 5 години

И кой ще и изкара керливиге ризи на тая?Пулеви ли?И с кви пари ще си платят Пулеви Американски адвокат?Разследване? Ох мале Българчетата разсъждават по форумите за Америка!Алоооо тва да не е Миню Стайков,Арабаджиеви,Цацаров България ,София ала бала!*** Пулев го хванаха натясно!

130

Анонимен

преди 5 години

Няма никакво значение къде, какво е правила с кого го е правила, значение има че тя отива да вземе интервю от него, което и е работата, изпълнява си трудовите задължения, а наш Пульо я хваща за главата и целува уста в уста, все едно е негова собственост, айде сега си представете примерно ББ като му взима интервю някоя журналистка той да направи същото, ще го приемете ли за нормално?

129

Анонимен

преди 5 години

От кога целувката е сексуален акт ? По кои учебници св води така. Той че *** това е ясно на всички амаа тая торба куде полетя . Сега ще и изкарат такива кирливи гащии че ше и приседнат доларчетата.

128

Анонимен

преди 5 години

Тоя още не е разбрал че, няма "лабаво" Т.ъпо парче че чак дрънка!

127

Анонимен

преди 5 години

Пулев е глупаво момче, дори и несъзнава колко си вреди с теези приказки и с разпространениете на видеата от въпросния купон