143

K6

преди 5 години

Много интересно защо Великият Вожд Ахмед До-- мълчи по въпроса?

142

до 154

преди 5 години

то ясно че ще мине все от някъде ама питаш ли се сега що не минава, е това помисли а не че щял да заобиколи. Ти ако живееш в Сф в Дружба , надали ходиш да зареждаш гориво в Надежда....

141

Анонимен

преди 5 години

Не късайте никакви отношения. Сегашното турско правителство не представлява Турция вече. Те са минало. Скоро няма да са на власт. Стигнаха до тук с лъжи и измами, хората си отвориха очите. След утрешните избори започва края на Ердоган.

140

Анонимен

преди 5 години

"а ти наясно ли си какво ще стане с турция ако износът й по суша(износът й за цяла Европа !!), който минава през наша територия спре !!!!"Наясно съм. Ще започне да минава през Гърция, нататък през Македония и Албания. Или ще го правят по море с кораби, каквито имат в изобилие. Или и двете. А може и през Кавказ... Русия и Украйна. Тъкмо ще развият инфраструктура в източната част и ще се модернизира още повече страната. И пазарите им с Русия и др. ще станат по-големи. А ти за това наясно ли си?

139

Един от Северозапада

преди 5 години

До Един от Югоизтока "ТОВА НЕ Е ТУРЧИН,ДРАГИ,А БЪЗИКАЩ СЕ "БЪЛГАРИН".А НА БАС"---Няма значение какъв е. Мо-де-ра-то-ра ме блокира ако почна да пиша постове против герб или да цитирам какво са направили или казали, или да спомена делата и миналото на крадливи кметове, профсъюзни лидери и други, а тук тоя пропагандира насилие, намеква че турците в БГ са заплашени едва ли не, и ще се самоотбраняват с градски бой и той нищо не предприема.Отделно-тулско знаме и до него името на Левски!Пълна гавра!

138

Един от Северозапада

преди 5 години

До Анонимен146България наистина ИМАШЕ военно прочишлен комплекс, + цивилни заводи, предназначени за военна продукция във военно време. Имаше и специалисти, имаше и военни и запасняци-всички бяха минали през казармата. Сега си задай въпроса, защо нямаме. Путин и Русия ли са виновни за това? А за производството на оръжие-само един факт-приключи почти войната в Сирия, и заводите спряха-няма поръчки.Иначе-произвеждаме наистина качествено, ако поискаме.Въпроса е, че и специалистите свършват вече.

137

Анонимен

преди 5 години

Преселниците взимат вече сто годинипенсии.Тия явно живеят с орлите.Можеше да заложим проливитеза евросъюза,макар и да не ги дадат,новсе пак да покажем източник за отно-шения.Куневото йес ни отнесе.Сега товае така,но ни е слаба дипломацията.Иманачини,но Борисов е заложил,келавагледна точка.

136

да

преди 5 години

а ти наясно ли си какво ще стане с турция ако износът й по суша(износът й за цяла Европа !!), който минава през наша територия спре !!!!ти за дрехите ни не се притеснявай...загубата в дрешки и локум,които си купуваме от турско на турция ще й е най-малката загубасамо за месец траспортните им фирми са умрели до една..заедно с 2/3 от икономиката им, защото турция без износ е едно нищо

135

Анонимен

преди 5 години

До Деян... То и хората в България не харесват вече Баце, ама слушай ми думата, гледай пак какво ще се случи, "който става по-силен, не става по-слаб". Логично звучи, нали? Ахахаха!!! ;)))

134

Анонимен

преди 5 години

"България има военно промишлен комплекс които спокойно може да въоръжи БА"Прав си! Направо ще сме страшилище за всички армии по света, като ни видят въоръжени с произведени в нашите заводи мелнички за черен пипер и за кафе.

133

Никола

преди 5 години

Само да кажа на автора, че България все още се пише с главна буква....

132

Анонимен

преди 5 години

"България няма нужда от Турция,но ако турските тирове не минават от тук Турция е умряла за по-малко от месец !!!"Представи си само какво ще се случи ако Турция зствори проливите за български кораби... И нищо по сухоземна граница да не стига до България от Азия и Близкия изток и Африка. Ни напред, ни назад. И суровините и дрехите да внасяте същите, пак турски, ама от Европа, а не от Турция и да са ти 10 пъти по-скъпи.Хора уважавайте се, не изпадайте в крайности. Никой няма да спечели от омраза

131

До Извънявай бе

преди 5 години

ами като имате избори пиши си в турските сайтове, бе преименувантози тук е български

130

даа

преди 5 години

изглежда само Турция е съсед на България,но не и България на Турция, защото на Анкара не им дреме за дипломатическите отношения между двете страни !!!о, какъв огромен икономически партньор ни е Анадола в областта на съботно-неделното пазаруване в Одрин..то друго няма !!!България няма нужда от Турция,но ако турските тирове не минават от тук Турция е умряла за по-малко от месец !!!

129

МСГ

преди 5 години

България с главно Б, господа журналисти!

128

Възмутен

преди 5 години

Сашко,България се пише с главно Б! Турция може и с малка да напишеш!😡

127

Анонимен

преди 5 години

До "Васил Левски"Не цапай името на Апостола! Благородният български народ при Освобождението остави доста турци. Никого не закла, над никого не се глуми. Даже в Народното събрание имаше турци! А турците винаги колеха когато намереха кого да колят - жени, деца, старци! Ей това не можахме да научим за пет века "присъствие"! Виж, здраво бягат когато срещу тях е въоръжен противник!Грешка е било, че не са изгонили всички турци от нашата земя! В Грузия и Армения ги няма! А ти, кьопек, не ни учи!

126

Анонимен

преди 5 години

България има военно промишлен комплекс които спокойно може да въоръжи БА така, че да сме с авторитет пред останалите а и парите дадени за въоръжение от наши фирми ще стимулират икономиката и вътрешното потребление. Обаче трябват топки за да се възстанови наборната военна служба.

125

Анонимен

преди 5 години

Само Турция да не ни спре Турските сериали, че току виж сме се събудили и видяли как нашите управляващи ни правят на май.муни

124

1

преди 5 години

има една италианска поговорка - мъж ,който подминава унижения , върви към края сиС нас и турция е същотоМахнете двойното гражданствоФинасирайте здраво нашата армия ,пък да видим кой кого...