223

Анонимен

преди 5 години

"Изобщо не е крайна мярка Захариева, точно това трябва да се направи. И да им секнат българските туристи по курортите, и да спрат бълъгарите да ходят всяка седмица на пазар в Одрин да им правят алъш-вериша, че да видят тогава"Толкова жалкарско изказване... ахахахха!!! Като те слуша човек, ще рече, че 500 български хaйдуци с оглозгани портфейли хранят цяла Турция... АХАХАХХАХА!!!

222

мнение

преди 5 години

Просто си берем последствията от решение на КС във връзка с признанането на една етническа партия в България.Говоренето на политически речи на турски език е категорично забранено, но определено много държавни органи си затварят очите. НО...и да не забравяме . че Турция държи много емигранти на своя територия????Тук съм съгласен с мнението на г-жа Захариева, но като изключение.

221

колега

преди 5 години

До историкПловдив е освободен от д-р Цариградски -българин. Капитан Бураго превзема града без бой и се заема с преустройството му!Да е минала руска войска на СИ и СЗ чувал ли си?

220

историк

преди 5 години

До САКЪНИстанбулската конференция искаше да ни освободи от робство, а не руската окупация!

219

САКЪН

преди 5 години

5 века ни хранеха и бранеха!Заради шепа луди-млади глави на бунт изклаха и много невинни както БКП...

218

Shark

преди 5 години

Изобщо не е крайна мярка Захариева, точно това трябва да се направи. И да им секнат българските туристи по курортите, и да спрат бълъгарите да ходят всяка седмица на пазар в Одрин да им правят алъш-вериша, че да видят тогава

217

Анонимен

преди 5 години

махай се Захариева. Какво значи "крайн мярка" когато Русия се намеси в църковната политика, на Гърция, Гърция отзова руския посланик. А ние не смеем да шукнем срещу Султана.

216

Анонимен

преди 5 години

Е такива глопавати калинки като тая постоянно ни вкарват в Международни скандали.Дано поне не ни вкарат и в някоя война.Да пази Господ.

215

правилно е казала

преди 5 години

То и в България е така. Най-неграмотния сегмент от обществото най-дълбоко вярва в социализма и русия. Тя затова и Нинова обикаля села и паланки вместо да си върши работата в НС.Прогреса обаче не се гради от вярващи, а от можещи и работещи.

214

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 209Говори за неграмотна част от населението - направил 10 грешки в едно изречение. Соршоиди, дами и господа.

213

Анонимен

преди 5 години

Еее как Бате Бойко ще скъса отношенията с ,,любимата" Турция? Къде ще си пече дебелия Г**з и спокойно без да го види някой ще нагъва суджуци???

212

Анонимен

преди 5 години

Ей нещастници! Как ще напишете България с малка буква и то още в първи абзац!

211

Наблюдател

преди 5 години

Турция не се извини и за арменския геноцид. Нито се извини за Баташкото или Старозагорското клане. Турция би се извинила единствено ако има някакъв интерес и то на по - силен от нея както стана със сваления руски самолет. Ако самолетът беше гръцки извинение нямаше да има. Трябва да излезем от илюзорния свят в който живеем, Турция може да направи каквото си поиска с България и поставя условията. Този път сами си го признаха, докато нашите крият истината за външната намеса.

210

Анонимен

преди 5 години

В България няма вече за съжаление няма истински дипломати с дипломатическа школувка коята не става за един ден и с политически калинки.

209

Анонимен

преди 5 години

Съвсем "случайно" може би са написали в статията България с малка буква, а Турция с главна...

208

Додо

преди 5 години

Браво Бойко! Браво и на теб и на тая мумия от снимката, министърката-калинка-комсомолка, чието име човек не бива да товари невроните си запомняйки. Налагане на Толерантност (равносилна на смърт), Содомия, Педераcтия, Ислямизация и потъпкване на Националния ни идеал като Българи са гръбнака на дейността ви, за да се харесаш на брюкселските сатанисти! Фиаското с Турция само идва да докаже, че ако се силиш да си приятел на всички, то реално никой не ти е приятел! Стара американска поговорка!

207

честно

преди 5 години

Няма толкова големи продажници и *** като българските политици. Крадливи,лъжливи по цял свят има, ама такова животно ,, като български политик" нема никъде. За жълти стотинки българският политик е готов да продаде дори и родината си и да плюе върху паметта на прадедите си. Жалко за Левски дал е живота си напразно,уж да сме свободни,ама си останахме роби завинаги.

206

ако щете вярвайте

преди 5 години

Ще ни се подиграва Ердоган.Сигурно не помните речта на Бойко за 3-ти март. Аз я прочетох обаче внимателно.Първата част НЕ я гледайте, със сигурност беше писана от Фандъкова(извадена от даскалско съчинение от гимназията).От средата Бат Бойко споменава,че сме се освободили без да иска да каже от кого. Думата турско робство Е ЗАБРАНЕНА. Второ НЕ каза кой ни е освободил, нито дума за Ботев, Левски,Раковски,каза революционерите,ама кои? И ТРЕТО най-наглото беше,че спомена за ЕТНИЧЕСКА ТОЛЕРАНТНОСТ.

205

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 210..... дай да си мерим ... грамотността! Всички русомраазци пишат неграмотно, глупаво, дразнещо, обидно!

204

Анонимен

преди 5 години

До ОсманТука се изложи, неграмотнико! Орхан Памук получи Нобелова премия за романа "Наричаха ме Червен". За мен това си е чисто политически акт, книгата беше толкова шантава, че стигнах до 30-та страница и я захвърлих. Виж, "Истанбул" е добре написана. Ама ти си чел стихове... Може пък човекът и поет да е, знам ли.За 80-милионен народ, бивша империя, приносите на турците към световната наука и култура са мизерни.