384

мнение

преди 5 години

А аз като гледам снимката внимателно, НЕ само,че след 5 часа не са се разбрали,ами Ердоган се усмихва ехидно. Знаете ли какво си мисли, или отчасти е казал на Бойко според мен; ,,Ти невернико,да мълчиш,защото тръбата с газта няма да мине през България. Като си будала да откажеш тръбата с руската газ,аз не съм..." Сега ще си кротуваш..."

383

кой кого е натискал?

преди 5 години

Ама Бойко или е оказал натиск върху Ердоган? Аз си мислих,че някакви анадолци са оказали натиск върху Бойко по един друг начин.

382

само питам

преди 5 години

Бате Бойко какъв точно натиск е оказал на Ердоган ,че на снимката гледа като припикано мушкато?? Или го е яд,че не са го почерпили с локум и баклава и затова не е ,, простил"на Ердо???? На снимката Ердоган гледа важно като султан,а нашият като остарялата му употребявана наложница. Прилича ми като нов турски сериал: ,, 21 век., Историята на Една Любов. Ердоган и Бойко.

381

НРБ

преди 5 години

При комунистическа НРБ турците не смееха да шавнат. При т.нар. патриоти демокради България е на дъното.

380

Анонимен

преди 5 години

ТУРЧИНЪТ ОТКАЗАЛ ДА ИЗЛЪЖЕ, ВЪПРЕКИ НАТИСКА.

379

до 415 за слънцето

преди 5 години

За слънцето на снимката дето ни гледа сърдито,аз си помислих също,че е напълнило гащите,след като Луната му се е накарала на турски...

378

до 418 и 419

преди 5 години

На някои хора във форума все Путин им е виновен както на 418 и 419 писали по-долу. Не знам дали са от тия българи дето са платени или смятат,че ,турският език им е майчин,а са родени тук. На тях ще кажа следното За Русия НЕ съм чул да има териториални претенции към България за разлика от Турция и Ердоган дето вижда България като част от Османската Империя,а за турците Южна България си е остана Източна Румелия. Бойко ПРЕКАЛЕНО се мазни на Ердоган,за Ердоган е един лакей.Кой уважава лакеите?

377

Анонимен

преди 5 години

Не ходете на почивка в Турция, това е. Колкото и да е евтино, може всичко да ви се случи.

376

Анонимен

преди 5 години

До Анализатор422 Турция е вилает на един диктатор,където не са чували за човешки права.

375

ПРЕДАТЕЛИ

преди 5 години

НАЛИ КАКВОТО ТУРЦИТЕ ИМ КАЗАХА-ТОВА В "НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ" ТОЧНО ГЛАСУВАХА.ЗАЩО СЕГА СЕ ПРАВЯТ НА "ОЩИПАНИ МОМИ"НЕ ЗНАЕХА ЛИ КАКВО ПРАВЯТ.ТОВА Е САМО НАЧААОТО

374

Анал-Лизатор

преди 5 години

Това е нагласена работа, Бойко има директиви от щатите да обтегне отношенията с Турция при първа възможност за да бъде Турция изолирана от Европа и нато. Това е одобрено от европейският парламент защото по-затегнатият граничен контрол ще спре талазите от бежанци.

373

Анонимен

преди 5 години

Нали решаха проблема с мюфтийството,Борисов да погледне в краката си ,за да види,че руската пропаганда е подпалила килима под тях.Гори и държавата,скоро ще имаме български Брекзит,май.ГЕРБтрябва да проведе мощна атака срещу престъпните политици от червения сектор,да разговаря повече с електората и да атакува руската БСП.Да изгони руските агенти у нас и да спре руската пропаганда,без губене на време,защото е взела замах.Разследване за укриване на данъци и произход на придобито имущество заНинова.

372

Анонимен

преди 5 години

Ако не се почисти България от боклуцитеот ДС,руските слуги и не се спре руската пропаганда в страната,непрекъснато ще избухват скандали,чиито автори са тук посочените,и които ги организирани с цел,отслабването на власта и нови избори,които да бъдат спечелени от руската БСП/ЯБВ,Атака,Воля/.

371

Анонимен

преди 5 години

Откъде,накъде,Русия ще провежда социалистически изследвания в България,за нови избори и референдум,за излизане от НАТО,а Нинова ще му приглася?Руската БСП и да бъде забранена,а руските агенти у нас,да бъдат обявеени за персона нон-грата.Червената *** от престъпните служби от ДС,трябва да бъде изметена от власта.Решетников във видео пред руска медия ,най-свободно си разказва тези неща,за какво говорим?Румен радев е руски проект,а БСП руска партия.

370

Анонимен

преди 5 години

Ало,ГЕРБ,събудете се,Русия е тази,която се нагло намесва във вътрешните работи на България и то не от вчера.Последното предаване"Документите" ,с Антон Тодоров го доказва.Кога най-сетне,ще протестирате пред Москва ,че се намесва във вътрешните ни работи и провежда статистически изследвания у нас,и кога ще обвините Нинова в антидържавна политика.Решетников казва в интервюно,че е време България да излезе от НАТО,а Нинова отговаря "Още е рано"?!

369

Анонимен

преди 5 години

хахахха горкия той, сега си му го казаха право в лицето, че никой за нищо го не брои

368

Waffen SS

преди 5 години

"Не считам повече за нужно едно и също да говорим, заяви Борисов"Черна неблагодарност за десетгодишното сервилничене на Борисов.Ама то турското правителство при управлението Борисов е свикнало да гледа на България като на вилает.Ще е голям смях ,ако привикат Борисов в Анкара,за да му се накарат.Ами,ако не слушка може и да няма трасе на газопровод през България.Ако беше реализиран ЮП,Турция щеше да получава газ от нас,както получава и в момента ,ама не ще слушкаме задокеанските ни господари

367

1

преди 5 години

На снимката,слънцето ни е сърдито много.

366

3

преди 5 години

До 1,три часа са много.

365

1

преди 5 години

До Анонимен-412,за какви мераци бленуваш бе ***,какво ще правят територията ни,газ ли имаме или петрол,за какво им са още 6милиона гладни,те имат достатъчно.