20

Хъшове

преди 5 години

Там е въпросът, дами и господа управляващи, че наистина сте много отдалечени от критерия за "идеални"; за Ваше успокоение, все пак, може би не сте "най-лошите". Вие сте посредствени, лошо подготвени, корумпирани, безидейни, безволеви, пошли, елементарни, без ценности, с изкл. на смешните Ви и комплексарски залитания по нови апартаменти, повече кв. метри и етажи панел и тухли, изписани кичозно с тестове от Свети Писания, които вие едва ли сте чели, а дори и да сте чели, едва ли сте разбрали.

19

Anonimen

преди 5 години

Никой не мисли за народа ако ще и Путин да дойде на власт алчни до безумие са

18

Анонимен

преди 5 години

На тях властта е в имоти и наеми . Разпределят гласовете ,порциите на гласове срещу комисионни.Това баце го знае щото с Доган са колеги от козяк 16.Шефа на цру се е срещал с Живков през 80те и му е казал да правим като тях с черните пантери в сащ . Дпс не е случайно създадена !

17

ПЕНКО

преди 5 години

НЕНЧЕВ- " АМАРИКЪН МЕН"- ИСКАШЕ ДА Е БЪЛГАРСКИ - ГОВНАЙДО !!! НО АМЕРИКА ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА ЗЕМНОТО КЪЛБО / БЕЗ ГУГЪЛ И "ФЕС-БУК" / !!!!

16

Анонимен

преди 5 години

Ako specheli dps, ste stane interesno i mnogo lubovno v bg...

15

Анонимен

преди 5 години

Ако ДПС имат добър резултат, това ще е вследствие поведението на ОП.Колкото повече ОП създават напрежение и нетърпимост между българи- ро.ми и турци, толкова повече привърженици ще печелят ДПС. ОП тласкат хората към ДПС.

14

Офф ,да се омита

преди 5 години

Партията на Ненчев в момента има по-малко от 10 /десет/ активни членове.Един от тях е Евгени Минчев , а като цяло нито един не е с нормална сексуална ориентация.Същият е платен краварски агент още от времето ,когато изкара 10 години в посолството ни в САЩ.Той предаде списъка с българските разузнавачи на краварите ,когато стана министър на отбраната ,без да е носил пушка през живота си.Сега му се привиждат едни 20 000 евро заплатка в европарламента ,но няма да го огрее.Гладна кокошка ,просо...

13

Анонимен

преди 5 години

Ko kat specheli dps...nali imat dost?! Hem sa gi garmili svoi...

12

Анонимен

преди 5 години

Тоя оракул да не е сменил Плевнелиев?Аман от шамани и пишман политици.

11

Анонимен

преди 5 години

Г-н Ненчев хвърли едни пари за ремонт на двигатели на миговете. Беше следствен за това си дело и какъв е резултата, та е тръгнал да си налага идеите.

10

Гледна точка

преди 5 години

Нянчев да си гледа нянките и да ръси акъл някъде другаде!ГЕРБ никога не се е противопоставяло на БСП. БСП е тази която постоянно "мъти водата", иска оставки, създава гейт-ове и нажежава обстановката. *** се държи като възпитател от ТВУ, вместо да използва диалогичен и добронамерен тон. Тя постоянно търси скандали, защото от това се храни.

9

kitaec

преди 5 години

Руския шпионин Андрей Луканов създаде ДПС,СДС и КТ Подкрепа.За комунистическата олигархия в България,която държи всички партии,изобщо няма значение съотношението на процентите от изборите.Целта е да се постигнепо голяма изборна активност.Колкото до ДПС,и този път ще са между 6-8,5%,толкова им позволява ДС

8

Анонимен

преди 5 години

Лидер бил на БЗНС... боже колко мъка има по този свят

7

Анонимен

преди 5 години

ДПС е на власт от 2001г. до днес без прекъсване, така че те винаги печелят!

6

Анонимен

преди 5 години

Със сигурност БСП ще загуби

5

Ха-ха

преди 5 години

Няма нужда да си голям специалист,за да установиш,че ДПС ще има добър резултат!Само като се погледне демографията и всичко е ясно.ДПС в момента имат потенциал за 25% гласове,но умишлено не се напъват да ги постигат!Защото ако го направят,ще последва отрезвяване на българските партии и население и току виж се взели в ръце.Което пък би провалило плановете им.Затова прилагат стратегията на бавното превземане-като в Македония.Моята прогноза-ГЕРБ-6,БСП-6 и ДПС-4.Едно място е спорно между ГЕРБ и ДПС.

4

Анонимен

преди 5 години

ОП (НФСБ+ ПП"Атака" + ВМРО) трябва да управляват България!!!

3

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Няма значение кой се кара... - ГЕРБ винаги печели...

2

Анонимен

преди 5 години

Ненчев поредния папагал яхнал хибридите да се хареса на чичо САМ , разгеле му хвърлят някоя зелена троха. Тоз го дебнат само руски шпиони и сънува червени бабички с калашници. От тракторист голем Натовец като наш Роско от зидар в Германия.

1

Анонимен

преди 5 години

Исус Христос при второто пришествие , дерзайте !