84

сикидим

преди 5 години

Определено, постъпката на Пулев беше не премерена и недопустима. Но интересно как му отнемат лиценза, при положение, че тази проява е извън ринга и той не е осъден. На основание видео в интернет ли го правят?

83

Анонимен

преди 5 години

Вчера чета изказване на Кубрат " По-добър съм от Джошуа". Тъжно е. Тоя нашия наистина е изтървал влака.Та нали оня киборг ще те прати в кома още в първия рунд, бе Кобра...

82

Анонимен

преди 5 години

до 86 За кои другари говориш, брачед? Та то По-голям ДРУГАР от Тиквата има ли? Да ти дам партийната му книжка ли, к'во ли?

81

Анонимен

преди 5 години

Дъщерите и жените ги натискат и бият и преди Пулев. Ще се радвам ако мъж като Пулев целуне така дъщеря ми и да е успял толкова. Комплимент е.... Не е насилил вижда се, моля ви

80

Анонимен

преди 5 години

до 85 Ами там е разликата че Йончева не знам колко вили има, но няма да й ги съборят защото са законни, за разлика от Шестака, който е доказан престъпник...вече, но забе;лежи- остава зам. председател на партия. На това какво му се казва, ако краен цинизъм и наглост към бг народа?

79

Джон Ленин

преди 5 години

До АнонименАБЕ ДРУГАРИ , КОМУНИСТИЧЕСКИ ИДИО*** ... ВИЕ КЪДЕ ЖИВЕЕТЕ ??? НА МАРС ЛИ , В СЕВЕРНА КОРЕЯ ИЛИ В СИБИР ??? ВИЕ ФАЛИРАХТЕ РУБЛАТА , ЩОТО ЛАПАТЕ РУБЛИ БЕЗ ДА ПРОИЗВЕЖДАТЕ НЕЩО ...

78

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВилите ги събарят щом са незаконни. Цветанов дарява апартаментите на държавата или му ги конфискуват. Горанов излиза на свободен наем или в килия. Просто МВР не си върши работата а е подчинено на Борисов.

77

Анонимен

преди 5 години

до 82 Я й кажи на Йончева, че има незаконни вили по морето и да видиш, как ще си осъден като Тиквата от нея.

76

КРЕЙЗИ ПИПЪЛ

преди 5 години

До Анонимен 78 ...... АНОНИМЕН , ТИ *** ЛИ СИ ИЛИ РУСКИ ДОНОСНИК ???? ХАЙДЕ СЕГА МИ КАЖЕТЕ ТОЗИ САЙТ НЕ Е ЛИ ПРОТЕЖЕ НА БКП / БСП ???? ВМЕСТО ДА ПИШАТ ЗА ОФШОРКИТЕ И ПРАНЕТО НА ПАРИ НА ЕКС ЛЮБОВНИЦАТА НА СТАНИШЕВ - ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА И ЗА НЕЙНИТЕ ВИЛИ ПО МОРЕТО В СЪСЕДСТВО С НАРКОБАРОНА БРЕНДО , ТЕ НИ ЗАНИМАВАТ С НЯКАКВА СУШИ ???

75

Анонимен

преди 5 години

Вместо оня дангалак ,да беше нокаутирал тая.Сега нямаше да бере толко ядове.

74

Хюго Бос до 38

преди 5 години

Като компрометираш някого не се оневиняваш, напротив- закопаеш се още повече вцивилизивания, повтарям, цивилиьования свят. Тя какво прави, как го прави, го прави ПО СВОЕ ЖЕЛАНИЕ, а целувката на Пулев- не е. Схващаш ли разликата? Утре ако някой натисне дъщеря ти, сестра ти , жена ти ит.н. на улицата, щото му се видяло, че й се иска, така ли ще пишеш? Аман от ориенталоиди...

73

Анонимен

преди 5 години

до 78 Там е въпроса, че това на Цецо Шестака не е скандал, а престъпление. Има лееееека разлика.

72

Анонимен

преди 5 години

Хайде сега ми кажете тоя сайт не е ли протеже на ГЕРБ??? Нито една статия за скандала с Цветан Цветанов...а ни заляха със статии за Кубрат и неговата целувка....То бива ибрикчийсттво...

71

Хюго Бос

преди 5 години

Спонтанна, адреналинова, както искаш я наречи, но Чичо Сам пердаши здраво през ръцете, ско си позволиш своеволия. Една жена има право да НЕ позволи да я целуват, ако тя не иска.

70

До 71

преди 5 години

Егати и примитива! Хората имат съд, имат доверие на съда си, а не се разправят с бой като първобитни хора. Ти си се бий, това е разликата между нас и тях- цивилизацията.

69

Анонимен

преди 5 години

до 74 Така е...Цецо oлигофрена ако беше в бяла държава щеше вече да е в панделата.И моля ти се оставал зам. председател на партията след тази далавера. Гласувайте пак за ГРОБ, овце!

68

Анонимен

преди 5 години

Тая ми прилича на тайландка, а те са всичките жендъри и подобни безполови същества.

67

Кико

преди 5 години

Изместват фокуса от апартаментите...Матряла Матряла не става

66

Анонимен

преди 5 години

Единственото нещо, което трябваше да направи Пулев след целувката е да набие едно яко кроше на тоя грозен ***!

65

Анонимен

преди 5 години

Кобрети, то поне тази да мязаше на жена, че да си заслужава! Много си изпаднал, брат!