14

somebody

преди 5 години

Ако критериите заради ,които бе привикан турския посланик във външно министерство се приложат към московските политици и техните говорители за техните изказвания и оценки спрямо България, то руския посланик в София не трябва да излиза от външно.

13

Питаме.

преди 5 години

Комунистите са любознателни.Те за всичко питат.Така е,простият човек пита,нали трябва да научи нещо.

12

Анонимен

преди 5 години

В "Скандално.нет" пише,че са приели искането на Анкара и поради тяхна намеса са променили закона за мюфтийството.На друго място четох,че се канят да сменят Ердоган на 1 Април.

11

Анонимен

преди 5 години

Тази семпла женица я дължим на недоразумението Плевнелиев. Тоя я взе най-напред в МРРБ , понеже с мъжът и бил правил бизнес.От там я превърнаха в специалист по всичко. Като външен министър е пълна карикатура. Пълна липса на собствено мнение.Със сигурност турците са я изкомандвали, но да не мислите, че ще признае?

10

Упс!

преди 5 години

Тия да се върнат в парламента и Захариева ще им отговори. Ама явно червените са си освободили петъците, да имат време запетъчната си молитва.

9

Ха-ха-ха!

преди 5 години

Я, под този вол са писали 11 телета!

8

Да,

преди 5 години

няма по-нагло нещо от цоциалист-***. Те се раждат увредени, според кутев. Кражби, измами, доноси, лъжи, алчност, злоба, убийства без съд и присъда - за тях са повод за гордост и издигане по кариерната стълбица. Примери: Нинова, Йончева, Р.Овч., Паргов, Зарков, Ананиева, Премянов, Гоце.....Бенчо, Минчо, Гергов, Арабаджиев, Банев....

7

Анонимен

преди 5 години

ugovariali si minder rahat moabet na kaive i sherbet

6

Анонимен

преди 5 години

БСП ще пита какво са си говорили Захариева и ЧавушоглуЗа мен е много по-интересно какво са си говорили Нинова и нейния началник Решетников.

5

!!!

преди 5 години

Тези, които се целуват с турците, да питат другите, които хипотетично клякат на турците, е някак лицемерно. Но пък... БСП, какво друго, освен лицемерие от тях. Тази сочна, мазна целувка на Цариградско.

4

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

3

Анонимен

преди 5 години

Още на 18-ти януари при визитата на турския вътрешен министър гербавите са клекнали.

2

Нахални

преди 5 години

От БСП вместо все да питат, да започнат да ходят на работа в народното събрание ...

1

Анонимен

преди 5 години

Брей тия пак ще печелят изборите, и пак ГЕРБ отива в историята и така 10 години. Зациклили са яко