23

Унуфри

преди 5 години

Когато преди години пуснаха шеговито една плажна песничка Mein Land с *** текст и ясно послание, никой не се усети. После нещо се случи в Европа.

22

юбералес

преди 5 години

Със сигурност продуцентите на клипа са евреи.

21

Щерю

преди 5 години

- Егааати пичовете!

20

Анонимен

преди 5 години

До 18 Кой ти каза,че всички банки са на евреи?От големите богаташи като най-голями са хората от фамилията Ротшийлд!Обаче и те не могат да надминат по богатство ,човек за който никога може би не си чул!Жан Пол Гети е най-богатия човек за времето си след Втората световна!Надушва,че светът ще се нуждае от петрол и продуктите от него!

19

хер меркел

преди 5 години

Толкова толерантен и мултикутурен клип не бях гледала много време.Ще го прегледам още 6 милиона пъти. ...Но първо ще си пусна fake history channel.

18

Анонимен

преди 5 години

Мноого добро! Респект за Рамщайн!

17

Анонимен

преди 5 години

Сега ще гледате поредния епизод на "осъдени за песен" и "осъдени, защото не мислят, както някой друг иска". Копирайте и гледайте клипа. Увеличете числото в брояча. Дайте малко съпричастност към германците, които са жертвите на политкоректността, омразата към успешните бели хора. И никой от тях не казва, че е нямало лагери и холокост. Но, когато превърнеш трагедията си в средство за потискане на други и печалба, повече никой не ти съчувства.

16

Здрасти

преди 5 години

Rammstein hi tler е песен на годината много е яка

15

House M.D.

преди 5 години

Рамщайн отговориха още преди години!Du Hast!

14

Анонимен

преди 5 години

Гледах целият клип тези 35 секунди които са дадени тук не казват нищо но в пълният си вид има страшно послание към германският народ и управници. Ако изобщо германците имат мозъци да го разберат. Щото до колкото съм запознат с мозъците им през 15-те години в които живях в германия са на ниво бавно развиващи се. А рева на евреите е че са ползвани като олиго.френи. А те не искат да са такива.

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15Ми всички банки се държат от евреи.Нали се сещаш който държи парите купува власт и така се получава сливането на капиталът с властта.Офф кво ти обяснявам ти ако не ги знаеш тия неща на тия години?Къде си живял последните 60 години на самотен остров?

12

Анонимен

преди 5 години

Когато някой е против еврейте -антисемит.(думата немие ясна).Когатоеврей тормозят хора,държава,или светатогава ,какво е -понятието,-щото излиза,че все еврейте са потиснати.

11

Анонимен

преди 5 години

Европа отива към гражданска война. И вина за това имат и т.нар. НПО организации, които постоянно потискат и свобода на словото, и нормална дискусия за отминали събития, притискат правителства да пращат в затвора хора само заради това, че са изразили мнения, което е брутален тоталитаризъм. Да не говорим, че специалност споменатите възмутени организации нямат никакъв проблем да сеят омраза срещу белите европейци. И все по-малко европейци изпитват съчувствие към холокост. Това е резултата.

10

Анонимен

преди 5 години

До 10 Посочи поне 5ма влиятелни мултимилиярдери от еврейски произход!Това е мит за приказните им богатства пуснат от самите евреи!По -богати от евреиската общност са различните масонски тайни общества .

9

Анонимен

преди 5 години

Как няма да са недоволни евреите,Рамщайн платиха ли авторски права на евреите?Сега всеки евреин,може да заведе дело за каквото си поиска ,те все ще са прави!

8

Анонимен

преди 5 години

В момента тва прави цяла Европа със себе си.Самоубива се плачейки за ЕВРЕЙТЕ.Като гледам така може би 80-90% от богатите и влиятелни хора в светът са евреи нещо май не са много за съжаление?Смисъл живеят по 100-120 години милиардите са в банките обикновено имат и по 5-6 деца родени с платинена лъжица в устата. Бедните те? Пхах,май бедните ние.

7

Унуфри

преди 5 години

Гледайте видеото и слушайте песента... Deutschland се казва. Ще разберете къде и на кого бъркат. По немските новини пише, че точно в Гелзенкирхен ще е премиерата на новото им турне. В тази мека на "Германия"

6

Анонимен

преди 5 години

От тези 35 секунди нищо не се разбра. Просто някакви са се облекли като затворници и са си наденали въжета за бесене. В какво се състои провокацията че тези юдеи така са се разквичали.

5

Анонимен

преди 5 години

Дреме им на Рамщайн.

4

Унуфри

преди 5 години

Гледах целия клип в тубата преди час, преди новината тук, щото съм абонат на канала им. Както винаги коментарите отдолу са забранени. Видеото има много силни и противоречиви послания. Мъка в Рамщайн за Германия. Гледайки цялото 9 минутно видео до край, оставам с впечатление, че се сбогуват със себе си и кариерите си с това видео. Ще ги затрият. В блоговете пише, че щом Списъкът на Шинлер може да се екранизира, може и това. Но Линдеман и ко знаят, че отдавна е дошъл краят. Затварят вратата.