45

Анонимен

преди 5 години

"Съгласно закона за административните актове, право да тълкува текстове от закон има само органът, който ги е издал. В случая това е Народното събрание", допълни министър Аврамова.

44

до 9

преди 5 години

Те обръчите си ги прехвърлят един на друг като световни шампионки по художествена гимнастика още от 1989-та.Всички са от един отбор!

43

Анонимен

преди 5 години

като я събарят ще отида да гледам!

42

Nightborn

преди 5 години

"може да се окаже" ?!??! Абе, това в тоя строителен надзор имат ли връзка с главния мозък ? Че те нали те раздават тия разрешения ?! Не се ли вписват някъде разрешенията ? Не е ли въпрос на проста проверка да се види дали има разрешение ? Държава пълна с калинки и откровени ***. И тук там по някой мошеник-корумпел. Хуркатаааа, скоро ще се яде хурката.

41

Ови-Уан Кеноби

преди 5 години

Всички пътища водят към АРТЕКС.

40

bra brackets cancer

преди 5 години

Изпратих Ви мейл за цените на апартамент, който си харесах. Чакам оферта като за Цветанов. Странно, вече цял месец чакам и никакъв отговор. Аз също мога да ви обещая разрешително и накрая пак да не изпълня обещанието като Цвъчко.

39

Веско

преди 5 години

Аз съм гошо от почивка.оправих цачева едно лято на обзор

38

Анонимен

преди 5 години

Ало, Цецкооооо! Печатницата заработи ли?

37

хахо

преди 5 години

Събаряй...като онези незаконни вили покрай един язовир преди 7-8 години.ама онези бяха на вашти,а туй като е на нашти,ко шъ праим сега?

36

До Диана бат

преди 5 години

Добре, че още не строят на Ханку Брат...

35

ж дф

преди 5 години

Този небостъргач няма събаряне, на калкан е с една друга сграда която му е под половината(като джудже е спрямо него), от другата му страна също има сграда. Това нещо няма как да се събори без да пострадат съседните сгради. Трябва багерче с чук да се качи и да разбива по парче от плочата и после по колона. Реже се арматурата и после се сваля с кран. Но да се изкаже най добре специалиста по събаряне Роско Пневнелиев - той нали събори на едни хора в Несебър, дето бяха построили по един етаж отгоре.

34

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

Ааааа-ха-ха-хаХем всички от ГРОБ се нагушиха с техни имоти евтино, хем им спряха разрешението за строеж. Е, кажете, че не е смешно!?

33

Стоян

преди 5 години

До Купувачми от 225 до 4000 евро на квадрат..зависи в каква фаза и колко оценяш енегрийната защита на сградата :)

32

баба мара

преди 5 години

вече ми писна да чета и да слушам простотии това не е държава и това ни годокараха тези с купените гласове и тези които не мислят когато гласуват

31

Анонимен

преди 5 години

Нещо евтинко от Артекс има ли?

30

До 22

преди 5 години

До КупувачВ момента това където го строят в Диана бат близо до басейните цената е към 1800-1900 евро, но там е още на зелено! Но ако имаш близки и познати я в парламента я в висшия съдебен съвет, то може да минеш и само с 200-300 евро на квадрат!

29

Анонимен

преди 5 години

"Изненада! Небостъргачът на "Артекс" без валидно разрешение"Трябва да благодарим на лакомията на Цецо. С един удари отстрани себе си и бъдещата "ерекция" насред София.

28

...

преди 5 години

Епа 500 евро на квадрат е лъжлива цена за каквото и да било стоителство в БГ! Цената без да се включва земята е максимум 200евро на квадрат! При това ако слагат наистина желязо и бетона е от добрите! КОлкото до земята то тука е на обещетения 12-15% от постореното на тази земя е за собственика! Като в повечето случай е 12% Така, че и там ня дават много пари! Та от 200-250 евро на квадрат да вземеш после 2-3к как ти се струва! А едва ли се плащат данъци върху тия 2-3к евро! Та така!

27

Анонимен

преди 5 години

Подаряват апартаменти на властващите и се мислят за недосегаеми! Да видим сега има ли политически чадър.

26

Рашко

преди 5 години

Апартаментите ще си останат, започнатото ще се дострои,а познайте, кой за това ще плати?!