105

Анонимен

преди 5 години

Няма изненада по принцип държавата не проверява стриктно всички строежи , а при стриктна проверка винаги на всички нещо не са пипнали. Както пише фирмата дори не е пуснала заявление, т.е. забравила е да пусне заявление.Тук не е пропуск на администрацията че е забавила или забързала заявлението а просто не е подадено.Просто е показно че рядко се прави стриктна проверка на който и да обект.

104

тя

преди 5 години

Не стига , че раздадоха евтини апартаменти на хора от властта , ами и валидни документи да имат ! Много искате - едното за другото - бартер бе хора , всичко е "законно" ! Този блок е построен за "специални " хора , не за обикновените бедни българи!

103

СУДЖУКА

преди 5 години

"Законът не го позволява, но ние го правим!"

102

Анонимен

преди 5 години

Изненада за кой ? За "проверяващите" и за "журналистите", останалите това им беше ясно от много време насам.

101

Real AK

преди 5 години

..."Здравков подчерта, че отговорност за евентуални нарушения носи ДНСК, а не неговата дирекция"... Това твърдение едва ли е казано от арх.Здравков. Реалната отговорност би следвало да се носи от Строителния Надзор-Консултант на този обект, а не от ДНСК! Е ако има по-дръзки и наистина свободни журналисти "у нас" просто можеше да снимат Информационната табела на строежа, вместо архивни заместващи снимки. Така най лесно ще се види Кой - Кой е на този обект ;-)

100

Наблюдател

преди 5 години

До Анонимен 91 А как стои въпроса с пирамидите в Гиза???

99

perekly

преди 5 години

Щом зависи от ДНСК -е въпрос на цена....

98

Анонимен

преди 5 години

Законния срок за презаверка на изтекло Разрешение за строеж е 3 месеца от датата на изтичането му, а не 1 година.

97

До Здравчо !

преди 5 години

Сетила се Мара да се побара . Оти дремА до сЕга.

96

Златен Век

преди 5 години

"Златния Век" споходи България. Започна преди 30 години. Разрушихме си държавата сами от алчност.

95

postradal pasi

преди 5 години

До Анонименякой от локановите раздадени куфарчета сега ги препират

94

postradal pasi

преди 5 години

До АнонименА има ли разлика от бсп/бкп и герб от един бардак са и крадат и убиват откак са създадени и откак заметоха под килима над 600 *** дела от чифутския хароден съд ....

93

До Касационен

преди 5 години

Касационен, я по-добре кажи защо си забранил на Антикорупционната Комисия да конфискува незаконнопридобито имущество? И гледай да опечеш работата на кумците ти, Миряновите, ако се стигне до тебе!

92

ПроСоТо

преди 5 години

голема изненада,нема що!..

91

Анонимен

преди 5 години

А,не познахте,сега като дойдат БСП на власт,знаете ли колко апартамента трябва да им подарят за по 550евро квадрата,че БСП са голяма партия,небостъргача я стигне,я не!

90

БОРБАТА Е...

преди 5 години

БОРБАТА Е "безмилостно жестока". ГОЛЯМ КОКЪЛ Е ВЛАСТА-ТЕЗИ НА ВЛАСТ ГО ГРИЗЯТ.ОСТАНАЛИТЕ,- ЦЕЛИТЕ В СЛЮНКИ - МЕЧТАЯТ ДА ГО ДОКОПАТ.НИЕ ПУБЛИКАТА СМЕ "ИЗБИРАТЕЛИ"

89

Анонимен

преди 5 години

Кажете кой е реалният ,,Инвестор'' на този мега-проект.Та да се избистри цялата корупционна схема.Защото само с позивни,и полу новини нестава.Обществото вече иска да знае кой е начело на Държавната Мафия,и кой е ковчежникът на мръсните пари в държавата! Пишете за хората с парите!Кои са ТЕ !

88

...

преди 5 години

Изненада! Това го знаем повече от година.

87

Анонимен

преди 5 години

Откъдето и да погледнеш "Артекс", отвсякъде вони! Само за укриване на данъци Пламен Мирянов е за затвора! Той наистина си помисли, че с пари всичко се купува, че всичко му е позволено!Чакам и някой друг строителен император да изпищи! Сещам се за един самоковски компир...

86

Анонимен

преди 5 години

НДК също беше без нужните книжа. МАЙ.