26

Анонимен

преди 5 години

Абе нали са излетели и са кацнали, другото не е важно!

25

Додо

преди 5 години

Когато Западния свят става жертва на миграция от маси небели хора с IQ по-ниско средно с 15 пункта от това, на Белия човек, постепенно всички сфери на живота се повлияват, включително и авиацията! Специално в Обединеното Кралство, (най-вече в Англия) процентът на живеещите небели, предимно дошли от Африка и Близкия Изток е огромен. Освен друго, небелите и гласуват. Справка -кмета на Лондон - Садък Кхан, който е кафяв пакистанец.

24

шматка

преди 5 години

По повод катастрофите с Боинг някой писа че те ставали само в Третия свят.В белите държани не падали защото всичко било на ниво:)))

23

ЦОЛЕ

преди 5 години

Е ТОЯ ПУТИН НЕ СЕ СПРЯ БЕ

22

Присмехулник

преди 5 години

накрая се оказало, че на всички им е било все тая. важното е било да летят до някъде.

21

Анонимен

преди 5 години

Ретрограден Меркурий е виновен ;)

20

Анонимен

преди 5 години

Прдставяте ли си да объркат летателната документация. Това не се е случвало и в Сомалия. Така се получава когато кръвосме.шението е тотално. Братчеди с братчедки сестри с братя майки и синове бащи и дъщери. Какви си мислите че ще са резултатите розови ли. Не еееее бъркате ослани и омазани.

19

Анонимен

преди 5 години

Дано ми объркат и на мен полет....вместо Варна да ме стоварят на бахамите

18

Alster

преди 5 години

На мен ми се е случвало летейки за Болоня пилотът да обяви, че кацаме в Бергамо. Все пак кацнахме в Болоня.

17

велики са Ryanair

преди 5 години

Защото забравиха как отказаха стотици полети, понеже бяха пуснали пилотите си в отпуска без подходящо планиране. Все повече неща зависят от софтуера. Той пък се аутсорсва в България от специалисти по всичко... за министерски заплати, обаче.

16

Victimized

преди 5 години

Щеше да е просто грешка, ако бяха пратили друг самолет с хора за Единбург в Дюселдорф, но пак е съмнително, при положение, че както казаха и по долу е вероятно пилота да е споделил подробности за самия полет.

15

Велес

преди 5 години

- Ха ха хааа.... Почти като по Джером К. Джером.... Само, че в произведението се описваха германските влакове по онова време ...Свежоооо....

14

Питър

преди 5 години

До Това е невъзможноАми честно казано и аз си го помислих, но полетът от Лондон до Единбург е около 30 минути, та може и да са пропуснали първия поздрав - летял съм по този маршрут и не мога да си спомня дали капитанът се обади въобще. Но дори да го е направил и в началото, сигурно пътниците са си помислили, че бърка нещо или се бъзика. А тия в кулата имат само летателния план и не знаят какво е пишело на гейтовете и пр. И в крайна сметка, както и да го умуваме - факт е, че е станало :)

13

Анонимен

преди 5 години

Мислех, че Ало-ало приключи преди години, нооо по всичко е видно, че английските летци не мислят така!

12

Анонимен

преди 5 години

Е, сега разбрах що не върви гладко Брекзит-а!Искат да излязат, ама не знаят на къде е тая пуста посока: извън!Идея за следващ маршрут:Лондон - Сакс Кобурггот, опа Уиндзор!

11

Това е невъзможно

преди 5 години

До ПитърДори и да не са излизали от кабината, когато полетът стартира, капитанът на екипажа се включва, за да поздрави пътниците и да ги информира за самия полет - дестинация, продължителност, метеорологични условия и тн. Всички явно са били тотално дезориентирани, друго обяснение нямам. Да не говорим за хората, следящи въздушното пространство - такова нещо може да има фатален край и не бих повярвал, че може да се допусне.

10

Английска му работа

преди 5 години

Хубава работа, ама английска - да кацнат в Единбург вместо в Дюселдорф.Това само англичани могат да го направят.

9

Питър

преди 5 години

До Това е невъзможноВъзможно е. Всички са пътували до Германия, до момента, в който екипажът не е получил летателния план, където е била грешката. Много е възможно пилотите дори да не са излизали от кабината след приземяването, а да са стоели там в очакване на следващата дестинация. И ако са им изпратили друга от очакваната най-вероятно въобще не са се усъмнили - просто такъв е целият процес, малко като на конвеер

8

Аз

преди 5 години

Какво толкова? Повозили са се безплатно малко повече просто...

7

Това е невъзможно

преди 5 години

Как са се чекирали всички пътници? Нали на билетите им пише каква е дестинацията. На гейтовете също е обозначено кой полет за къде е, информационните табла също. Малко намирисва тази история.