11

Анонимен

преди 5 години

Да ми кажат какво е Тристан и Изолда или Лучия ди Ламермур, например, или някои от законите на физиката, или да изброят поне столиците на държавите, иначе за каква интелигентност говорим!

10

съвсем откровено

преди 5 години

Театърът може и да отблъсне. Последната пиеса, която съм гледал е "Ленин влезе в нашия дом", от един комунистически драскач. Тогава се зарекох повече на театър да не ходя. И изпълнявам заричането си.Не ми е никак притеснено какво ще си помисли някой *** за мен.

9

Стар

преди 5 години

Иро,Иро тя в театъра си е една част интелигентна,ама като гледам от това интернет поколение каква интелигентност и интелект лъха-оле мале!?!?С таблети и телефони и с акъл като на тези по-долу .И театър и публика са като футбола и публиката му- на едно ниво,,съвременно!?!?"

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7Извинявай, ти какво очакваш от постановка която се казва Мармалад, играе се в Сълзата и е режисирана от Теди Москов?Само това е достатъчна информация, че цялата работа ще е простотия до шия.

7

Анонимен

преди 5 години

прав е коментар 4. нивото на постановките спадна. вулгаризми и цинизми. пример : мая новоселска в "мармалад" : хвани ме за.....боли ме..... от тогава не ходя на театър.

6

Анонимен

преди 5 години

"Публиката - интелигентна" ??? Каква публика като никой не ходи вече на театър ???

5

Жътварски, София

преди 5 години

Театърът е за снобарите, да го играят културни в опит да скрият козарския си произход!Там точно е пълно с представители на НЕградската фауна!

4

Анонимен

преди 5 години

Така е, нивото спадна много на постановките - пълно е с цинизми, ругатни и вулгаризми. Ама какво да правят театралите. София се напълни с "изискана" публика и се съобразяват с вкусовете и. Това е.

3

:)

преди 5 години

Да са само телефоните. По анцузи на театър тръгнали... Колко да са по-интелигентни.

2

House M.D.

преди 5 години

Радостно е да разберем от господин Ириней Константинов, че Гей Дмитриевич и Румката не познават значението на думата "театър".

1

Анонимен

преди 5 години

За това ли все повече пада нивото на постановките, защото публиката ставала все по-интелигетна. Точно обратното, навремето театърът беше символ на интелигетност, сега всякакви селяни ходят и редовно не си изключват телефоните. Някои дори не са наясно, че трябва да пазят тишина. Виждал съм дори такива които си носят семки, пукански и кафе по време на постановките.За това и спрях да ходя на театър.