29

Актуално

преди 5 години

Ако им се стори, че някой гей е бил оскърбен, скачат като лъвове, за да го защитят.Но когато мъжкар спонтанно целуне жена, вдигат вой до небето, защото решават, че това е нещо нередно.Какви времена доживяхме!

28

Димо

преди 5 години

Когато за пръв път бях в командировка в щатите ме предупредиха,,Внимавай!!! Ако правиш комплимент на колежка ,може да го сметнат за сексуален тормоз".Днес това се превръща в инструмент на жените датормозят мъжете.Това в голяма степен е в природата им ,а и тази ,,кака" като е посъветвана ,защо да не изкопчи някоя хилядарка от хонорара на Пулев.Явно превъзбуден или не до там умен ,той не е помислил в коя страна се намира.

27

антиджендар

преди 5 години

Ако се беше целувал с някой джендар щеха да ги величаят световните медии а в САЩ щеха да ги наградят

26

Анонимен

преди 5 години

Тази Джени 100% е девствена монахиня, която в името на вярата се снима гола и сега Кобрата й нанесе страшна психологична травма. Така е, за такави работи трябва разтрел на място, ще ми целува девственици, ще ми ги развращава - само хард гей-порно 24/7 може да я извади от дупката в която е изпаднала. Да се слави хипи-либерастията и нейните месии от БХК.

25

Анонимен

преди 5 години

Спортни журналисти-мъже нямат ли си тия,че изпратили журналистка или ги било шубе,че нашия боксюор как всички боксюори е зареден с адреналин още отначалото що очакване,що размяна на реплики,що през цялото време на срещата,мача де където се раздават тупаници кат с бухалка,то килим да тупа на двора със сила се изисква андреналин иначе тупането ще протече много вяло без андреналин,що на финала презареден кат са го обявили,че се справил отлично и ще го отнесе въпросния журналист мъж сгънат как килим

24

До 24

преди 5 години

И какво толкова е станало, просто са допряли устни за 2 секунди, ако това е насилие то и ръкостискането трябва да е такова. Проблема е в сбърканяци като теб, които вечно пищят, създават излишно напрежение, абе типични женчовци. Типично по български - типичната реплика на комплаксар тежка категория с 2 грама мозък.

23

Анонимен

преди 5 години

Нашият не е особено умен, сега вече го разбраха по целия свят. Много просташка постъпка.

22

Анонимен

преди 5 години

Хаха...и коментаторите, типично по български.В щатите ще му се нахврърлят, намеквайки, че тук НИЕ, за подобно нещо дори ще го похвалим и ще го признаем за големия мъж.

21

Анонимен

преди 5 години

Доколкото разбирам, някаква *** се прави на ощипана?Като я е страх от кобри, да не им се вре!

20

до 20

преди 5 години

Ех, бате много си зле . Образовай се малко .

19

Анонимен

преди 5 години

В САЩ не знаеш откъде може да те връхлети проблем. Обърнеш ли се към някой, на външен вид, мъж с "мистър" или "сър", той може да те даде под съд.

18

Анонимен

преди 5 години

Дано нашия след вечерята да е "пробвал"и от сушито .Само така Кобра,дръж здраво!То само с една Андреа може ли?

17

Анонимен

преди 5 години

До възмутенЕ не се прави така разбира се, виж ако ти гражданина се целуваш с мъже на гей-парада, това е похнално, пример за младите.

16

Ал. Константинов

преди 5 години

Бай *** в Америка! Най-ново издание!

15

възмутен

преди 5 години

Типично по селски. Така не се прави бре, колкото и да ти е висок адреналина.Абе Бай *** от всякъде.

14

Анонимен

преди 5 години

Господа, ако решите да целувате жени, първо я заведете на нотариус с подготвена декларация-съгласие от нейна страна, да извършите този дълбоко варварския акт на сексуално насилие и може би съда ще бъде милостив с вас, ще лежите само 5 години. В заключени, нека бъдем хипи-либерасти до край и да се обединим около общата цел - физическо унищожение на мъжете до 10 години.

13

Анонимен

преди 5 години

Абе *** си е ***! Удари няколко пъти в тила румънеца, а това е забранено, а и не беше нужно щото оня беше толкова наведен и почти падаше, можеше да го удари в гърба или в рамото, но не и в тила - създаде се впечатление за нечиста победа и даде повод тези удари да се коментират от водещия и после от Дино! Накрая пък с тая целувка май сам се нокаутира - ще му забранят да се бие в Щатите, а там са големите пари и слава!

12

Анонимен

преди 5 години

Той я целува, вярно по устата, но без език, тях се хили като дръпната суши-ряпа и накрая излиза, че Пулев бил сексуален насилник!? Побъркан свят, сбърканяците взеха превес, то не са секта-феминистки, то не бяха БХК борци за права, но на точно определени човеци, от които може да се спечелят определени суми.

11

Анонимен

преди 5 години

Не могат нищо да му направят, защото след толкова много бой по главата е неадекватен и има емоционални изблици след мача. Това си е нормална превъзбуда. Я да те бият тебе така по главата - всяка ще ти се види Памела Андерсон, или поне Асдис Ран.

10

Анонимен

преди 5 години

КОБРАТА В ЕУФОРИЯТА СИ ОТ ПОБЕДАТА,ИЗРАЗИ РАДОСТА СИ С ЕДНА НЕВИННА НА ПРЪВ ПОГЛЕД ЦЕЛУВКА,НО В ЩАТИТЕ И ВСИЧКИ ДЕМОКРАТИЧНИ ОБЩНОСТИ ТОВА Е НАКАЗУЕМО,АКО СПОРТНАТА ЖУРНАЛИСТКА И НЕЙНИЯТ РАБОДАТЕЛ РЕШАТ МОЖЕ ДА СМАЧКАТ КОБРАТА.АКО ИЗЯВИ ПУБЛИЧНО ИЗВИНЕНИЕ И НАЙ-ВЕЧЕ КЪМ РАБОДАТЕЛЯ НА ЖУРНАЛИСТКАТА,ТО ТОГАВА ЩЕ ИМА СМЕКЧАВАНЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВАТА,ДАНО ДА МУ СЕ РАЗМИНЕ.ТОЙ НЕ ЗАСЛУЖАВА ТОВА!!!!!