49

Мене

преди 5 години

По-доволен щях да съм, ако беше целунал мъж. И нямаше да има драма :) поне не и в САЩ. Тук сельовците щяха да се избият от тесногръдие :D

48

Непозната

преди 5 години

Такъв вид целувка е допустима само по отношение на човек, който ти е интимен партньор. Иначе си е чисто сексуално насилие, ако няма взаимност в отсрещната страна. Друг е въпросът, че на журналистката първата реакция беше, че и е забавно и приятно. Явно по-късно е решила, че може да извлече дивиденти от това поведение на Кубрат Пулев. Мисля, че тя ще се възползва максимално от създалата се ситуация.

47

Анонимен

преди 5 години

Журналята умеят да правят и от п*ръдня боя...

46

Анонимен

преди 5 години

На известните им е позволено да целуват когото си харесат... Ако аз исках да целуна журналистката щях да отнеса ритник, и това само защото не съм известен, а обикновен работник от т. нар. простолюдие !!!

45

Причина следствие

преди 5 години

Не той точно щот не е умен се занимава с бокс иначе щеше се занимава с астрофизика!

44

Шопо

преди 5 години

А я сакам да нацелувам Евгени.Минч.!!!

43

Анонимен

преди 5 години

Тука един писал - нашия не е особено умен. Ами то с тия удари по главата, отразява се.(без майтап) Това не ти е шахмат. Аз не знам защо бокса се води като спорт. Това си е умение да се биеш. Харесва се на човеците, пълнят залите. Явно човешкото същество има потребност от такива зрелища и ги обича. Пълно е в залите и от двата пола.

42

Анонимен

преди 5 години

Награби я като в БГ дискотека.:))))))))

41

Анонимен

преди 5 години

Ъз глава затрива!

40

wgw

преди 5 години

От заглавието се разбира , че в САЩ им харесва и ще му се нахвърлят да го целуват!!

39

ivailo

преди 5 години

За мен постъпката на Пулев беше просташка, но оная с джуките и силиконовите гърди не се възмути, даже с оглед на външният и вид и облекло, си я търсеше тая целувка... Нищо особено не е станало, просто двама човека със сходен нисък морал- се намериха :))

38

Боата

преди 5 години

Непочтено спечелен мач, с канонада от удари в тила и типична българска простащина в интервюто. Всякакви други коментари са замазване на гафовете.

37

Факт!

преди 5 години

Кобрата като видя чужденка и то от латино произход и пощуря.Така е всеки отишъл в чужбина колкото и преди тва да е говорил небивалици за българските жени вижда че чужденките са много по-класни секси и готини мадами от българските доячки.Кобрата пощуря все едно не е виждал жена и наистина не е тия в бг дискотеките са далеч от всичко женско по скоро са като краварката в ъгъла!

36

Анонимен

преди 5 години

Имахме един колега който пипаше по дупето колежките и шефа го изгони понеже много му се оплакаха.

35

Хм !

преди 5 години

Трябваше май Кобрата да подмине журналистката и да вземе да целуне някой репортер.Тогава сигурно щяха да го превъзнесат до небесата!!! Егати сбърканата държава. 50 нюанса сбърканост!

34

Факт!

преди 5 години

Целуна я щот се паникьоса че не може да говори на англииски и блокира.Само който незнае език и е бил в чужбина знае ква паника е кат те заговорят а той има два грама мозък и го обзе паниката и се чуди чуди кво да направи па я награби като в бг дискотека.

33

Фъри

преди 5 години

Посъветвали са журналистката! Може да изкара юридически от нашия няколко хилядарки! Нашия Бай ***, ако го знаеше със сигурност нямаше да го направи! Но ще има снизхождение заради обстоятелствата.Току що е бил бит и даже от главата му е текло кръв, не е бил 100% адекватен. Иначе целуването по устата в този случай се счита за сексуално насилие и засягане на личното достойнство в особено тежък и висок стадий, тъй като е на живо пред телевизионните камери и пред милионна аудитория!

32

Анонимен

преди 5 години

Лоша реклама няма. Кой познаваше Кубрат в Америка?

31

До 29-антиджендАр

преди 5 години

Ти не знаеш как се пише,камо ли да знаеш какво означава ,,***".Не се изказвай неподготвен неграмотни дечко,а се изучи,вземи матурата,понаучи английския и тогава се ,,омешай " в такива разговори.

30

Анонимен

преди 5 години

От сушито не желаеше да целуне Кобрата, просто можеше да си извърти главата, но това не се случи, сами си правете извода за какво насилие иде реч.