8

Анонимен

преди 5 години

От тази статия ще извадя положителното българите са сред най проспериращите защото са най-работещите т.е обратното което всички искат да ни втълпят в момента че сме мързеливи -ние не сме мързеливи ние работим и сега тази част от нас изключая онези 240 от парламента- българите никога не са се прашили от работа и това че сега искат да ни искат да ни изкарат мързеливи е само за оправдание на управляващите крадци на бълг.труд Събудете се протстирайте и просперирайте

7

Анонимен

преди 5 години

То се е видяло, че ще учим сами децата си по история.. как не ви е срам бе, 120-30 години са минали само. На дедовците си ли да вярвам или на некъв измислен историк-продажник.

6

Росен

преди 5 години

А дано Иво Каменов от Варна прочете тази статийка, ако не друго, мисля че е патриот

5

.

преди 5 години

За 500 години османците не успяха да унощажат духа на българина, така както за 50 успяха гнясните ***.

4

Историк

преди 5 години

Това се отнася само за времето между Кримската война и Освобождението, 20 години турско владичество "с човешко лице". Априлското въстание е изцяло изкуствено провокирано, от българските авантюрисити, т.нар. революционери, които са подстрекавани и водени за носа от Сърбия и славянофилите от Русия.

3

българин

преди 5 години

Демек.сме живели" мирно и задружно" в РОБСТВОТО СИ С ПОРОБИТЕЛИТЕ СИ?! И сме вързали и цъфнали ПРЕЗ РОБСТВОТО СИ? Тия "демократични" глупости ми идват в повече на мен лично! Я......сиии... Те просто Османците..СА НИ ВЪРНАЛИ 500 г НА ЗАД! -:( За съжаление!!!!

2

Анонимен

преди 5 години

е как първородните синове еничари, момичетата са обирали хайвера на ходжите и от време на време ангария, кланета и издевателства. добре са си живяли. не е било робство а облагородяване един вид. за това сега им строим джамии, продаваме им земята и жените си на безценица и скоро и газчица от тех ше зимаме. мерхаба аскэр.

1

Българин

преди 5 години

тази статия е позорна, а тези историци са предатели...що за израз е "процентът на убитите се движи в рамките на показателите за континента"....егати подлото племе станахме