44

Анонимен

преди 5 години

Българите са малък народ, но за сметка на това много....търпелив

43

ПОЛИТИК КЕЛЕПИРДЖИЯ

преди 5 години

Аз си взех много евтино 200 квадрата апартамент с личен асансьор. Имам две бани. В едната гледам кокошки, а в асансьора едно агне... Великден ще ми е без пари.

42

Браво

преди 5 години

Всичко да поскъпва!Няма да жалите *** Балкански.Он е свикнал да кара на фотосинтеза.

41

са

преди 5 години

Доста успешно бихте могли само да сменяте датите на статиите-всяка година едно и също бе,хора!!Бай *** си го знаем-ден година храни.

40

Анонимен

преди 5 години

Ами не купувайте. Купете си по един голям апартамент от Артекс и гледайте кокошки вътре. Ще ви снасят безплатно.Ц.

39

Иванчо+Марийка

преди 5 години

Аз съм от Сливен. Яйца купувам от една жена която гледа кокошки в едно село на 5 км от сливен. Отиване връщане ми е 1 лев газ и пак ми е по-евтино от колкото от магазина.

38

Анонимен

преди 5 години

До 37Това още нищо не е. Чака ни още по-голяма поскъпване с този озверял за данъци министър на финансите ще има поскъпване до Нова година поне с още 30%. Щом иска много данъци друг начин освен вдигане на цените няма--тоя ще го гръмнат някой ден ... не го виждам ... но цените не ги вдига той, а енергийната кремълска мафия, която чрез "енергията" контролира всички цени, държи и борсите и прекупвачите...

37

Анонимен

преди 5 години

Това още нищо не е. Чака ни още по-голяма поскъпване с този озверял за данъци министър на финансите ще има поскъпване до Нова година поне с още 30%. Щом иска много данъци друг начин освен вдигане на цените няма.

36

Иван Пешев

преди 5 години

Ей хора преситени сте то всичко , месо и яйца и козунаци се ядат всеки ден , не купувай по една *** за боядисване , ние боядисваме не повече от 10 иначе се изхвърлят. Наистина не купувайте повече отколкото ви трябва и агнешкото е супер тъпо месо , по вскусно от кралски свински котлет няма !!! Другото е комплексари ако не е агнешко сакън , ами като не ми харесва какво аз няма да се хваля с него ще го ЯМ !!!

35

оцелял от геноцида

преди 5 години

До Великден, много нещастници ще гушнат букета !!Повече, от ден напред, сметки не правете, че .......

34

Анонимен

преди 5 години

До хахоТуй за некупуването ми звучи като един министър председател отпреди 25 години:За бога братя,не купувайте,след което дойде повсевместен банков крах.--че кой нормален ще купува, след като му е скъпо, кой? щом все още купуват - значи не им е скъпо и значи може още и още да се надуе цената!баМките по принцип са си бита карта и те си го знаят - не може да искаш това, което го няма, нямало го е и няма да го има!

33

Абе, еййй...

преди 5 години

За кво ми е апартамент, като Нема къде да си садиме доматите, бе.... Нито къде да си очувам ягне за Великден??!!

32

хахо

преди 5 години

Туй за некупуването ми звучи като един министър председател отпреди 25 години:За бога братя,не купувайте,след което дойде повсевместен банков крах.

31

MaйMyнaтa

преди 5 години

Скъпо ще е, лаком *** вэема от всичко по-3 а после иэхвърля

30

хахо

преди 5 години

Тия дето работят на полето не биха могли да си купят апартамент в престижен в София,но козунака им излиза по-качествен,щото сами си го месят.

29

Анонимен

преди 5 години

който яде най-миризливото месо на света - да си плаща. Аз от какта се помня - не бутвам тази смрад!ами ако откажем да "честваме" тези ритуални , езически глупости, то тогава и козунак и яйца няма да се купуват ... и спекулантите много бързо ше свият перките!НЕ КУПУВАТЕ, и няма да ви е скъпо!

28

Анонимен

преди 5 години

Как не ви е срам да пишете такива глупости. Никой празник, особено Великден не може да бъде солен. Срам от бога нямате ли.

27

Ами така е..

преди 5 години

Скъпи са яйцата!!КОРНИ вече не снася.... САМО КУТКУДЯКА.

26

Анонимен

преди 5 години

Какво му е на апартамента, по 600 евро квадрата!И луксозен асансьор..Пък вий...яжте козунаци!

25

Анонимен

преди 5 години

Тая наконтена крадла несменяема ли е.От десетилетия ни я натрапват.