11

бюрце...

преди 5 години

Голям рев.Червен рев.А постройките нека да стоят с години неползвани,неподдържани.Няма угодия, батко.Българина обича да се мотка с десетилетия и само да мърмори.

10

Анонимен

преди 5 години

Ами да, вие какво искате?! Как иначе ще могат властващите да спазаряват евтини апартаменти?

9

Неам нерви

преди 5 години

Аз не знам това продажно и крадливо правителство да е приело закон, който не застрашава нещо... Работници, майки, инвалиди, пенсионери, култура, собственост и т.н.Такова законодателство може да се сътвори само от престъпници, финансово мотивирани и потомствени рушветчии! Цялото законодателство на герберастията трябва да се заличи!То е престъпление срещу държава и народ!Младите бягат от 10-годишната тирания на ГЕРБ, превърнала България в Терминал 2

8

Анонимен

преди 5 години

Строителната мафия в действие. Нищо повече не е необходимо да се коментира.

7

шматка

преди 5 години

Един месец им е малко за да дадат становище.Почти всички обекти са описани и от чиновника се иска само да прелисти няколко страници и да каже ДА или НЕ.Болката им в Националния институт... е че ще трябва да работят.Как манипулативно казват че един отговаря за 3000 обекта като че ли утре ще има питане за 3000 обекта едновременно.

6

1234

преди 5 години

Даже един месец е много направо ги оставате да си правят каквото искат без експертиза да сабарят там къщи паметници конюшни и т.н. То се е видяло, че българина няма нужда от паметници и като цяло от култура има нужда от молове, фамилни комплекси и т.н.

5

БЛЯК

преди 5 години

4 месеца, 1 месец им стига! Аман от тая бюрократщина, пълно е с хрантулници къде само си бъркат в носа а ние сме длъжни да ги чакаме!

4

Анонимен

преди 5 години

Отличникът замесен ли е?

3

Анонимен

преди 5 години

Това се прави за да могат олигарсите да си купуват манастири, църкви, музеи, къщи паметници на културата, резервати паметници на културата и т.н.!Както е тръгнало, след време, управляващите ще приемат закон, с който могат да продават и народа - кой в робство, кой за "резервни части" (органи)!НО всеки народ си заслужава правителството, защото сам си го избира!!!

2

Анонимен

преди 5 години

Е, да бяхте написали и кои останаха в парламента и си гласуват каквото си искат...

1

Анонимен

преди 5 години

По принцип има смисъл тези от НИНКН да се поразмърдат и да си вършат работата по-бързо, но и опасенията в статията никак не са за подценяване. Патова ситуация. Може да се подреждат по приоритет например, винаги има начин.