38

шум в ухото

преди 5 години

финландците живеят добре и щастливи защото имат акъл.Благодаря на Русия и руснаци финландска икономика перфектна. Няма Русия няма финландското икономическо чудо.Още щастливи защото много обичат алкохол и сауна. Във фински магазини има възможност пазарува с рубли.

37

ДртПрч

преди 5 години

Видях аз щастието беше100-150 кила. На двора весело квичеше, а после скочи във калта...

36

Анонимен

преди 5 години

До 37Къде в публикацията прочете нещо за интелект??? Говори се за щастие, две напълно различни неща. Аз знам какво е щастието за тях - да пият до пропадък.

35

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 34Едно е да си "била" там а съвсем друго е да си живяла там. Финландците са много по интелигентни хора от на с българите. Веднага се виждат резултатите от интелекта им както резултатите у нас от простотията ни!

34

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 35Там преобладават повече депресивни състояния отколкото Би-полярност! Би-полярността се среща много повече пъти в България отколкото Финландия, но много от нашенците не са диагнозирани. Ето и основната разлика. Финландците са много по здрави от нас, имат супер качествено здравеопазване и не замитат проблемите под килима за да не "види/усети" никой! Виж статистиката смъртност в България и след това Финландоя! Ще останеш с отворени уста.

33

Анонимен

преди 5 години

Какво от това финландците били щастливи. Там като другите Би-полар болестта и вродения дефект.Дойде тука истинска Шведка и цеди всички балканци с кеф!

32

Анонимен

преди 5 години

Била съм там и гарантирам, че по-сдухани, нещастни и странни хора не съм виждала никъде другаде! Със сигурност доста по-бедните испанци, португалци, италианци и гърци са милион пъти по-щастливи!

31

Мало Големо

преди 5 години

До Гoшу Браво Сидни, гледай сапунени опери и се радвай, че си поданник на Брекситя!Спрегни глагола: Аз брекзитя, Ти брекзитиш....

30

Анонимен

преди 5 години

Имам приятели, имам хобита, добра кариера - щастлив съм. Ама тогава, взех да чета коментарите ви и съм нещастен сега. Благодаря ви! Накрахте ме, да се чувствам КАТ ИСТИНСКИ БЪЛГЪРИН!

29

Анонимен

преди 5 години

"Там хората не са ценни защото са хора и съществуват само по-себе си. Трябва да произвеждаш в материалния свят за да създадеш стойност в празнина която може да се запълни само от топли семейни отношения"Айде поредния "дълбокозамислен". Повярвай ми, не са толкова "студени" колкото си мислиш, освен ако за теб топлината не е, да се изпърдиш в кръчмата и да ти се радват за "човещинката",

28

Анонимен

преди 5 години

До ПитамНе е само до производство, ами и до управление.

27

Да допълня...

преди 5 години

При такъв силен президент и лосион за вана, руснаците са най щастливи.Нещастен пияница няма. Винаги им е хубаво.

26

Питам

преди 5 години

Интересно Финландия богата държава.От къде , какво произвеждат ?

25

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 5 години

Финландски турист - добър турист.Печеля прилично от такива.

24

Трол Горянин

преди 5 години

Гоше, някой път удряш точно в десятката.

23

Бай Димо

преди 5 години

Зависи какво влагате под термина "скандинавска държава". Географски Финландия е разположена на Скандинавския полуостров. Но езикът им е към унгро-финската група и е различен от шведски-датски-норвежки, затуй много често не ги броят за скандинавска страна.

22

Анонимен

преди 5 години

Щастливи са младите.Аз до сега щастлив дъртак не съм виждал. Все мърморят, все недоволни.Съответно нивото на щастие на една държава зависи от средната възраст.

21

Анонимен

преди 5 години

До ИмеНа скандинавския полуостров са разположени швеция, норвегия И ФИНЛАНДИЯ.Ти на какво основание твърдиш, че НЕ Е скандинавска държава грамотнико?

20

Анонимен

преди 5 години

До Ами...Правят редовно секс, ама докато са млади.един папуас на 18 и един финландец на 80, определено първият е по-щастлив.Ама ако сравниш финландец на 18 и папуас на 80 ( не че доживяват до толкова де ).

19

Име

преди 5 години

Финландия НЕ Е Скандинавска държава, неграмотници!