326

Анонимен

преди 5 години

На Благовец змиите изпълзяват . Трябва за се внимава ,защото са събирали дълго време отровата си и е много силна . Не че някой ще се вслуша в отровните съвети на влечуги .

325

розов ГЕРБаст

преди 5 години

Иване, Иване , спасение няма Иване, Иване , спасение нямащом си с пръстен към мен прикован!

324

Анонимен

преди 5 години

РАШКИТЕ СА АГРЕСОРИ И ПРЕДАТЕЛИ

323

Анонимен

преди 5 години

РУСИЯ Е ВРАГРСУИЯ Е ВРАГРУСИЯ Е ВРАГРУСИЯ Е ВРАГРУСИЯ Е ВРАГ

322

Анонимен

преди 5 години

САМО САЩ БЕНИКВА РУСИЯНИКВИ РУСКИ ПРОЕКТИНИЩО РУСКО

321

Стар Костовист

преди 5 години

Този човек не с всичкия си или е изпаднал!

320

Анонимен

преди 5 години

тоа не е ли бат сали бредето га направиха премиер без.моз.ъчните съществаскачащи по площада и скандирайки *** лозунги съчинени за тях от "неправителствените" американски организации

319

Shark

преди 5 години

Преподавателя по ПОЛИТИЧЕСКА ИКОНОМИЯ да вземе да се скрие някъде. Този небългарин мургавелин трябва да е в затвора, а не акъл да дава. Когато преподаваше политическата икономия не говореше така за Русия, нали л..нооо ***.

318

Смешен плач

преди 5 години

Иван Костов съсипал "блестящата" българска икономика, оставена от Виденов и компания. Смях! Точно Иван Костов стабилизира икономиката. Наглите червени трoлове опитват да ни накарат да забравим как по времето на Виденов един долар беше 3000лв., магазините бяха празни, а банките фалирали. За разсипването на България търсете сметка от вашите хора Луканов, Беров и комсомолеца Виденов. Правешкия даже я фалира три пъти за 30г. урпавлевие. Костов проправи пътя на БГ към ЕС и НАТО, там ви е болката.

317

Анонимен

преди 5 години

Явно че вече но го слуша акъла човека, а аз се чудех къде се крие а той си имал сериозна причина.Няма да се излага всекидневно човека.

316

анонимен

преди 5 години

Да си каже родословното дърво! - небългарин за българи не милее.

315

на 100%

преди 5 години

политически трупове,в какъвто се превръща и цвъко.Алчността ще ги погуби!

314

Анонимен

преди 5 години

Преподавателят по политикономия, който направи деноминацията на лева и спестяванията на хората отидоха на кино. Създаде РМД-тата, които ликвидираха предприятията. Продаде БГА Балкан за 150хил. долара, продаде Кремиковци за 1лв. и все такива "добрини" за България. Във в-к Работническо дело от 20 окт. 1989г. има негова статия на първа стр. за водещата роля на БКП и предимствата на плановата икономика. Един от тези, които разбиха СДС.

313

ined

преди 5 години

Крадеца Кастов и той изпълзя от някъде и почна "акъл" да ръси

312

привет от Германия

преди 5 години

Понякога се възхищавам на рубладжиите когато командваха парада по времето на комунизма , пребиваха от бой всеки ,който каже дори и един виц , вкарваха в концлагери и разплакваха майките на онези ,които искаха да живеят в една демократична България ! На сегашните демократи им липсва рубладжийската идиотщина ! Абе създайте нелегални бандитски формирования както писах в предния коментар , да отвличат и пребиват рубладжийски политици ,агенти от Русия и всякаква русофилска папплач !

311

Анонимен

преди 5 години

Tasi vecher vila kalina e prazna ....tosi tolkova jelan krai tam li ste da go parkirate ve Kostov? Ili v tvioita gradinka ste go parkirate?!

310

Анонимен

преди 5 години

Айде мирясайте. Следващите 30-40 години няма да имаме такъв шанс какъвто изтървахме с Костов. Ама май и България няма да я има. Българинът винаги се прострелва в краката. В природата му е. Най-нещастният и самосъжляващ се народ в Европа според официалната статистика. Гласувайте си там за ГЕРБ, БСП, и пр., и чакайте Годо.

309

Скептик

преди 5 години

Когато си на хранилка лесно решаваш съдбата на другите

308

Анонимен

преди 5 години

Все си мислех, че е по-умен от Плевнелиев.А то земи единия - удри другия.Поне да си трае, да не се излага.

307

българин

преди 5 години

Тоя крадец.На човек не прилича вече.Но си остана голям мръс ник! МЛЪК!