426

Анонимен

преди 4 години

Русофилството е най-голямата заплаха за сигурноста и суверенитета на България !

425

Анонимен

преди 4 години

Освен Комунизъм, друг Фашизъм в България не е имало, а фашистите са русофилите-комунисти !

424

Анонимен

преди 4 години

Колко са загубите за националното стопанство от подаряването на "Син поток" на Турция? Нека смята лаборантът. Колко са загубите от спирането под западен натиск на "Южен поток"? Нека смята и да даде сметка политикономистът. Колко са загубите от спирането на петролопровода "Бургас-Александрополис"?100 милиона долара годишно само от него.Колко плащат за фалшиви новини за "хибридна война", "дифузна война" и подобни измислици, на добре платени лобисти на западни фондации?

423

Анонимен

преди 5 години

Коя е русофилската партия , коятоще поиска в европарламента свалянена санкциите срещу Русия за дагласувам за нея ?

422

Анонимен

преди 5 години

Тази куха глава на снимката неразбира нито от икономика нитоот политика . Въпросът е защо гопубликуват ?

421

Анонимен

преди 5 години

Интересното за мен при тая класация е, че първия го убиват, втория за малко, а третия не спират да го плюлят.

420

Анонимен

преди 5 години

Част от класация за най-успешните министър прецедатели на България от освобождението до днес, изготвена от академици и професори:първите места в класацията убедително се заемат от министър-председатели, които имат авторитарен стил на управление, каквито безспорно са Ст. Стамболов, Т. Живков и Ив. Костов. Нещо повече, и тримата посочени премиери заемат твърде престижни места в първата десетка (Ст. Стамболов 1., Т. Живков 6., Ив. Костов 10.)

419

ognyanz

преди 5 години

Да спрем руските енергийните проекти? И защо да са руски. Прави се конкурс, който спечели (ако изобщо се намерят кандидати) той ще строи АЕЦ Белене. Който предложи да докара газ, той ще продава и транзитира. Е, засега предлага Русия, но има и други възможности. Нека използваме всичко, което ни е върши работа.

418

Анонимен

преди 5 години

Ей го и тоя член на БКП пак се изказа естествено против Русия -не ни е виновна Русия че подлизурчим на САЩ Вината си е само наша ,а че с Русия имаше успешна търговия такава каквато и на 1% няма със САЩ -за това са виновни политиците .Ние не гладаме собствените си интереси а тези които плащат на политиците да насаждат такива в ущърб на страната и населението останало тук.

417

Анонимен

преди 5 години

Другарят Костов ,едно време не преподаваше ли политикономия на комунизма във ВУЗ?Сега се опитва да ни преподава , полтикономия на капитализма!!Имаше една мош.еническа игра ,която плъзна по улиците на градовете ни през 90те ,,тука има-тука нема" и накрая все рома печели!Та ,така е и с Костов !

416

Анонимен

преди 5 години

САЩ и Венецуела са много лоши отношения,но американците са най-голямият куповач на петрола на латинската държава!Всичко се свежда до икономическите взаимните икономически интереси .Високопарните политическите доводи са за балъtzите и наивниците!

415

Дам

преди 5 години

Има стара английска мъдрост - няма вечни приятели има вечни интересиДали някой от пишещите русофоби ще. каже че Германия е за Русия след северен поток. Или САЩ, които в момента купуват барелите с петрол? И като спрем да купуваме от Русия , кой и на какви цени ще ни доставя газ и горива ? Тези, които хвалите са решили съдбата и на правнуците си. А, ти бедний българино ще плащаш докато си жив

414

Анонимен

преди 5 години

Този индивид го интересуват само парите!Взел ,да ми говори за спиране на проекти свързани с Русия!Една част от обществото още помни кой продаде рафинерията в Бургас на ,,Лукойл"!И не само ,че я продаде,но и почти я подари на руснаците за около 300хил долара!!

413

КОСТОВ КРАДЕЦА

преди 5 години

Я, МЛЪК КРАДЕЦО. Я, МЛЪК. ТОЯ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА ТЪРКА НАРОВЕТЕ В ЦЕНТРАЛНИЯ СОФИЙСКИ. НО ПОНЕЖЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ПРАВОСЪДИЕ, ТАКИВА КАТО КОСТОВ, СОФИЯНСКИ, ПЛЕВНЯТА И ПРОЧИЕ ЩЕ ОБЛАЙВАТ ОБЩЕСТВЕНОТО ПРОСТРАНСТВО. ТОЯ ДОКАРА НАРОДА ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА.ОКРАДЕ ПЕНСИИТЕ, ОКРАДЕ СЪЗДАДЕНОТО ОТ НАРОДА ОГРООООМНО НАЦИОНАЛНО БОГАТСТВО, ЧРЕЗ РАЗБОЙНИЧЕСКАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ. ОТ 22 МИЛИАРДА ПРОДАДЕНИ АКТИВИ, САМО 2 МИЛИАРДА ВЛЕЗНАХА В ХАЗНАТА. И ТОВА ЧУДОВИЩЕ Е НА СВОБОДА И НАЛАЙВА.

412

Анонимен

преди 5 години

Всеки които е с Русияе против България

411

Анонимен

преди 5 години

Само ЕССамо НАТОСамо САЩСамо ДемокрацияСамо Капитализъм

410

Анонимен

преди 5 години

Аз казвам:Руски симпатизанти нямат място тукДа ходят в Русия

409

Анонимен

преди 5 години

Убиха Луканов, спретнаха Майдан на Виденов за да унищожат енергетиката, и да се докопат до общонародната собственост---Айде изчезвай в Сахара и там си прави комунизъмТакова нещо като "народна собственост" няма, не е имало и няма да има...

408

Анонимен

преди 5 години

Ако се яви в индийското посолство и само като го видят и ще му дадат индийско гражданство.

407

Анонимен

преди 5 години

Тоя пък откъде изпъзя.