26

Споко, няма да има

преди 5 години

Русия изпрати официално предупреждение на българската министърка на енергетиката, че от 01.01.2020 сприра транзита на газ за България през Украйна. От нова година цените на отопление, ток, топла вода се очаква да скочат няколко пъти. Бойчо се опита нещо с Медведев да договаря, но американците моментално му спретнаха апартамент-гейт по свободна Европа. Американска шистова газ през Полща на двойно по високи цени, и с транспорта, втечняването, съхранението може и тройно да излезе.

25

Анонимен

преди 5 години

С кеф бих ги сложил в обща килия със Софиянски ,Цветанов и Рашидов.Ей така ,за снимка и за показване на пенсионерите с 200 лв пенсия.Мавъра е първия ,който продаде българските интереси на краварите.

24

Анонимен

преди 5 години

България ще се освободи накрая от сибрската имперска кръвожадна мечка !

23

баба мара

преди 5 години

абе защо затри авиокомпания балкан та останахме 4000 на улицатати ли ще даваш акъл с кого да бъдем и с кого не аз от русия получавам газ и никаквихибридни измишлъотини не ме интересуват

22

Анонимен

преди 5 години

Едно си баба знае едно си бае .Ти като започна да слагаш край на тези проекти Ванка ,че не ти биха дузпата САЩ.

21

Ейййй

преди 5 години

Костов се събра с Бойко-РазБойко и му порасна работата, надигна глава и почна да се изказва. Пак ще ни доведат до фалит тия анти-българи

20

смях

преди 5 години

Този ТРябва да в затвора заедно с ПЛЕВНАЛИЕВ.Това са най смешните политици.Костов разви най голямата схема на КРАЖБИ на държавата,СЕГА ОТИШЪЛ ДА ДРАНКА.НЯМА СЪД.Всичко е под контрол на ГЕРБ И СЪД.СИСТЕМА няма един осъден,включително и доган-ДПС с електроцентралите си.Комплементи и ухажване в парламента да си покажат костюмите и вратовете колко килограма са станали като Кралев станал МЕСАР.

19

Офф ,да се омита

преди 5 години

Грабежа ,корупцията и мутрите са заченати от него и кръга от крадливи седесари-бивши партийни секретари и служители на ДС.Разбойническо-ментърджийската приватизация ограби труда на всички българи.Костов е престъпник.

18

Анонимен

преди 5 години

Вашето ридание друзя, е като музика за ушите ми.

17

Анонимен

преди 5 години

Че то няма руски проекти, всичко в България е собсвеност на западни компании, България няна икономика. Единственото е руските туристи за които министърката се моли в Москва да идват повече, но и това може да се реши лесно, да им се наложи 300 евро такса за визи и няма да стъпят в България, те и без това вече не идват въпреки че им обещаваме безплатни визи.

16

Fenasi Kerim

преди 5 години

Само заради фалита на Авиокомпания Балкан този заслужава да бъде зад решетките.

15

Анонимен

преди 5 години

Този що не си бере теменужките

14

Иво

преди 5 години

Тоя , който е бивш преподавател по комунистическа история , едни от най-великите комунисти , след като се прекланяме на СССР и комунизма , сега се прекланяме на чичко му Сорос. не разбра ли , че Сорос скоро умира , а той ще трябва , да учи китайски защото те ще командват в света .

13

АНОНИМЕН

преди 5 години

Иване, Иване да те е-е кой те хване в *** *** това интервю можеше от Централният Софийски затвор за го даваш и тогава да видиш каква хибридна война в задните ти части щеше да стане , защото и за пандисчийте е ясно колко милиарди затрихте на тази държава в приватизацията иначе от бивш асистент по Политическа икономия на социализма сега добре си си научил урокът от лекторите от Агенцията на Сорос.

12

Анонимен

преди 5 години

Тоя започна да говори за хибридна война..............Костов хибридчика!!!

11

Анонимен

преди 5 години

този хубав човек раздаде заводи за 30 млрд, които бяха ликвидирани. Затова днес вснасяме домати от Йордания и чушки от ТурцияАшколсум бе кафеви братко. И ти обичаш да си береш, ти не крадеш

10

Анонимен

преди 5 години

Кога ще го видим в затвора Иван Костов???За национално предателство..............да, ако имаше работеща прокуратура, да се е само-сезирала!!!!

9

Анонимен

преди 5 години

Както винаги Костов е абсолютно прав!Ако не беше рускоплатената медийна истерия против него преди .20 год, днес България щеше да е на много-по добро икономическо ниво! Всички правителства след него бяха проруски и политиката им беше в полза на руснаците а не на България! Жалко, просперитетът на българите е отложен за неопределено време, до като има такива предатели като президента и премиера, поставени на власт от гадното джудже.

8

Анонимен

преди 5 години

Ридайте друзя, ридайте!

7

Анонимен

преди 5 години

Един от продажниците и предателите на България.................Иван Костов!!!