7

Анонимен

преди 5 години

Свършиха балъците бачкатори. Иначе тарикати вечно е имало. Хората не са мързеливи, а са се уморили някой да използва труда им, а те да получават нищожни останки и живота им да става все по-труден и труден.

6

MACTИИ

преди 5 години

Брякя, време е всите българе, сръбе и все дека сме на Балканите да се обединиме в Опълчението Балканско срещу чифyтeтo циoниcти, дека са окупирале наща земля балканска. Първо требе се разправиме с наще прoдажни политици! Они сисaт от америчката биcка дека лее отровно млeко. НА ОPУЖИЕ БРАКЯ!

5

Анонимен

преди 5 години

Наистина.Точно така е.Какъв е проблемът бракониерите и други престъпници да засаждат гори на мястото на изсечените?И то двойно.Вместо да седят и да мързелуват в затворите в тежест на обществото да свършат нещо полезно.Тези които унищожават природните ресурси за своя лична облага трябва да бъдат наказвани жестоко.Защото те унищожават бъдещето на човечеството.На човешката алчност трябва да се сложи край,за да има бъдеще.Чрез крути мерки.На никакво самосъзнание не може да се разчита.Такъв е човека

4

Анонимен

преди 5 години

Това го кажете на големите бизнесменчета които са лакоми. Бълват пушилка колкото за 1 000 000 автомобила а после казват ами качете се на колела. Какво си мислят и тези които ни казват колко добри са ел.автомобилите. Какво им е доброто като за производството на батерии се замърсява в пъти повече от колкото автомобилите с нефт. А как ще се зареждат тези автомобили когато станат милиони. От къде ток. Този ток трябва да се произвежда в пъти повече отколкото сега. Все недомислици но с големи печалби.

3

Анонимен

преди 5 години

"Историята показва, че е не е невъзможно" - определено е невъзможно. Злото в света нарасна до колосални размери и до определен момент и да е имало връщане назад, то вече няма.

2

Анонимен

преди 5 години

What the fuc.k is края на началото бе гениални журналисти.Пояснявам за неграмотни и *** това не е същото като началото на края.А сега спрете да истерясвате защото последния път когато на земята температурата скочи не с 1,5 а с 25 градуса а въглеродния диоксид беше 42 процента от атмосферата вследствие на вулканични изригвания резултата беше че цялата земя се превърна в тропическа джунгла като в Амазония.Какво му е лошото на това.Че ще се закрие Топлофикация София ли бе нагли мошеници.

1

АМАН !!!

преди 5 години

тези еко-глупости ги слушам от 1980 !!!леда щял да се топи и океана да ни залее ... е 40 години по-късно океана не е мръднал и на сантиметър !НЯМА ДА ПЛАЩАМЕ ЕКО ДАНЪЦИ ЕВРЕЙ ГНУСНИ !!!!!!!