27

BA6BABAIT

преди 5 години

До SS с Кинет

26

Старецът мъдрец

преди 5 години

Глупости на търкалета бла бла бла бла.

25

Да

преди 5 години

Периодично и целенасочено ни облъчват с подобни апокалиптични сценарии .Живейте си живота и да не ви дреме.

24

дедо ви

преди 5 години

усещам на хората как вече все по-малко им се живее в света както е уреден в момента. Та затова и все повече такива сценарии ни се иска да се случат скоро..

23

SS

преди 5 години

Цивилизацията бавно но сигурно върви към,своята гибел.Неминуемо е.Алчността ще я погуби.Ставало е и преди.НАРИЧА СЕ КРЪГОВРАТ НА ЖИВОТА НА ПЛАНЕТАТА.

22

SS

преди 5 години

За да намалим вредните емисии трябва да спрем хим.индустрия нефтопреработвателната,металургичната,автомобилната,оръжейната и т.н.Как си представяте това да стане?

21

Анонимен

преди 5 години

Чакайте още малко да се стопли де, какво сте се разбързали!Искам вече да не се налага да слагам зимни гуми на колата!Тъкмо 10-годишната ми маслина взе да ражда и си ги мариновам, a вие искате отново да ходя да си купувам от магазина.

20

Анонимен

преди 5 години

Цикли на Миланкович.Точка по въпроса.

19

НЕ е въпроса

преди 5 години

можем ли да спасим света,той няма да се погуби,въпроса е можем ли да спасим себе си ?

18

Анонимен

преди 5 години

Освен това годините вече не са 12, а 10. Просто сте превеждали от стара статия.

17

Анонимен

преди 5 години

Драги критици, за качеството на статията няма да говорим, че ще започне краят на началото. За разлика от всички безумни предвиждания за КРАЯ НА СВЕТА тази ситуация има реална основа и колкото и да се пънете, че нямало такова нещо, който чете, знае, че това всъщност не е така. Разбирам отвращението към всякакви възможни манипулации по въпроса и го подкрепям, но ние наистина имаме проблем. Освен това авторът е недоразбрал - не се борим да не минем 1,5, а 2 градуса. 1,5 ще ги минем до година-две.

16

Анонимен

преди 5 години

че е не е невъзможно===аве гледате ли кво драскате тука бре драскачи?!

15

Циклоп

преди 5 години

За гасене на пожари и за индиански ритуални танци за дъжд у нас има много специалисти.За циклоните е малко по сложно.

14

Анонимен

преди 5 години

Какви са тези глупости?! Тежките зими и горещите лета били проблем?!?! Нормално е зимата да е тежка истуена,а лятото горещо.

13

Анонимен

преди 5 години

Айде на бас че нищо такова няма да стане? това за 3-ти или 4-ти път през живота си слушам как след 10-тина години е апокалипсиса. Ей сега Франция/Англия/Германия да ни съберат и всички да почнем да пускаме по 10-200 милиарда долара които да се превъртят през обръчи от фирми и да кацнат при най-маститите хора на света.Няколко купени учени, няколко "проучвания" 2-3 книги и много медийно преповтаряне не си ли струва за някое трилионче печалбичка?

12

МACTИИ

преди 5 години

Брякя, време е всите българе, сръбе и все дека сме на Балканите да се обединиме в Опълчението Балканско срещу чифyтeтo циoниcти, дека са окупирале наща земля балканска. Първо требе се разправиме с наще прoдажни политици! Они сисaт от америчката биcка дека лее отровно млeко. НА ОPУЖИЕ БРАКЯ!

11

Шишо Б.

преди 5 години

Сравнението с примерите от историята е грешно - това, което е движило човечеството да постига "невъзможни" неща, са алчността и стремежът към по-голяма печалба. Точно това сега заплашва природата. И понеже човекът не може да спре да бъде алчен и да консумира, няма какво да се направи. Човекът, който иначе е стъпил на Луната, се държи като бактериите - те се размножават, докато изчерпят докрай хранителната си среда, след което цялата колония загива.

10

Турски ятаган

преди 5 години

Николо Макиавели има една книга "Владетелят"- в нея той описва,че по време на война армията обградила противник,винаги им оставя пролука за бягство,защото когато си опрян до стената без изход,няма какво да губиш,започваш да проявяваш неподозирани сили.Мисля,че същото ще се случи и с човечеството-когато няма какво да губим и сме опрени до стената,ще превъзмогнем различията си в името на спасяването на планетата.

9

Анонимен

преди 5 години

*** Христова,Написала си (копирала) една уникална безмислица.

8

Анонимен

преди 5 години

"За да спрем края на началото," ????????Аман от ***-ИДИOTИ !!!П.П. За да прем "Началото на края" бе лалугери ПРОСТИ !!!