8

Ели

преди 5 години

Прав е доктор Стойчев, а къде са жителите на Казанлък да си подкрепят Лекарят и болницата?Докога ще чоплим семки, преди Босият, сега д-р Стойчев.Някаква инициатива в София да го подкрепим, какво правим, Човекът казва истините в прав текст?Срам и Позор за българите ако не подкрепим този Човек.

7

Хм

преди 5 години

Ние нямаме здравен фонд! С други думи нямаме фонд където да се събират и стопанисват сумите отделени и платени от хората за здраве. Ние плащаме данък здраве. Те ни прибират парите и после отделят някакви проценти от БВП , а останалите пари отиват в друго направление. Например за социални... Затова затъваме все повече! Същото е с със пенсиите. Няма пенсионен фонд , има данък наречен пенсионна осигуровка... Затова ,че целокупно си мълчим ,скоро ще плащаме ,без да получаваме пенсия изобщо!

6

Анонимен

преди 5 години

Приоритет на правителството е вземането на заеми и усвояването на еврофондове. Всичко друго е второстепенно в България. Сега и самолети ще купиме, и пак излишк ще има. Див капитализъм в комунистически вариант. И после Киро телевизията да ти обясни как нямало кадри. Ами обучете си на ваши разноски.

5

Факт

преди 5 години

Ако толкова е тежко положението на лекарите и са толкова гладни ,защо през 40 м. има медицински център , през 50 м. има стоматологичен център или кабинет , през 60 м. има медицински лаборатории ? Защото са малко парите ли ? Или защото нямат наяждане цоциалистите и ежедневно подръчкват едни или други оядени съсливия да протестират ? Тази сга,н цициалистическа докато не ликвидираме , дотогава ще имаме само раздори , протести , разправии, дърлене и нищо позитивно!!!

4

Анонимен

преди 5 години

Ще проведе лечебно гладуване за 3 дни, от което ще се излекува.

3

Анонимен

преди 5 години

Системата е замръзнала от времето на комунизма, българина така и не може да разбере, че здравеопазването струва пари, доброто такова много пари - това е положението. В САЩ който не плаща, не го лекуват, ето защо имат най-доброто здравеопазване в света, където работят най-добрите лекари.

2

Анонимен

преди 5 години

Ами да спрат с фалшивите процедури и направления и няма да фалират болниците.За източване на фонд ОЗМ с фалшиви болнични да не говорим.

1

Анонимен

преди 5 години

Ако иска не 3, а 33 дни да гладува все ми е тая.