23

Starija hush

преди 5 години

Prav e prezidenta.Blagodarenie na USA videh 41 darzavi po sveta kato turis na po4ivka po krasivite hoteli i plazove.Kogato stane6 amerikanec i po4ne6 da putuva6 po cel svet bez problem 6te razbere6 kolko e velika USA.V bg.kenef do gr.Trun iskaha otkrit list ot miliciqta a za 4uzbina da ne govorim.Plute si tam i ba4kaite za particite bez pari!Az sam O.K.

22

Фърчаща краставица

преди 5 години

Да така казват индианците (МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ) набутани в резервати. Същото твърдят 60 000 убити по улиците на Велика Америка от огнестрелно оръжие всяка година. 50 милиона американци без право на здравеопазване. "Най великото място на....." пеят щастливо напечатаните долари без покритие. Същото казва ВЕНЕЦУЕЛА следващата страна набелязана да плати фалшивият стандарт на "Най Великото" място на Земята. А на Балканите Душаме Урана им и си мечтаем за тъпият им Мики маус

21

Факт!

преди 5 години

Стига дърдори глупости ве немец няма държава Германия е измислена от Бисмарк няма такова куче немец не съществува и езикът им е измислен.

20

noFreeman

преди 5 години

хахаха и тоя немец си вярва... и кое му е най-великото - избиването на 25 милиона индианци, печатането на пари без покритие... ооо да за престъпници като хамериканоидите е най-доброто укритие, зад които стоят ***-ешкенази.

19

Анонимен

преди 5 години

"там и няма фолклор и история..."Качвай се и заспивай на печката....това е твоя фолклор и история......понял?

18

Анонимен

преди 5 години

Сащ са нацистка държава ,превзета отвътре след всв .От прибраните нацистки военнопрестъпници .По принцип не може да бъдевелика . Предстои й денацификация .All resistance is futile .

17

Анонимен

преди 5 години

Кое е велико ? Че са те разследвалибез да си виновен ? Или че от Кремълви известиха за вземане под прицелна командните ви пунктове и вече неможете да мърдате много ?

16

Аз

преди 5 години

Никога не ме е привличала, дори за екскурзия ми е последната в списъка, някак си всичко е много "феик" там и няма фолклор и история...

15

Хахахха

преди 5 години

Олеле! Тоя тотално е изгубил връзка с реалността

14

Българин

преди 5 години

Америка е най-вредното място за земята!!!Крадат по-малките и бедни държави, за сметка на високия си стандарт, абсолютно безнаказано!!!Без Америка планетата ще се възстанови по всички критерии!!! Няма да се надпреварват във въоражаване, а ще гледат бъдещето на човечеството - спиране на изкопаемите източници, откриване на нови технологии и навлизане по-надълбоко в космоса!!!

13

sss

преди 5 години

стойте си там! не ни трябват вашите военни бази, нито пък да ни учите кое е домокрация и кое не, нито ни трябва да ни налагате вашите измислени ценности!

12

Така е ..

преди 5 години

И е прав човека.

11

1234

преди 5 години

Китай и Русия могат отделно да ги смачкат но не се хвалят.. Сащ са най голямата схема понци, печатане, инвестиране в шпионаж оръжие шантаж и бази, ЗА ДА НЕ МОЖЕ НИКОЙ ДА ИМ ОСПОРИ ПЕЧАТАНЕТО! Но идва обрат. Когато бъде изгонена първата американска база от европа, 10 г по късно тая *** ще се сравнява с индия

10

Кристенсен

преди 5 години

Добре ве бай Дончо, може и така да е.*** ако е така защо си врете гагите навсякъде по света и имате над 800 военни бази М ?Ето НА сега искате да "демократизирате" и Венецуела що ве, нима сте толкова "загрижени " за народа и и "демокрацията" там или защото мирише на много газ и петрол ?Ми щом сте си щастливи там, живейте си живота както намерите за добре, и не се месете в живота на другите нации и не им изнасяйте "демокрацията " си, па ето сега и Голандските възвишения е и ????!!!!

9

Анонимен

преди 5 години

До 1 ако добавиш и една Жужа баш вашия свинарник мат описа Олгинче (((

8

Анонимен

преди 5 години

рублата не харесва това и пак падна

7

Яков Кедми

преди 5 години

САЩ са велики а русия е в калта при другите червей

6

Анонимен

преди 5 години

Знаен а сега бомби москва че ни писна от терорягите в тая к,очина

5

Анонимен

преди 5 години

На русофилите естествено това няма да им допадне, но си е самата истина. За русофилията, рая на Земята е русия дето времето е спряло в 20 век, но дори и те не смеят да стъпят там, а си мечтаят за САЩ!

4

Анонимен

преди 5 години

Прав е а най големите въшлювци са в рудия