12

Вяра

преди 5 години

Много си е добре. В този коментар е прав. Какъвто и да е вие може да му духате и отпред и отзат. Учил. Работил. Пестил. Имоти и пари си има. Президент бил - вие сте си го избрали.

11

Н.Петров

преди 5 години

Младеж , защо не си гледаш пожизнената пенсия....

10

Анонимен

преди 5 години

Хората се изприщват като го видят тоя!Лично аз го съжалявам,заради загубата на детето му,но моля ви,колкото повече го показвате,толкова повече хората се отвращават от ГРОП и дясното!

9

парков

преди 5 години

Радев да не се изказва за апартаментите, защото ако цвъцко е замезил с няколкостотин хиляди евро, някой може да попита с колко се е облажил плевньо с два парка, като в технопарка държавата наля сто милиона кеш и предостави земя и инфрастуктура за още толкова. Сега технопарка, чиято цел е била единствено да се приберат едни пари е декор за сапунен сериал и квартира на няколко фирми храненици, централата на дъските за катерене и два трансферни офиса за кражби на САП и Софтуер АГ

8

Анонимен

преди 5 години

Сто пъти предпочитам Радев пред предателя Плевналиев!Ще гласуваме за ПЕС и БСП,иначе няма отърване от шайката!

7

Кога?

преди 5 години

Кога този човек ще влезе там, където му е мястото.Какво стана с работниците в Германия, които не бяха осигурени?Какво стана със спането по пейките - в Германия, няма подобно нещо, прибират "спящите милионери"?Какво стана с любимият Комсомол - време е да напише Ода в прослава на БКП сега е модно?Мисля, че е време БКП да си прибере кадрите, островче ли ще е, архипелаг ли ще е, по-далеч от социума, нямам предвид Спорадските острови.

6

Ха-ха

преди 5 години

Не че Радев е нещо кой знае какво,ама Роско е като мъник покрай него-джафка та се не спира.Естествено,това няма да му даде тежест в обществото,ама пусти мерак.Няма да е лошо социолозите да го пуснат няколко пъти в изследванията си,та като види рейтинга си(в рамките на статистическата грешка) вземе да се кротне.

5

Смях

преди 5 години

Кой изобщо му дава сцена на този още?

4

Анонимен

преди 5 години

Сигурно си представя обединението на нацията така: ОПГ Гроб краде народа като за последно, а Радев тихичко ръкопляска зад кадър?

3

Анонимен

преди 5 години

Развалихте ми целия ден, а той едва сега започва!

2

Анонимен

преди 5 години

Викайте Баце, да то погали по главата, положението е тежко.

1

Анонимен

преди 5 години

На тоя тип сигурно му дават безплатни наркотици...